Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Prosinac 2020. 07:12

Trudnice

MTB - 7tt 1.12. UZV
    Olivera - 11tt 1.12 UZV
    Ruska1986 - 20tt 7.12. UZV
    Samara - 13tt 11.12 UZV
    Nirvana2020/WNGG - 8tt 11.12 UZV
    *.Women_name.* - 11tt 29.12. UZV
    Willy
    Lana3 - 9tt
    ruby22 - 10tt imamo dvojke
    more2309 - 11tt imamo dvojke
    Simba 1989 - 13tt imamo jednojajčane trojke
    Tuma - 14tt sve super, it's a girl!!!
    BAJO1 - 25tt, mala Marija
    MakiST - 27tt it's a boy!!!
    flower93 - 29tt curica i dečko

MPO majka
    Nadalica, blizanci

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Prosinac 2020. 07:13

Sretno svima danas! 

💔💔💔

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    01. Prosinac 2020. 07:27

Nikitta

Miss savršena beta 😍🥳 Napokon ono skok jebački! Malac se dobro zakačio za mamicu 😍🙏🏼
    Ivanaxxx kakav filmski preokret 😍
    Aircon sretno sa svime, tu ćeš naći podršku, bolovi od endometrioze variraju iz ciklusa u ciklus, obično ima veze s tim kako se folikuli poslože po jajnicima 1 dc, pa kad krenu svi rasti, to zna jaaako boliti ako je vodeći folikul posebno blizu endometrioma na jajniku. Mene ciklus od menge do plodnih dana ubija. Nekad imam lakši ciklus da me boli podnošljivo, nekad dođe mi da se killam 🤣
    Dada31 vidiš da si se bezveze uzrujavala oko nedolaska menge, htjela sam napomenuti da službeno endometrioza nema metastaze, to je naziv specifičan samo i isključivo za zloćudne bolesti (karcinome). Mi imamo na sreću dobroćudnu bolest koja se ponaša i širi kao karcinom, ali se to ne zove metastaza (to zvuči brrrrr), nego žarište endometrioze. Ne bih htjela da cure koje tek guglaju nešto o endometriozi dobiju infarkt kad pročitaju metastaze 🙈 Znam da bi meni srce riknulo 🤷🏼‍♀️🌝 Naša bolest boli jebački, ali Bogu hvala je dobroćudna, jer da nije, bilo bi zaista puno mladih žena bilo fucked up big time. Mislim, i ovako smo fucked up, ali žive smo. Uglavnom, razmeš što htjedoh reći, nadam se da se nećeš naljutit. ☺️
    MTB za sutra 🙏🏼❤️

Ma ne ljutim se naravno, meni je moj dr Vrćić upravo rekao da su to dobroćudne metastaze, da bi  to tako opisao. Znam da nije zloćudno (loša stvar što ja ovo nebih nazvala ni dobroćidnim jer u tome mi stvarno ništa nema dobro), ali uglavnom ružno zvuči svakako, a toliko sam to puta od njega čula, zanimljiva stvar da me tako nije plašio kada dođem kod njega u Hilarus nego samo dok dođem u Petrovu... Big nadrndani profesor 🙈. Pretežito onih dana kada je bio bahat u ordinaciji 🤮🤮🤮 tako da sorryte cure nisu to prave metastaze, samo je to tako meni doktor bajkovito opisao 😁 uglavnom ma endo je mica maca ponekad 🙏❤️

endometrioza

01. Prosinac 2020. 08:16

Jutro, svima danas želim puno mira i spokoja u svemu šta vas čeka, sriitnoo 🙏♥️

01. Prosinac 2020. 08:32

🍀🐞MISS🐞🍀

Jutro cure , ja ponovo ne spavam od uzbuđenja, tek sam sad postala malo svjesnija svega…sta ce to tek bit iza uzv !! 🤦🤦😂 Sretno svima danas ,posebno MTB ,neka prođe sve onako kako ti želiš, uz tebe smo ❤️🙏

Ni ja ne spavam od straha da sam nešto izazvala od svoje žurbe. Tako mi je muka šta sam preskočila terapiju. Jedva čekam drugi betu. Umirem od straha da će bit manja, da je ovo u padu, a ne u rastu, i da sam sama kriva. Fakin testovi, prezren ih oduvik, a uvik im se vratim, baš sam nekarakter. I jučer sam bila u šoku i nevjerici, a sad u užasnom strahu, ne znam jesam zaspala uru vrimena. 

