manemoj, koliko Estrofema piješ?
Bila sam na 3x1 a sad sam na 2x2.
Što se menge tiče, ja mislim da je to sve poremećeno i individualno. Cure su ovdje upozoravale da je nakon stimuliranog menga užasno bolna i obilna. Mene je prvi dan jako bolilo, kasnije ništa s tim da je trajala 3 dana i četvrti dan brljavljenje i to je to. Ne znam jel ju estrofem stopirao možda ali eto. Svakom drugačije.
Meni je dala 3x2. Ja sam prije nego završi M na trensferu
Piky na svu bol koju zena preživi nakon saznanja da je izgubila bebu samo ti je jos i ovo trebalo. To je ogroman šok i stres! Želim ti da što prije potisneš tu sliku iz glave jer je zaboraviti na žalost nikad nećeš😪 a od srca ti želim da već sledeci pokušaj bude uspješan 💕
Sto se tice mene bolovi koji su juce bili prisutni danas nisu sve dok nisam stavila utrogestan…tako da nadati se da su jučerašnji bili zbog toga..
Sutra dan za vađenje bete iako u Poliklinici u kojoj sam radila traže samo test.
I mene vrlo često nakon stavljanja utrića uhvate grčići, vjerujem da je to normalno.
Slažem se za betu, test je ništa u odnosu na betu. Samo ti vadi pa ćeš sve znati.
💔💔💔
Cure,
Jutros sam vidjela malo smedjkastog iscjetka. Ovo mi ne izgleda na dobro. Meni se cini da ni ultrazvuk necu docekatii
Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
Pokušavamo 4.5 god.
02/2020 1.AIH Bhcg 0
05/2020 2.AIH Bhcg 0
09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02
Cure,
Jutros sam vidjela malo smedjkastog iscjetka. Ovo mi ne izgleda na dobro. Meni se cini da ni ultrazvuk necu docekatii
Smećkasti iscjedak je normalan i čsto se događa. Dok ne vidiš svježu krv, nemaš se oko čega brinuti - iako čak i svježa krv ne mora značiti ama baš ništa loše, ali se mora kontrolirati.
💔💔💔
Piky na svu bol koju zena preživi nakon saznanja da je izgubila bebu samo ti je jos i ovo trebalo. To je ogroman šok i stres! Želim ti da što prije potisneš tu sliku iz glave jer je zaboraviti na žalost nikad nećeš😪 a od srca ti želim da već sledeci pokušaj bude uspješan 💕
Sto se tice mene bolovi koji su juce bili prisutni danas nisu sve dok nisam stavila utrogestan…tako da nadati se da su jučerašnji bili zbog toga..
Sutra dan za vađenje bete iako u Poliklinici u kojoj sam radila traže samo test.
I mene vrlo često nakon stavljanja utrića uhvate grčići, vjerujem da je to normalno.
Slažem se za betu, test je ništa u odnosu na betu. Samo ti vadi pa ćeš sve znati.
Danas idem po test i vec sam zvala svog ginekologa da cu kod nje raditi betu sutra tako da sve je spremno sem mene🙅♀️
Juče sam isplakala kišu pa mi je danas već malo bolje...Nekako nemam osjećaj da ce biti dobro. Jer test koji detektuje 25 jedinica ako je nije uhvatio juče.....ali sutra ce sve biti jasno valjda.
MTB znam da si pitala za dodatne pretrage vezano za serološka ispitivanja ja sam na svoju ruku pored TORCH uradila i Parvovirus B 19 IgM i IgG i HSV 1 i HSV 2 takođe. Trombofilije sam radila poslije prve ICSI i pozitivan je Pai1 ali ako sam dobro shvatila profesora on tome ne pridaje značaj. Malo smo pričali o tome i ima smisla to sto kaže. Jer sam ja u prethodna dva postupka počinjala sa Fragminom (Clexan je sličnog sastava) dan pred embriotransfer i nastavljala sve do bete. On mi sad nista nije dao ni Aspirin.Kaze cekaj betu pa onda.
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Nina985 ja vec danima imam smeckasti iscjedak,ako si me pratila bilo je tu i svjeze krvi,a zadnjih 3-4 dana samo smeckaste zilice, mirujem ,u petak mi je UZV pa cemo vidjeti ..kako je MTB rekla ,ne mora to nista znaciti loše...
Darliv kad piškiš 😂
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Miss ne znam 🙈😁 nadam se izdrzati do vikenda 🤭 ali ako budem eksperimentirala prije svakako se javljam ovdje na procjenu 😊
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Piky ne mogu vjerovati, zao mi je sto si to morala prozivjeti! Svakako odi na kontrolu da te netko tko zna pregleda, a ovi koji su do sad te gledali, obilazak u sirokom luku! Nemoj pustiti samo, pazi na sebe!
Nina985 mislim da se to desava cesto i sve bude ok, nemoj unaprijed brinuti ako ikako mozes!
Bozma, Lucyn hvala, ja sam realna i evo mantram da se nastave razvijati do petka i da bude za 🐧 Ali sam spremna na sve scenarije, ko sto sam spominjala, ko bili su dosta mali folikuli ...
Citala sam sto ste pisale za prof Vrčića, ja stvarno do sada nisam imala negativno iskustvo! Jedino nije bas rijeciv, no nije ni dr Palada u Citu pa sam navikla, ja bi se sokirala da netko bude pricljiv i pokaze malo empatije ... navikla da si sam u tome! Niti te pripreme niti upozore!
Nina985 ja vec danima imam smeckasti iscjedak,ako si me pratila bilo je tu i svjeze krvi,a zadnjih 3-4 dana samo smeckaste zilice, mirujem ,u petak mi je UZV pa cemo vidjeti ..kako je MTB rekla ,ne mora to nista znaciti loše…
Darliv kad piškiš 😂
Brinu me ovi grcevi koji su tek sad poceli, kao da cu dobiti mengu, a danas mi je 6tt+0. Zvala sam MPo, rekli su mi da mirujem i da dodjem iduci tjedan na UZV kako smo se i dogovorili, da me ranije ne mogu pregledati, a ako pocnem bas krvariti da odem na hitnu.
Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
Pokušavamo 4.5 god.
02/2020 1.AIH Bhcg 0
05/2020 2.AIH Bhcg 0
09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02
Jutro drage curke...evo ja zavrsila sa aspiracijom...dobila sam 14 js...sutra zovem da vidim kako napreduje dalje🙂
Ja '80 Najveca podrska '77
2013 3xAIH..😔
2014 IVF 22 js😱 hiperstimulacija- 4 blaste i 8 8st...😔
2020 7 mj..pripodni 4st 😔
11.2020. 🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji