Danas opet lijepe vijesti
Ruška divna beta 🍀
Nina985 čestitam od srca, 🙏 da dalje sve školski napreduje
Cure hvala vamm od❤❤nakon 10 godina ugledala +nemožemo ni ja ni muž još ta vjerujemo d je to to u velikom šoku smoo.... koda mi je ovo san ali idem vadit betu utorak😍😍🤗
Azospermia
Beta 1042♥️
Ogromna!! Ti maltene ni ne trebaš ići po drugu
Čestitam, mama!!!
Ideš u ponedjeljak opet?
Pa rekao ginekolog da ne moram ponavljati😃
Pa da, te velike se često ne ponavljaju. Kad je pregled?
Pregled je 03.12.,jedva čekam,nadam se da ću izdržati do tada😀
Super, to je dovoljno brzo. I meni je tako nešto bilo nakon pozitivne bete.
U neku ruku ti je i bolje da odeš koji dan kasnije, da odmah uloviš i srce
💔💔💔
Nina985 čestitam!!
Kolko sam skuzila da Škvorc ima zadnje vrijeme super prolaznost! Je bila koja s foruma zadnje vrijeme da je bila tamo i nije uspjelo? Mislim da sve samo lijepe vijesti ☺️
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Nina čestitam ti 🥰🥰
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Cure gdje nam je LioraLiora?
Ja se nadam da toliko slavi da je zaboravila na nas 😉
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Dada31, ona držmo fige da se ne zarazite. Ja imam sreću da mogu raditi od doma, zato sam se mogla samoizolirati. Muž radi sa klijentima, i redovno se testira. Nakon zadnjeg negativnog testa je odselio od kuće dok se ja nisam testirala. Nakon toga se vratio. Ispala je dobra odluka jer se tjedan dana kasnije i zarazio.
Što se injekcije tiče, ja sam mijenjala strane i dok je bila jedna, i kad sam dodala drugu.
Tiki92, onda su to već dobri rezultati za tebe. Samo da se nastavi tako lijepo razvijati. Držmo fige da u ovom postupku ti dobiješ svoju nagradu na lutrijiericaa, fantastične vijesti! Sviđa mi se tvoja doktorica, ne želi eksperimentirati s tobom već ide na sigurno. A da li si trudna ćeš znati i prije Božića
Jele83, nadrogiraj se doma, čujem da to pomaže. Pitaj doktora što smiješ popiti. I mi ovdje ćemo navijati za tebe.
Leoni, tu radi samo vjera, ne možeš utjecati na to hoće li otići ili ne. Koliko ja znam, često odu unutar jednog ciklusa.
Nina985, juuuuhuuuuu, imamo trudnicu!!! Kad vadiš drugu betu?
Uhvatila sam se sa lagano povišenom temperaturom. 37.3. Kupila sam si gripostat, maxflu, i neke biljne sirupe, 100kg limuna i meda i nadam se da ću doći k sebi prije samog postupka. Imam još tjedan dana do bockanja pa se liječim i ovaj vikend ne želim ništa raditi nego samo paziti dobro na sebe 🙏🙏🙏❤️
endometrioza
Nina ❤️ za pravilno duplanje. Čestitam na beti.
endometrioza
Nina985, čestitam ti od srca, predivno mi je pročitati da je nekome nakon toliko godina uspjelo. Možda ti ipak Ćorić bude na porodu 😉
Leptirica, čestitam! A tek kad vidim ovo nakon 10 godina... Baš ste me ganule, ne mogu ni zamisliti koja je to sreća ❤️
Ja 84.,endometrioza, loše stanice;
M. M. 77., 193 cm, ali asthenozoospermia
Pokušavamo 9 god., nikad ništa.
3/17. AIH, 5/17. AIH;
10/17. LPSC (endometrioza), 3/18. HYSC (polip, septum + LPSC);
9./18. AIH, 11./18. AIH;
9./19. ICSI-bhcg 0;
2./20. ICSI-bhcg 0.
10./20. IVF prirodni - otkazan (CIN)
Nina985 čestitam!!
Kolko sam skuzila da Škvorc ima zadnje vrijeme super prolaznost! Je bila koja s foruma zadnje vrijeme da je bila tamo i nije uspjelo? Mislim da sve samo lijepe vijesti ☺️
Hvala 😍 Ja sam kod njega u postupcima zadnje 2 godine i evo ovo je prvi put da je uspjelo. Mi smo ovaj put isprobali onaj gel (Embrhyo glue) i dr.Lana mi je radila FET. Malo se pomučila jer sam jako uska pa su morali mijenjati par katetera i bušiti mi grlić dok nije prošlo
Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
Pokušavamo 4.5 god.
02/2020 1.AIH Bhcg 0
05/2020 2.AIH Bhcg 0
09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02
Sortiraj odgovore
Najstariji