Ovaj moj radi u zdravstvu i mislim da jedva ceka me ubost 🧐🤷♀️🤷♀️ stalno mu kvocam da su krvopije koje vade drugima krv i mislim da cu sad to dobiti na naplatu 😂😂😂😂
Bojim se igala pa je vjeciti problem…. ako cujete da se u Rijeci bracni par naganjao po gradu sa iglom u ruci i dođi necu ti nista,to smo mi 😆😆
Da te tako ganja s kitom kao što te želi ganjati s iglom, do sad bi 7 puta bila trudna :Bozma:
(sad zamišljam Nadalicu i ovog njenog, on spuštenih gača trči za njom po ulici i viče dođi, neću ti ništa, samo bih te malo bocnuo)
😂😂😂 kraljice!
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Evo mi se bocnuli prvi put 😂 ja spremila svoj dio tijela za pikanje a mm se prvo pripremao, ajme voljet Ce te ajme kolika jea kad ju je zabio zadrzao je dah,mislila sam da Ce se onesvjestit s iglom u meni 😂 na kraju je to ispalo skroz odlicno,cak sam i pomislila da ima negdje bivsu neku koju je vecpikao tako 🤦😂
Malo pojašnjenje za nas trudnice slabijeg mozga: vi ste se sad seksali po prvi put, a ti si bila djevica, ili ti je dao hormone?
Samo pitam?
Sad tek iz tvoje perspektive vidim kolko je smjesno ovo sto je napisala 😆😆😆😆😆
Hahaha i ja tek sad kuzim 😂😂😂 ubrizgao je tekucinu u mene 😂😂 super je bilo,a ja misla da Ce boljet 😅
Ali si ljubomorna jer je predobar pa se bojiš da je to radio i s bivšom
💔💔💔
Chloe 😂😂
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Evo mi se bocnuli prvi put 😂 ja spremila svoj dio tijela za pikanje a mm se prvo pripremao, ajme voljet Ce te ajme kolika jea kad ju je zabio zadrzao je dah,mislila sam da Ce se onesvjestit s iglom u meni 😂 na kraju je to ispalo skroz odlicno,cak sam i pomislila da ima negdje bivsu neku koju je vecpikao tako 🤦😂
Malo pojašnjenje za nas trudnice slabijeg mozga: vi ste se sad seksali po prvi put, a ti si bila djevica, ili ti je dao hormone?
Samo pitam?
Hahaha i ja tek sad kuzim 😂😂😂 ubrizgao je tekucinu u mene 😂😂 super je bilo,a ja misla da Ce boljet 😅
Ali si ljubomorna jer je predobar pa se bojiš da je to radio i s bivšom
Bas si rasclanila komentar na proste faktore 😂😂😂
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Meto da ti napravim koju kilu pomfrita ko sestra sestri, pa zajedno umacemo.. ja volim majonez mmm.. cure lude ste, ma on bi malo malo pitao gdje ti je ono ulje od nocurka kad vidis ja s tim uljem i u fritezu pa na brzaka turu s njim dok bude gotovo sta za pojest 😂
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Qko netko sad cita misliti ce da je potpora ovisnicama o sexu i pomfritu
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Samo pitam?
Al stvarno je smjesno... i bas, i dalje ne znamo sto su tocno radili 😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
I o proučavanju rabljenih gaćica, uložaka i wc papira, ne zaboravi na to
💔💔💔
I o proučavanju rabljenih gaćica, uložaka i wc papira, ne zaboravi na to
2 x koristenju istih testova, ne zaboravi! A neke jadnice kupuju stalno nove... Ah, pocetnici!
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
A gonalili smo se, ja sam lezala a on je uzdisao prije samog cina i kad je osjetio da je spreman samo je pritisnuo, bilo je full brzo gotovo, malo sam se razocarala kolko je kratko trajalo 😂😂
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Sortiraj odgovore
Najstariji