Oplodilo see sutra iden na transfer toooo😘🙏🙏🤗😍
Super, baš mi je drago!
Sve su se oplodile ili? Koliko će ti ih vratiti nazad?
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
ericaaa meni je to sve zvučalo logično i mislila sam si ok, ne znam kakvo je stvarno stanje endo jer nisam bila na lprsc, možda je stvarno loše.. i par puta sam rekla možda mi nije ta terapija odgovarala, a ne, nije u tome stvar, endo je. A cista manja od 3 cm. A mislim, ja sam sad, naravno, poletila odmah s tim dobrim vijestima. Treba vidjeti o čemu se tu radi. Ali malo mi je lakše čuti da se ipak nešto događa s folikulima.. Zg, Sveti Duh
Ma kužim,da… moramo vjerovati što nam kažu, možda je tad i tako izgledalo… a i ne mora značiti da su folikuli dobri, ali ipak se nešto događa, što je svakako pozitivnoMoguće da sad će znati da im treba dulje da reagiraju ili drugačija terapija, tako da ˝loša reakcija˝ može biti i pozitivna jer usmjerava liječenje
sretno svakako!!! Javi što su rekli na kraju…
a tih 4 je možda moja neka realnost na AMH 2, tako da bih ja rekla samo zakašnjela reakcija, ali dobro. Hvala! javim sve, naravno
Koliki su folikuli? Možda ti jednostavno nije pasala terapija pa su sporije rasli, mogli su odmah dodat nešto drugo, tipa ako si bila na samom FSH možda dodat i LH (bar meni tek onda krenu rast) da ih pokušaju potaknit. Na čemu si bila od ljekova? Ajme odmah sam se iznervirala, a i inače mi ne treba puno u zadnje vrijeme
Cure je li kojoj bilo mozda ova?
Jucer mi je bio transfer, danas muka cijelo jutro.
Sad povracam i trcim na wc uz grceve ajme meni😞
👩 35 g AMH 6 🧔 38 g -oligoaathenozoospermia
2014-prirodna trudnoca bez problema
1.IVF 3/2019 KBC Split Dr. Sunj ( pergoveris,cetrotide i brevactid 5000) 8 folikula,5 js. -trudnoca koja je zavrsila u 9 tj 😔
2. IVF 1/20 KBC Split dr.Mrsic ( bemfola 225, 75, pergoveris, cetrotide, brevactid 5000) 5 folikula 3 js - neuspjesno
3. IVF 10/20 (bemfola 225, 75, pergoveris, cetrotide, brevactid 5000) -neuspjesan!
Žene, imam nedoumicu.
Dakle, javila sam se doktoru L. jer sam mislila da u državnim bolnicama neće moći na insemenaciju.
Sad ispada da se može, samo u Vinogradskoj ne može.
I sad, ja nebi voljela otkazati doktora L a voljela bi i insemenaciju probati ako kod doktora L ne ostanem trudna od prve.
Šta vi mislite jel ima smisla ići na insemenaciju nekog pune stimulacije ivf?
Nadam se da ste shvatile što me muči
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Drage cure hvala vam na podržci.....nisu mi rekli koliko se oplodilo reće mi sutra....take informacije ne govore prekotelefona rekli su mi a neznam koliko će mi vratit sutra ću znat pa vam javim....ali čekanje bete mi je najgoreee.kao da to zraje cjelu vječnost tako mi je bilo prošli put😉😉😗😗🤗😍😙👍👍
Azospermia
Žene, imam nedoumicu.
Dakle, javila sam se doktoru L. jer sam mislila da u državnim bolnicama neće moći na insemenaciju.
I sad, ja nebi voljela otkazati doktora L a voljela bi i insemenaciju probati ako kod doktora L ne ostanem trudna od prve.
Moje osobno misljenje je da imas vremena ici doktoru Lucingeru a da prvo iskoristis postupke preko hzzoa.. Bar jedan... Lucinger ce te uvijek primiti, kod njega tj placati uvijek stignes...
Žene, imam nedoumicu.
Moje osobno misljenje je da imas vremena ici doktoru Lucingeru a da prvo iskoristis postupke preko hzzoa.. Bar jedan… Lucinger ce te uvijek primiti, kod njega tj placati uvijek stignes…
I nakon stimuliranog postupka ti je puno veca uspjesnost ici bar na prirodni postupak umjesto inseminacije.. Ti do sad nisi nikako isla nikud? Iskreno s 35 ne bi gubila vrijeme na inseminacije jer vjeruj u ovom godine lete kao lude....
Ja stvarno ne razumijem zasto preko telefona nece reci. Mene je od Škvorca oba puta zvala biologica i rekla i kolko se oplodilo i kak se dijele i kakve su. I to mi je cist normalno.
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Ja sam ji piala pa mi je rekla da takve informacoje ne daju preko telefona..meni je samo bitno da se oplodilo 😘😘🤗😍
Azospermia
Cure, trebam pomoć i savjete. Danas sam bila opet na konzultacijama radi uvida u nalaze hormona. Ispalo je da (naravno) da imam PSOS i inzulinsku rezistenciju radi čega sam dobila uputu da pijem Inofolic. Daljnja uputa je da odradim test prohodnosti jajnika, radim na djetetu 2 mjeseca (IAKO radim već više od godinu dana bez ijedne dokazane ovulacije i bez menge osim uz Duphaston). Nakon toga dr predlaže inseminaciju. Kad vidim postotak uspješnosti inseminacije ne razumijem zašto bi išla kroz to i razočarala se. Uz LH i FSH koji su oko 7 oba, AMH mi je 95 (ne znam mjernu jedinicu). Svi nalazi su mi tamo i ne mogu nikako do njih. Razmišljam da odem privatno, što vi mislite?
👩🦱 28 - PCO, anovulacija
🧔 31 - sve u redu
Pokušavamo od 09/2019.
12/2020. TO - Betaplus, Letrozol
18.12.2020. B-HCG 303,6
Sortiraj odgovore
Najstariji