Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🌼TiKi🌼
    20. Studeni 2020. 15:35

Dada ja svaki dan mijenjam strane. Danas cu si piknut Rekovelle u jednu, Cetrotide u drugu, a sutra zamijeniti strane. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

ericaa
    20. Studeni 2020. 15:49

Cure,da vam se javim jer sam jako sretna!!! Obavili konzultacije i rekla je profesorica da su nalazi (svi) dobri!! I da idemo odmah nakon ove menstruacije u prvi prirodni IVF 😍😍😍 sto mi se jako svidjelo,rekla je takoder da ako ne uspiju ova 2 prirodna da zeli napraviti laparoskopiju a ne ici napamet sa hormonima. Da je problem i bolest endo sigurno u maloj zdjelici,a sad koliko,vidjet cemo. Tako da necemo napamet nista nego probat s prirodnim i ako ne uspije idemo tocno vidjeti kakvo je stanje! To mi se jako sviđa 🤩 jako sam sretna i nadam se da ce uspijeti brzo. I profesorica je optimisticna. Sad sam u guzvi pa se javim jos poslije 😘😘😘

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    20. Studeni 2020. 15:56

ericaa

Cure,da vam se javim jer sam jako sretna!!! Obavili konzultacije i rekla je profesorica da su nalazi (svi) dobri!! I da idemo odmah nakon ove menstruacije u prvi prirodni IVF 😍😍😍 sto mi se jako svidjelo,rekla je takoder da ako ne uspiju ova 2 prirodna da zeli napraviti laparoskopiju a ne ici napamet sa hormonima. Da je problem i bolest endo sigurno u maloj zdjelici,a sad koliko,vidjet cemo. Tako da necemo napamet nista nego probat s prirodnim i ako ne uspije idemo tocno vidjeti kakvo je stanje! To mi se jako sviđa 🤩 jako sam sretna i nadam se da ce uspijeti brzo. I profesorica je optimisticna. Sad sam u guzvi pa se javim jos poslije 😘😘😘

Ajme super vijesti ❤️, jel ti napisala kakav plan kada bi to bilo i jel bi uspjela prije Božića to odraditi? Neznam kada ti je menga, i pošto još moraš čekati ako ideš prirodno....napiši nam poslije više detalja 🤩

endometrioza

• Jele83
    20. Studeni 2020. 16:02

Hvala Nadimku i missici na odgovoru😉
    Sljedeći tjedan mi je punkcija i iskreno bojim se😕 nema anestezije.. Popit ću si nešto.. Reko mi je doktor da mi vjerujem i da će sve bit ok.. .samo da mi to prođe taj dan i ja sam na konju🙏
    Uvjerena sam da će bit nakon toga sve super i da će bit bebača. 👌🤩👌👌

👸37g.,sve ok.
    AMH 12.5
    01/2017 spontanim putem dobili curicu🥰
    01/2019 biokemijska trudnoća
    11/2019 krećemo vadit nalaze.......
    🤴34.,asthenozoospermia, oligoasthenozoospermia09/2020 inseminacija-neuspješno
    11/2020 stimulirani IVF, Gonali, Cetrotide,
    25.11.punkcija
    28.11 transfer 2 embrija
    14dnt beta 1275
    16dnt beta 2675
    Na prvom pregledu 4+4 2 gestacijske vrećice
    Sljedeći 05.01😉💝💝

🍀🐞MISS🐞🍀
    20. Studeni 2020. 16:07

Jele83

Hvala Nadimkui missici na odgovoru😉
    Sljedeći tjedan mi je punkcija i iskreno bojim se😕 nema anestezije.. Popit ću si nešto.. Reko mi je doktor da mi vjerujem i da će sve bit ok.. .samo da mi to prođe taj dan i ja sam na konju🙏
    Uvjerena sam da će bit nakon toga sve super i da će bit bebača. 👌🤩👌👌

