Evo ja napokon gotova..
Šaljem slikicu za one koji su tražili.. kad već ne mogu pozitivnog testa 😉
https://ibb.co/72mhvLP
Ah, predivno
Ja obično ne kitim stan jer praznike provedemo dio s mojima, dio s njegovima.
Ove godine ne idemo nigdje, okitit ćemo sve za našu malu obitelj, a naši neka nas posjećuju
💔💔💔
Evo ja napokon gotova..
Predivan je 😍😍😍😍
Ja također obožavam Božić 🥰🥰🥰
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Evo ja napokon gotova..
Predivno je 😍
Ruska, divno, crtic se vidi iz aviona, tako da vjerujem da ce i beta biti veeeeelika!🤞🏻😊
MTB, ja sam s jednom frendicom u isto vrijeme prolazila prvi postupak. Kad je imala sumnje prije bete sam ju bodrila i maksimalno bila uz nju, kad je dobila pozitivnu betu sam se veselila s njom do neba, a kad sam ja dobila negativnu, nije me ni nazvala. Ali je nastavila izvjestavati me o tijeku svoje trudnoce i to po tjednima, prema aplikaciji, bez da jo je palo na pamet kako se ja osjecam i zelim li uopce znati kako se beba razvija ili taj dio sacuvati za svoju trudnocu. Ja sam dosla do zakljucka da ona nije losa osoba ali je definitivno egocentricna i misli da se cijeli svijet vrti oko nje. Tako je mozda i s tvojim frendicom. Ne pokusavam te tjesiti, samo velim da je to tako. I ja sam joj prestala ista govoriti, bilo mi preglupo, tim vise jer je ona i sama prosla MPO. Zato mi je drago sto imam sve vas tu koje znate sto prolazimo i koje ste zaista tu, u dobru i u zlu!😘
LucyLou, totalno te razumijem. I baš mi je drago da sam načela ovu temu, iako mi je malo bilo neugodno.
Ova moja je dobra osoba, ali je zaljubljena u svoju djecu (što je sigurno pozitivno), izuzetno usredotočena na njih (što je možda malo pretjerano) i nema prostora za empatiju sa drugim ljudima. Meni treba vremena da to prihvatim i da odbolujem, pogotovo zato što sam sad osjetljivija nego inače.
Ovdje stvarno jesmo u dobru i u zlu - ima nas od svuda, različitih smo vjera, nacija, uvjerenja, životnih filozofija, backgrounda, profesija, … i opet, sve smo tu jedna za drugu i primjer smo ženskog čopora koji se rijetko gdje može naći
Osjećam se blagoslovljenom što sam dio ovog čopora
Ovo si tako dobro napisala, i odlično se slažemo, nema svađa ni tenzija, što nije slučaj na drugim forumima, pogotovo gdje pišu žene. Još nas tu peru i hormoni
Moja sestra se uclanila na fejsu u onu neku grupu dijeta bez ugljikohidrata il tako nest.. Boze drage, samo drama 😂😂 valjda zato sta su zene gladne 🤷♀️
Hahhahahahah, sad sam se posteno nasmijala
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Jelka je savrsena 😍😍 mi u karantinu cak ne mozemo ni u podrum po ukrase 😅 Obozavam ove praznike 🤗
MTB ti si meni sad ovo tako pojednostavila da mi je pao bager sa ledja, matematicki so simple 😂 tako i jeste imamo dovoljno i bolje da se ne zavlacimo vise. Cudno je, ali zahvalna sam da postoji rjesenje za sve pa i za ovo, i ja msm da je bolje da me ne muce sa tempiranim odnosima jer to ionako radimo duze vrijeme..
Zene, cure kako god saznala sam sad vise od vas nego citavu noc surfanja po netu 😀
Hvala vam, stvarno ste divne. Sve najljepse od srca sve i jednoj! ♥️
Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
👩🏼🦱 30 (Blagi PCOS)
🤵🏻 33 (Teratozoospermia, 2% normalnog oblika)
ProFertil (oboje)
Prve konsultacije IVF/ICSI 18.12 ✍🏼
Vadjenje svih nalaza (prvi put) 2.2021
Planiran postupak 3.2021
https://lbdf.lilypie.com/t41up2.png
Curke drage, zbilja sam imala šta za čitati danas 👍😁
manemoj tvoj muž mi se čini super lik sa onim prijedlogom od jutros, ma sreća je zaista u malim stvarima. Bor je divan, ma totalno si nam donijela onaj pravi ugođaj 🎄
Bozma mene priče o konzultacijama itekako zanimaju, pa tu smo zato da dijelimo sve moguće info i sreću i tugu, tako da pucaj!
Btw jel radnici još uvijek viču za tobom i sinkom 😎?
Vezano za priču o prijateljstvu, ja, mogu reći da tu zaista imam sreće izgleda. Imam 4 bliske frendice, ono baš bliske i niti jedna nije u mpo priči(sva sreća), ali zaista se trude razumijeti, pitaju, pokazuju interes, a opet, ne gnjave. Unatoč tome svemu, mišljenja sam da nažalost netko tko to nije prošao, ne može razumijeti.
Uz njih, tijekom ove mpo priče povezala sam se sa jednom "starom" frendicom i ona mi je ogromna podrška, a nadam se i ja njoj. Netko tko prolazi isto i tko zna značenje i težinu toga kad kažeš da kakvi su ti folikuli, endometrij, ovo ono.Jedina osoba koja zna šta pitati, kada i na koji način utješiti.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Ajme nikako uhvatiti sve što se pisale
Manemoj divan bor 😍 a još divnija ideja muža.
Ja isto obožavam Bozic, počela sam pomalo ukrašavati kuću 😃
A sto se tice prijateljica i podrške - one koje su došle u život kasnije ispale su vjernije i bolja podrška od nekih koje poznajem cijeli život.
Ja - nizak amh, jajnici prazni
On- sve ok
2019.- otkriveno
2020. - od strane više dr.upućena na donaciju
Manemoj ajme prekrasan jeeee!
Mi nemamo prostora za tako velik bor pa je uvijek neki mali zguran u cosak i kad vidim ovako nesto ajmeeee💓💓💓...
I da.. Moj muz je strogo tradicionalan sto se tice kicenja bora, ' moramo' kititi skupa tih par grancica 😂ali nista do Badnjaka🙉😂😂...
Zlocest je😄
Sad cu mi ja reci kako Manemoj ima vec sad okicen bor! 😜😂😂
Dada joj,vidjet cemo.... drzite fige da ce mi nesto dobro reci. Mislim da idemo u prirodni prvo.
Manemoj bor je predivan,ja se trudim izdrzat do 1.12 al je to sve teze 😂😂🎄🎄🎄
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Dada joj,vidjet cemo.... drzite fige da ce mi nesto dobro reci. Mislim da idemo u prirodni prvo.
Manemoj bor je predivan,ja se trudim izdrzat do 1.12 al je to sve teze 😂😂🎄🎄🎄
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji