Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    01. Prosinac 2020. 09:01

MTB, uz tebe smo! Drz se! Svim ostalim curama sretno danas! U kojoj god fazi bile 😘😘

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    01. Prosinac 2020. 09:03

VM

Pozdrav cure! Jucer sam bila na transferu 2 predblastociste, kazu da su ovoga puta jako zadovoljni sa stanicama. Citav ciklus je dobro odraden. Od 9 js oplodeno 7. Ostale cekaju zamrzavanje. Tim sto mi ulijevaju veliku nadu za uspjesnost time mi je gore. Bolje da vrate i nista ne govore 😬 jer cu ravno u Vrapce ako ne uspije.
    Najgore je sto sam prehladena i nadam se da mi to nece jako utjecati. Mozete me ubaciti na spisak cekanja bete 14.12.

Suprr rezultat! Nadamo se da ce biti puuuuno malih 🐧😊

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

darliv
    01. Prosinac 2020. 09:07

MTB ❤️🙏🏻
    VM navijam najjace 🥰
    Ivanaxx jesu li tebe pratili neki simptomi ili si bila totalno bez pa te test jos dodatno razuvjerio da si trudna? Ja ne znam sto bih mislila, ne osjećam apsolutno nista vise, osim sto me jucer nakon duze setnje stomak lagano bolio kao pred mengu, osim toga nista.. 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Ruska1986
    01. Prosinac 2020. 09:18

darliv

MTB ❤️🙏🏻
    VM navijam najjace 🥰
    Ivanaxx jesu li tebe pratili neki simptomi ili si bila totalno bez pa te test jos dodatno razuvjerio da si trudna? Ja ne znam sto bih mislila, ne osjećam apsolutno nista vise, osim sto me jucer nakon duze setnje stomak lagano bolio kao pred mengu, osim toga nista..

I sve je to ok! 😊 mos imat svasta, a mozes imat niti jedan simptom...Osim sta svi imamo taj osjecaj kao pred mengu, neko bas jaki, a netko malo slabiji, ali je prisutan.. 😊😊 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

🍀🐞MISS🐞🍀
    01. Prosinac 2020. 09:24

Sanjich hvala,nadan se da te osjecaj ne vara.  Ali i ja sam pozitivna stvarno i vjerujem da je ovaj put to to... 
    Ivana super ti je beta za 11 dnt, sutra ce bit ogromna 🙏🙏 jesi radila danas test? Ja sam ga danas napravila da imam za uspomenu, crta je bila tamnija od kontrolne, bas lipo za vidit 👏👏👏 to ce bit prva slika u bebinom albumu. 

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

darliv
    01. Prosinac 2020. 09:28

Ruska1986

darliv

MTB ❤️🙏🏻
    VM navijam najjace 🥰

I sve je to ok! 😊 mos imat svasta, a mozes imat niti jedan simptom…Osim sta svi imamo taj osjecaj kao pred mengu, neko bas jaki, a netko malo slabiji, ali je prisutan.. 😊😊

Hvala ti na odgovoru, definitivno cu pokusati manje razmisljati 🙈 

Ja '88., mm '78.
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌

Anavi985
    01. Prosinac 2020. 09:30

MTB - 🙏🏻 Za tebe i bebicu i barem mali tračak nade da se bebica izborila i napredovala u rastu, a srce junački kuca...
    Ostale cure - također sretno u današnjim borbama!!!

Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
    MM 86. - sve ok,
    VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
    SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
    20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
    Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)

01. Prosinac 2020. 09:32

Sanjich🤞🤰

Oprosti ali ja bi se na tvom mjestu javila cim nastave poatupke.. Nema on sta tebe odgadjat jer si laksu slucaj. On moze samo pretpostavit da si laksi sluca.. Koliko au luciji govorili brzo ces ti pa evo sto ju je sve snaslo. Molim te cim javimo tu da nastavlja raditi kbc idi na konzultacije.. I reci da ti je rekao da se javis kad krenu (on ionako ne zna sta je kome rekao kolko ima pacijentica… Mene je zapamtio jer ga ja uvijek nesto pitam jel umoran jel mu dopizdilo i tako xD)
    Nemoze on tebi nakon god dana pokusavanja rec da cekas… To je kao odbijanje lijecenja…