01. Prosinac 2020. 08:33

Ivanaxx

🍀🐞MISS🐞🍀

Jutro cure , ja ponovo ne spavam od uzbuđenja, tek sam sad postala malo svjesnija svega…sta ce to tek bit iza uzv !! 🤦🤦😂 Sretno svima danas ,posebno MTB ,neka prođe sve onako kako ti želiš, uz tebe smo ❤️🙏

Ni ja ne spavam od straha da sam nešto izazvala od svoje žurbe. Tako mi je muka šta sam preskočila terapiju. Jedva čekam drugi betu. Umirem od straha da će bit manja, da je ovo u padu, a ne u rastu, i da sam sama kriva. Fakin testovi, prezren ih oduvik, a uvik im se vratim, baš sam nekarakter. I jučer sam bila u šoku i nevjerici, a sad u užasnom strahu, ne znam jesam zaspala uru vrimena.

Prezirem, skoro ko autocorect

01. Prosinac 2020. 08:37

mandarinkica

Miss super za betu🌈
    Ivanaxxx koje iznenađenje, koja priča..bas lipo..
    Ja sam isto bila na konzultacije dr Xy (Sanjich:).. ali obustavljeni do daljnjega postupci. Nakon sto sam napokon sve nalaze prikupila i neke ponovila:( ništa, rekao da se javim za par mjeseci posto sam “lakši” slučaj:( da dotad možda prodje ovo ludilo s covidom.. bila i u cito na sono hsg sve divno, al čini mi se da se malo dr P naljutio sto nisam kod njih nastavila s konzultacijama i daljnjim planiranjem.Nekako mi čudna atmosfera bila pa sam se bas rastužila danas oko svega. Činili su mi se nervožasti. Sad i da hoću tamo ići eventualno na aih, nekako mi se ne ide. Sve mi se cini da smo osuđeni mm i ja sami na sebe, sve po starom. Ništa nova od pustih jurnjava na sve strane i pretraga i ponavljanja pretraga…

Oprosti ali ja bi se na tvom mjestu javila cim nastave poatupke.. Nema on sta tebe odgadjat jer si laksu slucaj. On moze samo pretpostavit da si laksi sluca.. Koliko au luciji govorili brzo ces ti pa evo sto ju je sve snaslo. Molim te cim javimo tu da nastavlja raditi kbc idi na konzultacije.. I reci da ti je rekao da se javis kad krenu (on ionako ne zna sta je kome rekao kolko ima pacijentica... Mene je zapamtio jer ga ja uvijek nesto pitam jel umoran jel mu dopizdilo i tako xD)
    Nemoze on tebi nakon god dana pokusavanja rec da cekas... To je kao odbijanje lijecenja... 

VM
    01. Prosinac 2020. 08:45

Pozdrav cure! Jucer sam bila na transferu 2 predblastociste, kazu da su ovoga puta jako zadovoljni sa stanicama. Citav ciklus je dobro odraden. Od 9 js oplodeno 7. Ostale cekaju zamrzavanje. Tim sto mi ulijevaju veliku nadu za uspjesnost time mi je gore. Bolje da vrate i nista ne govore 😬 jer cu ravno u Vrapce ako ne uspije. 
    Najgore je sto sam prehladena i nadam se da mi to nece jako utjecati. Mozete me ubaciti na spisak cekanja bete 14.12. 

39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
    02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
    03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙

01. Prosinac 2020. 08:51

Mtb sretno danas, sta god bude da lakse prihvatis i znaj da svi miale na tebe ❤️
    Bozma javi kakvi su nalazi 😘
    Miss  i Ivana vas dvi probajte sta pozitivnije dalje. Iako je start cudan hihi Imam jako dobar osjecaj u vezi vas dvije da je to to sljedecih 8 i sitno mjeseci 👶👶😊

Ostale curke sretno svima u kojoj su god fazi.. Nadam se da nas nema puno iz ST i da nece trajat ovo dugo... 

Ruska1986
    01. Prosinac 2020. 08:59

Ivanaxx

🍀🐞MISS🐞🍀

Ma nemoj se brinut previse! Pa koliko zena ne koristi terapiju nikakvu! Moje frendice nikad cule za utrice 🤷‍♀️ a i vadila si betu i super je! Tako da nema razloga da ne bude i druga super... Ali evo, tvoj slucaj bi nam trebao biti kao primjer da ipak, dok ne izvadimo betu(unatoc negativnim testovima), ne prekidamo terapiju. Al kod tebe ce bit sve ok 🤗🤗😊😊

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.