Ljutopile, pa mislila sam probat sa čajevima. Ne znam koliko su pametni sad dok se ne oporavim. Čekala sam da vidim šta će mi reć za današnji nalaz, pa da je javim Drenu, ali me nitko nije zvao. Otić ću opet privatno izvadit CPR i urin, da vidim je li se bar smanjuje, pa mu se onda javit. Sad se razmišljam kako su mi stanice sigurno bile očajne unatoč onolikim dodacima kad je u meni tinjala takva upala. tko zna kakav je embrij
Sad cu opet biti pozitivna, znas koliko sam priča čula gdje su ostale trudne dok su bile pod gripama, upalama, raznoraznim padovima imuniteta..... Nakon toga mislile da nikako ne prolazi bolest kad ono paf trudne!
Miss super za betu🌈
Ivanaxxx koje iznenađenje, koja priča..bas lipo..
Ja sam isto bila na konzultacije dr Xy (Sanjich:).. ali obustavljeni do daljnjega postupci. Nakon sto sam napokon sve nalaze prikupila i neke ponovila:( ništa, rekao da se javim za par mjeseci posto sam “lakši” slučaj:( da dotad možda prodje ovo ludilo s covidom.. bila i u cito na sono hsg sve divno, al čini mi se da se malo dr P naljutio sto nisam kod njih nastavila s konzultacijama i daljnjim planiranjem.Nekako mi čudna atmosfera bila pa sam se bas rastužila danas oko svega. Činili su mi se nervožasti. Sad i da hoću tamo ići eventualno na aih, nekako mi se ne ide. Sve mi se cini da smo osuđeni mm i ja sami na sebe, sve po starom. Ništa nova od pustih jurnjava na sve strane i pretraga i ponavljanja pretraga...
Cure, stigao mi je negativan Covid test i bome mi je pao kamen sa srca, za sad.
👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼 Ajmo sad dalje 😉
Hvala draga, vidjet ćemo 😊
Tebi isto od srca želim da fet uspije 💪
Niksa, bude nalaz ujutro sigurno 🤞
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Miss super za betu🌈
Ivanaxxx koje iznenađenje, koja priča..bas lipo..
Ja sam isto bila na konzultacije dr Xy (Sanjich:).. ali obustavljeni do daljnjega postupci. Nakon sto sam napokon sve nalaze prikupila i neke ponovila:( ništa, rekao da se javim za par mjeseci posto sam “lakši” slučaj:( da dotad možda prodje ovo ludilo s covidom.. bila i u cito na sono hsg sve divno, al čini mi se da se malo dr P naljutio sto nisam kod njih nastavila s konzultacijama i daljnjim planiranjem.Nekako mi čudna atmosfera bila pa sam se bas rastužila danas oko svega. Činili su mi se nervožasti. Sad i da hoću tamo ići eventualno na aih, nekako mi se ne ide. Sve mi se cini da smo osuđeni mm i ja sami na sebe, sve po starom. Ništa nova od pustih jurnjava na sve strane i pretraga i ponavljanja pretraga…
Inače ti je dr. P takav kakvog si ga opisala kad mu je takav dan🤣🤣
Ivy5 ja bi Gynositol ako nisi već poklonila.
👩37 👨42
od 2019. želimo bebu, 3 neuspjela ivf postupka, zadnji 3.mj/23
prirodna trudnoća 5.mj/23
Bozma, pitala si što mi je na popisu za doktoricu sutra.
Osim što imam todo listu pitanja oko prekida trudnoće, i pitanja za idući postupak, imam i ovo (slobodno dodajte ako vam se čini da nešto nedostaje):
Dodatni pregledi prije idućeg postupka:
[ol]
[li]Trombofilija urođena & stečena [/li]
[li]Profil hormona s osvrtom na štitnjaču[/li]
[li]Kariogram?[/li]
[li]HLA tipizacija[/li]
[li]Provjeriti anomalije maternice?[/li]
[li]OGGT?[/li]
[li]TORCH[/li]
[/ol]
💔💔💔
Ljutopile, pa mislila sam probat sa čajevima. Ne znam koliko su pametni sad dok se ne oporavim. Čekala sam da vidim šta će mi reć za današnji nalaz, pa da je javim Drenu, ali me nitko nije zvao. Otić ću opet privatno izvadit CPR i urin, da vidim je li se bar smanjuje, pa mu se onda javit. Sad se razmišljam kako su mi stanice sigurno bile očajne unatoč onolikim dodacima kad je u meni tinjala takva upala. tko zna kakav je embrij
Sad cu opet biti pozitivna, znas koliko sam priča čula gdje su ostale trudne dok su bile pod gripama, upalama, raznoraznim padovima imuniteta….. Nakon toga mislile da nikako ne prolazi bolest kad ono paf trudne!
je, dobro je za implataciju. Ali tko zna od kad ja vučem infekciju, samo sam je kamuflirala sa pustim dodacima i matičnom mliječi šta sam pila. Tko zna kad bi i saznala za nju da nisam krvarila na punkciji, pa eto bar neko dobro iz ovog postupka
Lucyinthesky za sad ti sve odlično ide, neka tako i nastavi.
MTB dosla sam ti samo zazeljeti srecu sutra i reci ti da smo tu za tebe❤ al vidim da vec imas plan (naravno😊). Ne mogu ti bas pomoci oko pitanja, al ova djeluju kao da si vise manje sve pokrila. Sretno!
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
MTB dosla sam ti samo zazeljeti srecu sutra i reci ti da smo tu za tebe❤ al vidim da vec imas plan (naravno😊). Ne mogu ti bas pomoci oko pitanja, al ova djeluju kao da si vise manje sve pokrila. Sretno!
Hvala
Danas mi je malo lošiji dan. Što je vjerojatno bilo za očekivati.
💔💔💔
aircon neznam jesi li bila tu prije koji tjedan kada sam baš spominjala da mi je jednom davno jedna ginica koja je bila tada na usavršavanju u Petrovoj rekla da imam septum na maternici, nakon toga XY ginekologa to nije vidjelo. Nisam pridodavala pažnju tome jer kažu da svaki dobar UZV mora vidjeti to... Histeroskopijom se naravno riješava, i tek sad kada sam pitala svog MPO liječnika rekao je da hvala Bogu nije to u pitanju nego mi je samo malo zabačena maternica.... To može biti a i ne mora vodeći problem pri (ne) zatrudnjivanju. No ako si pokupila metastaze endometrioze po jajovodima kao ja, e onda ti kao ni meni ne može nijedna pretraga više pomoći. Dali si možda radila prohodnost jajovoda ? Možda ti nebi ni to bilo loše ako te prvo planira poslati na inseminaciju ili nešto. Makar ja bih na tvom mjestu odmah inzistirala na IVF ili ICSI, ako vam se u međuvremenu ne dogodi to čudo. Daj Bože da griješim i da vam sve bude u redu i da uspijete čak i prirodno ❤️🙏 samo te želim eto upozoriti na neke probleme koje sam ja usput pokupila a nisam na vrijeme reagirala. Nadam se da će ti od supruga nalazi biti u redu. Nama je šamar lupio na sve ovo i spermiogram tako da se možemo nadati čudu da se od nas dvoje nešto spoji ❤️🙏😊 zato na ICSI odmah.
endometrioza
Sortiraj odgovore
Najstariji