Naravno, sretno!! Bit ce sve super ..
    Napisi opis kad stignes 🥰

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

• *.Women_name.*
    20. Studeni 2020. 16:12

ericaa

Supeer, držimo 🤞🤞🙏😍

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    20. Studeni 2020. 16:24

Leoni 🌸

Zdravo devojke, bila sam jako opterecena poslom ovih dana pa nisam imala vremena da pisem i citam.
    Danas smo imali razgovor, dali smo krv na proveru za polne bolesti i radjen mi je UZ. Na levom jajniku imam veliku cistu, pa ce mi 4dc proveriti opet. Ako ne pukne tokom M onda cemo odloziti za sl. mesec, jer je rizicno da krenem onda sa hormonima. Sada jako sebi pravim pritisak i brigu da li ce da pukne ili ne. Lekove sam sve uzela.

Dali ti je rečeno o kakvoj se cistu radi? Većinom ciste puknu tokom M, pa se nadam da će i tvoja te da ćeš bez stresa nastaviti dalje 😊😊

endometrioza

ericaa
    20. Studeni 2020. 16:38

🌺Dada31🌺

ericaa

Ajme super vijesti ❤️, jel ti napisala kakav plan kada bi to bilo i jel bi uspjela prije Božića to odraditi? Neznam kada ti je menga, i pošto još moraš čekati ako ideš prirodno….napiši nam poslije više detalja 🤩

Kako stignem,pišem,nisam stigla procitat od jutros od 10 sto se događalo s vama pa moram nadoknaditi. Ja bih trebala dobiti kroz 2 dana,cca,tako da bi mojem kalendaru i praksi ciklusa,trebala imat aspiraciju 5-6.  12. I vracanje 3dnevnog taman oko 8. Ili 9.12. I za bozic saznajem da sam trudna 🥰🥰🥰🥰 od lijekova sam dobila nakon povratka malca onaj gel. I da,covid test treba samo za aspiraciju. I saznala sam da se postupak smatra iskoristenim ako je doslo do aspiracije,inace ne. I nema anestezije jer je prirodni 😑😱
    Women name hvala ti!! 😘

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

Nina985
    20. Studeni 2020. 16:45

Cureeeeee,
    Imam pozitivnu betu 69.12. Danas mi je 11 dpt od 5dnevnog zametka. Jučer sam počela osjećati mučninu, a zadnjih par dana sam se dizala rano na wc. Sinoć sam napravila test i prvi put evo nakon 5 godina pokušavanja ugledala sam plus. 

Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
    Pokušavamo 4.5 god.
    02/2020 1.AIH Bhcg 0
    05/2020 2.AIH Bhcg 0
    09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
    09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
    11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
    03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    20. Studeni 2020. 16:47

ericaa

🌺Dada31🌺

ericaa

Ajme super vijesti ❤️, jel ti napisala kakav plan kada bi to bilo i jel bi uspjela prije Božića to odraditi? Neznam kada ti je menga, i pošto još moraš čekati ako ideš prirodno….napiši nam poslije više detalja 🤩

Kako stignem,pišem,nisam stigla procitat od jutros od 10 sto se događalo s vama pa moram nadoknaditi. Ja bih trebala dobiti kroz 2 dana,cca,tako da bi mojem kalendaru i praksi ciklusa,trebala imat aspiraciju 5-6. 12. I vracanje 3dnevnog taman oko 8. Ili 9.12. I za bozic saznajem da sam trudna 🥰🥰🥰🥰 od lijekova sam dobila nakon povratka malca onaj gel. I da,covid test treba samo za aspiraciju. I saznala sam da se postupak smatra iskoristenim ako je doslo do aspiracije,inace ne. I nema anestezije jer je prirodni 😑😱
    Women name hvala ti!! 😘

Po našim izračunima isto tako kao tebi 🥰🥰🤩 u dan dva razlike. Sve ovisi kad menga dođe a trebala bi za 3,4 dana jer sutra mi je 10-i dan 🥰

endometrioza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.