Cure,da vam se javim jer sam jako sretna!!! Obavili konzultacije i rekla je profesorica da su nalazi (svi) dobri!! I da idemo odmah nakon ove menstruacije u prvi prirodni IVF 😍😍😍 sto mi se jako svidjelo,rekla je takoder da ako ne uspiju ova 2 prirodna da zeli napraviti laparoskopiju a ne ici napamet sa hormonima. Da je problem i bolest endo sigurno u maloj zdjelici,a sad koliko,vidjet cemo. Tako da necemo napamet nista nego probat s prirodnim i ako ne uspije idemo tocno vidjeti kakvo je stanje! To mi se jako sviđa 🤩 jako sam sretna i nadam se da ce uspijeti brzo. I profesorica je optimisticna. Sad sam u guzvi pa se javim jos poslije 😘😘😘
Ajme super vijesti ❤️, jel ti napisala kakav plan kada bi to bilo i jel bi uspjela prije Božića to odraditi? Neznam kada ti je menga, i pošto još moraš čekati ako ideš prirodno….napiši nam poslije više detalja 🤩
Kako stignem,pišem,nisam stigla procitat od jutros od 10 sto se događalo s vama pa moram nadoknaditi. Ja bih trebala dobiti kroz 2 dana,cca,tako da bi mojem kalendaru i praksi ciklusa,trebala imat aspiraciju 5-6. 12. I vracanje 3dnevnog taman oko 8. Ili 9.12. I za bozic saznajem da sam trudna 🥰🥰🥰🥰 od lijekova sam dobila nakon povratka malca onaj gel. I da,covid test treba samo za aspiraciju. I saznala sam da se postupak smatra iskoristenim ako je doslo do aspiracije,inace ne. I nema anestezije jer je prirodni 😑😱
Women name hvala ti!! 😘
Po našim izračunima isto tako kao tebi 🥰🥰🤩 u dan dva razlike. Sve ovisi kad menga dođe a trebala bi za 3,4 dana jer sutra mi je 10-i dan 🥰
*10-i dan pilule, što znači gotovo, pa čekam mengu 🤣🤣
endometrioza
Cureeeeee,
Imam pozitivnu betu 69.12. Danas mi je 11 dpt od 5dnevnog zametka. Jučer sam počela osjećati mučninu, a zadnjih par dana sam se dizala rano na wc. Sinoć sam napravila test i prvi put evo nakon 5 godina pokušavanja ugledala sam plus.
Super 🤗🤗🤗🤗
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Pozdrav, evo novi sam član, tek krenula u vode MPO, sad hvatam konce po malo gdje, šta i kako. Za sad obavila prvi pregled na humanoj reprodukciji i prve nalaze. Čekam kontrolu. Za sad nalazi nisu obećavajući - loš spermiogram i moji ''pomrdani hormoni'' - visok prolaktin i nizak lh i fsh. Jesmo li izgubljen slučaj :-( ?
Ono što me buni i molim vas da mi konkretno netko odgovori, nisam nigdje našla podatak - ako krenem u postupak IVF, HZZO pokriva 6 pokušaja? Zašto onda pronalazim po forumima da cure plaćaju lijekove za stimulaciju, tipa gonali itd? Pa zar HZZO to ne plaća? Ako se to ipak plaća, koje su to konkretno cifre, malo me i strah pitati...
ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.
Dada31, ona držmo fige da se ne zarazite. Ja imam sreću da mogu raditi od doma, zato sam se mogla samoizolirati. Muž radi sa klijentima, i redovno se testira. Nakon zadnjeg negativnog testa je odselio od kuće dok se ja nisam testirala. Nakon toga se vratio. Ispala je dobra odluka jer se tjedan dana kasnije i zarazio.
Što se injekcije tiče, ja sam mijenjala strane i dok je bila jedna, i kad sam dodala drugu.
Tiki92, onda su to već dobri rezultati za tebe. Samo da se nastavi tako lijepo razvijati. Držmo fige da u ovom postupku ti dobiješ svoju nagradu na lutriji
ericaa, fantastične vijesti! Sviđa mi se tvoja doktorica, ne želi eksperimentirati s tobom već ide na sigurno. A da li si trudna ćeš znati i prije Božića
Jele83, nadrogiraj se doma, čujem da to pomaže. Pitaj doktora što smiješ popiti. I mi ovdje ćemo navijati za tebe.
Leoni, tu radi samo vjera, ne možeš utjecati na to hoće li otići ili ne. Koliko ja znam, često odu unutar jednog ciklusa.