Sanjich znam, u pravu si. Ja se zaista ne znam boriti za sebe, valjda zato sta sam tiha, vide da se samnom može lakše. I meni se učinilo kao odbijanje liječenja. Tako sam se zurila da na knap napravim sve testove i ponovim neke sto je tražio, da bi na kraju dočekala ništa. A bas sam se nadala, i da možda bi mogli probati u prirodnom ciklusu već sljedeću sedmicu. I razmisljala sam bas u slučaju sta da me on odbije zbog ove situacije s koronom, da odem u cito na aih. Jer tamo sam već išla par put kod dr P na uobičajene preglede, kao i sono hsg kod njega. I MM radio kod njih spermiogram. I oni me dočekaju tako nervožasti i neka čudna atmosfera da mi je sad bas odbojno ići tamo na aih, kao da se naljutio sta sam izabrala put preko HZZO. Inače mi je dr P još prije par mjeseci kad sam zvala da bih došla na aih, rekao da ne budem toliko nestrpljiva da mi nije priša. 
    Lako je njima svima govoriti nije priša, eto koliko primjera di je sve bilo super uredno s obe strane, a onda milijun problema ne zna se otkud.:( bas sam se razocarala, jučerašnji dan jedva dočekala i onda ništa... i zadnji put su me zapisali telefonski za konzultacije kod dr Xy, dodjem jučer na dogovoreni termin a kad netko tko je bio na telefonu tad nije zabilježio za mene taj termin. Pa sam se načekala, i još kad sam došla on kaže da me nema na popisu, zašto sam došla:( mah... eto sam se izjadala, ne znam kome bih pa sam vas tu izgnjavila. A imam vezu za KBC i to jaku, ali ne želim ju koristiti i ne želim na taj način doći na red, ima sigurno žena kojima je potrebnije. A i nisam nikom govorila.. 

• T_Ivy
    01. Prosinac 2020. 09:37

MTB - drzi se danas. Mislim na tebe i saljem ti veliki zagrljaj, sta god da bude. Nadam se da ces dobiti odgovore na sva pitanja i da ces pre svega znati konretno sta dalje.
    VM fantastical rezultat. Drzimo figice sada da sto vise njih dodje do smrzlica.
    Svim ostalim curama - srecno danas i jedan dobar utorak zelim. Kod mene opet novosti. Upalio mi se cmicak na oku jos pre nekoliko meseci i danas kazu mora tu mala operacija, nece proci samo, tako da cu imati pun decembar doktora. 16. decembra  ce mi to 'skinuti'. Ali u ovoj situaciji radije to, nego polip 

👩44, low AMH 🤵44, azo
    2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
    2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️

darliv
    01. Prosinac 2020. 09:40

mandarinkica

Sanjich🤞🤰

Oprosti ali ja bi se na tvom mjestu javila cim nastave poatupke.. Nema on sta tebe odgadjat jer si laksu slucaj. On moze samo pretpostavit da si laksi sluca.. Koliko au luciji govorili brzo ces ti pa evo sto ju je sve snaslo. Molim te cim javimo tu da nastavlja raditi kbc idi na konzultacije.. I reci da ti je rekao da se javis kad krenu (on ionako ne zna sta je kome rekao kolko ima pacijentica… Mene je zapamtio jer ga ja uvijek nesto pitam jel umoran jel mu dopizdilo i tako xD)
    Nemoze on tebi nakon god dana pokusavanja rec da cekas… To je kao odbijanje lijecenja…
    Sanjich znam, u pravu si. Ja se zaista ne znam boriti za sebe, valjda zato sta sam tiha, vide da se samnom može lakše. I meni se učinilo kao odbijanje liječenja. Tako sam se zurila da na knap napravim sve testove i ponovim neke sto je tražio, da bi na kraju dočekala ništa. A bas sam se nadala, i da možda bi mogli probati u prirodnom ciklusu već sljedeću sedmicu. I razmisljala sam bas u slučaju sta da me on odbije zbog ove situacije s koronom, da odem u cito na aih. Jer tamo sam već išla par put kod dr P na uobičajene preglede, kao i sono hsg kod njega. I MM radio kod njih spermiogram. I oni me dočekaju tako nervožasti i neka čudna atmosfera da mi je sad bas odbojno ići tamo na aih, kao da se naljutio sta sam izabrala put preko HZZO. 

Koliko uspijem zakljuciti ti si u St? Jesi razmisljala kontaktirati klinike u Zg da pitas gdje kako upisuju trenutno za postupke? Mislim da je netko rekao da upisuju trenutno za ozujak ili travanj, ali mozda neka druga klinika ima ranije termine, a i dosta privatnik koje ce dobiti sredstva preko hzzo, mozda da se probas upisati negdje za sijecanj ako je moguce? Jer realno kod nas je kao sve ok, a od prvog posjeta klinici je proslo tri godine i tek sam ovaj mjesec imala prvi fet, zato mi ovo cekanje pod izgovorom da je kod vas sve ok nije nimalo u redu, i totalno neposteno, to nitko od njih ne moze znati na temelju osnovnih nalaza.. 

Ja '88., mm '78.
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.