miss1502 uz siofor sam isla na IF ( 16h posta/2 obroka u ovih 8h sto jedem ) Inace meni ovo preporod, puno sam trenirala prije, bas puno i pazila kalorije i tesko mrsavila, a svako opustanje od 2-3tj je znacilo 5-7kg gore sa kilazom bez obzira na trening- sad ne treniram - duga prica, nadam se skoro vratiti…
Nego, je boli to testiranje na covid? mene ful strah :/
Jel ti to neko preporucio tu dijetu uz siofor? Da li u tih 8h sto jedes ,jedes svasta ili opet lagano?
Testiranje na covid ne boli, malo je neugodno kad ti gurnu stapice u nos,pa kišeš,ali brzo je gotovo i moze se izdrzat..nista strasno,stvarno..
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
miss1502 uz siofor sam isla na IF ( 16h posta/2 obroka u ovih 8h sto jedem ) Inace meni ovo preporod, puno sam trenirala prije, bas puno i pazila kalorije i tesko mrsavila, a svako opustanje od 2-3tj je znacilo 5-7kg gore sa kilazom bez obzira na trening- sad ne treniram - duga prica, nadam se skoro vratiti…
Nego, je boli to testiranje na covid? mene ful strah :/
Prvi put sam se testirala za postupak i doslovno su me sa štapićem onim pomilovali malo po nosu, a drugi put sam išla sa simptomima, mislim da im je na štapiću ostalo i tragova mog mozga koliko su ga zabole duboko. Sjedila sam u autu pola sata jer nisam vidila vozit doma. A nećek koji je prebolio koronu mi pričao o bolnom testiranju a ja se mislim princezice male, mamlaz pa ga to boli
Bozma kombinacija je bila Gonal 225+Menopur 75 prvih 5 dana, pa dodali Cetrotide još 3 dana, ukupno 8 dana bockanja, 10. DC prekinuli terapiju. Meni je to bio 2. postupak, a prvi sve išlo normalno (štoperica 14dc, aspiracija 16dc, 5 stanica, sve se oplodile) pa sam mislila ok, aktivirala se endometrioza valjda pa sad uopće ne ide.
Ma meni inače u 5 postupaka aspiracija uvijek do 12-tog dana, a ovaj zadnji su mi folikuli 12 dan bili još na 10-11mm. Na kraju punkcija bila 17-ti dan. isto je bilo spominjanja odustajanja i sl.Doslovno su zadnja dva dana narasli. Šteta ti je sad propustit ta 4 folikula, jesi bar radila HSG da se probaš inseminirat ako ništa drugo
da, jedan jajovod je samo prohodan. možda bi mogla u prirodni, meni je problem što mi nekad folikul ni ne pukne nego postane cista pa bi mi i taj neki prirodni koji bi možda uhvatili pomogao u tom smislu da se folikul ipak punktira. tako si ja to zamišljam ... nisam uspjela danas dobiti na tel, možda odem sutra gore vidjeti kakvo je stanje i može li se što spasiti ...
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
Nikitta idi na mirogojsku na stampar. Preko neta ispuni obrazac, odaberes datum i vrijeme i dodes autom. Ja sam stajala u guzvi misleci da je za gore guzva kad ono guzva je bila za fran mihaljevic. Na stamparu tri auta ispred mene, gotova sam bila za 5 min a nalaz stigao isto popodne.
o, super, hehe ja sam mislila kak sam dobro prošla jer sam otišla pješke pa je ispred mene bilo "samo" 15ak ljudi haha
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
MTB, hvala na savjetu... shvaćam da sam možda previše nestrpljiva, ali uz sve ove mjesece gdje nisam imala niti jednu ovulaciju, jednostavno ne vidim smisao u čekanju i pokušavanju...
Može li mi netko preporučiti gdje da odradim HSG privatno?
👩🦱 28 - PCO, anovulacija
🧔 31 - sve u redu
Pokušavamo od 09/2019.
12/2020. TO - Betaplus, Letrozol
18.12.2020. B-HCG 303,6
Žene, hvala na odgovorima.
Mene sad zanima kod kojeg privatnika a da radi preko HZZO mogu doći na folikulometriju u recimo 19h?
Ili je to ne moguce?
Pitam jer moj bajni privatnik mrzi kad izostajemo sa posla…
I koga bi mi vi preporučili?
Ja sam bila kod Škvorca u Samoboru i sve se da s njima dogovoriti. Rade u smjenama dr Škvorc i doktorica Lana. Moje preporuke
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
BOOOOK, evo mene s pregleda🥰
Fetus nam je 4,3 cm, vide se rukice, nogice, oci, usta, srce, zeludac... ma divno nesto🥰 mice se, okrece, pliva. Bas nesto jako lijepo, zelim vam svima da to sto prije dozivite❤
Rezultati Niftya ce biti za 8-10 dana, a dr kaze da ocekuje uredne nalaze....naravno, ne moze znati. Po uzvu smo 11+1 sto zapravo odgovara i datumu aspiracije.
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Mattan, dobro nam došla! Pomoći ti ne mogu, nemam iskustva.
Teja09, nije da te pokušavam nagovoriti na ništa. Ja sam prva otišla direktno kod privatnika, nisam htjela čekati ni za vađenje bete, ni za bilo koju stvar - sve sam plaćala do sad. Ali ja ipak imam 40 godina i meni jest zadnji vlak. Da sam 10 godina mlađa, iskoristila bih sve što mi HZZO nudi, pogotovo zato što cure ovdje kažu da nema razlike u kvaliteti.
💔💔💔
BOOOOK, evo mene s pregleda🥰
Fetus nam je 4,3 cm, vide se rukice, nogice, oci, usta, srce, zeludac… ma divno nesto🥰 mice se, okrece, pliva. Bas nesto jako lijepo, zelim vam svima da to sto prije dozivite❤
Rezultati Niftya ce biti za 8-10 dana, a dr kaze da ocekuje uredne nalaze….naravno, ne moze znati. Po uzvu smo 11+1 sto zapravo odgovara i datumu aspiracije.
💔💔💔
Tuma predivno, mislim da je to neopisiv osjecaj ❤️🥰 cestitam ,neka se sve nastavi tako 🙏🙏
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Sortiraj odgovore
Najstariji