Nina985, juuuuhuuuuu, imamo trudnicu!!! Kad vadiš drugu betu?
💔💔💔
Pozdrav, evo novi sam član, tek krenula u vode MPO, sad hvatam konce po malo gdje, šta i kako. Za sad obavila prvi pregled na humanoj reprodukciji i prve nalaze. Čekam kontrolu. Za sad nalazi nisu obećavajući - loš spermiogram i moji ''pomrdani hormoni'' - visok prolaktin i nizak lh i fsh. Jesmo li izgubljen slučaj :-( ?
Ono što me buni i molim vas da mi konkretno netko odgovori, nisam nigdje našla podatak - ako krenem u postupak IVF, HZZO pokriva 6 pokušaja? Zašto onda pronalazim po forumima da cure plaćaju lijekove za stimulaciju, tipa gonali itd? Pa zar HZZO to ne plaća? Ako se to ipak plaća, koje su to konkretno cifre, malo me i strah pitati…
Pozdrav, dobro nam došla i brzo nam otišla, trudna
Pročitaj prve dvije stranice topica, tamo piše puno korisnih informacija.
Osim toga, napiši nam malo o sebi - koliko imaš godina, koliko se trudite, koliki ti je AMH?
Naravno da niste izgubljeni slučaj, jednostavno ima nas kojima treba malo pomoći da dođemo do bebe. I kao što možeš vidjeti, u ovom društvu nam to dosta dobro ide.
Što se tiče plaćanja, ako ideš preko HZZO, sve oni plaćaju - 2 prirodna i 4 stimulirajuća pokušaja. U tome ti je plaćeno sve, pa i smrzlići (do nekog broja i neki broj godina, ne znam točno).
Ako ideš privatno, plaćaš. Ja sam išla privatno pa sam kupovala lijekove.
💔💔💔
Cureeeeee,
Imam pozitivnu betu 69.12. Danas mi je 11 dpt od 5dnevnog zametka. Jučer sam počela osjećati mučninu, a zadnjih par dana sam se dizala rano na wc. Sinoć sam napravila test i prvi put evo nakon 5 godina pokušavanja ugledala sam plus.
Cestitam od ♥️
Dvojajcane blizanke 🍒
Cureeeeee,
Cestitam 😍
Dada31, ona držmo fige da se ne zarazite. Ja imam sreću da mogu raditi od doma, zato sam se mogla samoizolirati. Muž radi sa klijentima, i redovno se testira. Nakon zadnjeg negativnog testa je odselio od kuće dok se ja nisam testirala. Nakon toga se vratio. Ispala je dobra odluka jer se tjedan dana kasnije i zarazio.
Što se injekcije tiče, ja sam mijenjala strane i dok je bila jedna, i kad sam dodala drugu.
Tiki92, onda su to već dobri rezultati za tebe. Samo da se nastavi tako lijepo razvijati. Držmo fige da u ovom postupku ti dobiješ svoju nagradu na lutrijiericaa, fantastične vijesti! Sviđa mi se tvoja doktorica, ne želi eksperimentirati s tobom već ide na sigurno. A da li si trudna ćeš znati i prije Božića
Jele83, nadrogiraj se doma, čujem da to pomaže. Pitaj doktora što smiješ popiti. I mi ovdje ćemo navijati za tebe.
Leoni, tu radi samo vjera, ne možeš utjecati na to hoće li otići ili ne. Koliko ja znam, često odu unutar jednog ciklusa.
Nina985, juuuuhuuuuu, imamo trudnicu!!! Kad vadiš drugu betu?
U ponedjeljak ću po drugu betu. Muž još ne vjeruje. Sinoć sam mu zapakirala test u poklon i tako čekala da se vrati s posla. Kad je otvorio nije znao što reći, malo je zanijemio, dok sam se ja raspekmezila jer sam prvi put ugledala +
Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
Pokušavamo 4.5 god.
02/2020 1.AIH Bhcg 0
05/2020 2.AIH Bhcg 0
09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02
Cureeeeee,
Ajme čestitam od srca ❤️❤️❤️ od ovog nakon 5 godina se najezim sva. Ne mogu ni zamisliti koliko ste sretni sad 🥰
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Cureeeeee,
Cestitam 😍
Hvala 🤗😍🤗
Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
Pokušavamo 4.5 god.
02/2020 1.AIH Bhcg 0
05/2020 2.AIH Bhcg 0
09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02
Sortiraj odgovore
Najstariji