Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tuma
    10. Studeni 2020. 11:58

Belaaa

Curre dragee ideeeemm doooma🙏🙏 nema puno samo malo u maternici sluznice nema potrebe za kiretiranjem izice samo ili s drugom menstruacijom,za dva tjedna kontrola uzv i bete i antibiotik 10 dana pazit se i malo odmorit Boze hvala ti i da nikad vise ne dodjem tu osim kad budem isla radjati🙏🙏 hvaala vam cure na podrsci na svemu bili ste mi snaga i potopra u najtezim trenucima od srca hvala ❤️ako me ne bude jedno vrime razumit cete me treba mi odmor od svega 😔 povirit cu tu tamo cuvajte mi se bodrite jedna drugo, savjetujte ,volite iako se neznamo ali se ipak znamo u dubini nasi dusa i srca!❤️
    Picky nadam se da si dobro i da ces i ti brzo zavrsiti svoji agoniji zagrljaj🤗❤️

Drago mi je da ides doma. Cuvaj se Bela, ne gubi nadu, drzat ces i ti svoju bebi u narucju, a sad skupi dnage za dalje.❤

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

iris_iris
    10. Studeni 2020. 11:59

Belaaa

Curre dragee ideeeemm doooma🙏🙏 nema puno samo malo u maternici sluznice nema potrebe za kiretiranjem izice samo ili s drugom menstruacijom,za dva tjedna kontrola uzv i bete i antibiotik 10 dana pazit se i malo odmorit Boze hvala ti i da nikad vise ne dodjem tu osim kad budem isla radjati🙏🙏 hvaala vam cure na podrsci na svemu bili ste mi snaga i potopra u najtezim trenucima od srca hvala ❤️ako me ne bude jedno vrime razumit cete me treba mi odmor od svega 😔 povirit cu tu tamo cuvajte mi se bodrite jedna drugo, savjetujte ,volite iako se neznamo ali se ipak znamo u dubini nasi dusa i srca!❤️
    Picky nadam se da si dobro i da ces i ti brzo zavrsiti svoji agoniji zagrljaj🤗❤️

❤️❤️❤️❤️ draga Bela, drži se! šaljem zagrljaj, želim ti da nađeš snage da sve to preboliš i da se vratiš još jača! 

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

• *.Women_name.*
    10. Studeni 2020. 11:59

angribird

NadimakMTB

Tuma

*.Women_name.*

Bome i ja nemogu spavat katastrofa i to ne noćas, nego već tjednima. Neznam uopće kj da radim od spavam od pola 10 do 3 i onda do 8 gledam u strop

Joj to se i meni dogada. Odem piskit oko 4 i onda ne zaspim do 6,pola 7 a u 7 mi zvoni alarm za utrogestan😅

Pfft, amateri.
    Idem spavati u 11, kad stavljam utriće.
    Budim se u 2, piškim.
    Budim se u 5, piškim, pijem lijek za štitnjaču.
    Budim se u 7, piškim, stavljam utriće.

Kao iskusna u pijenju eutytoxa, od svoje 25. godine mogu ti reći da se tako rano pijenje eutyroxa ne preporuca ako tada ne počimaš svoj aktivni dan. Dr. Žmire mi je čak savjetovao da ga je puno bolje piti navecer zbog ostalih hormona koji se tada luče ali meni je to malo nezgodno zbog posla, uglavnom bitno je samo da se popije ujutro nekih 20 min, pola sata prije jela. Ili ako se pije navecer onda oko 2 sata nakon vecere.

Ja ga isto pijem kao MTB iz razloga kj uvijek ujutro pijem inače kavu, meni je doktor rekao da kava kao loše utječe na eutirox i da bi trebalo zbog kave bar dva sata prije ga popiti. Dok nisam počela tako prakticirati i dok sam pila pola sata prije obroka moj tsh ne da nije padao, nego je samo išao gore, a terapija mg prema gore. Sad mi je stalno dobar, evo i u trudnoći sad isti kao prije trudnoće. 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

darliv
    10. Studeni 2020. 12:00

Belaaa hvala Bogu 🙏🏻 drago mi je da je ispalo sve dobro, i sada si uzmi vremena koliko trebas, malo se fokusiraj na druge stvaro u zivotu, a pisi nam kad god budes osjecala potrebu ❤️ 😘

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

• *.Women_name.*
    10. Studeni 2020. 12:01

VM

Pozdrav cure,

nisam mjesec dana bila na forumu, morala sam se oporaviti od negativne bete i prestati svaki dan misliti na trudnoću. Upravo sam u iščekivanju menstruacije za novi postupak budući da sam danas nadobudno radila test na trudnoću ne bi li bilo možda bilo da sam prirodno zatrudnila.ali ništa.
    Čestitam naravno svim curama koje su u međuvremenu ostale trudne i držim fige čekalicama te želim sreću onima koje su krenule u postupak. Je li koja radila HSG i prohodnost jajovoda a da je starija od 35 a da M ima lošiji spermiogram? ima li to smisla? Mene je jedna ginekologica pitala zašto to nisam radila

Hsg kod lošeg spermiograma nema smisla, jer se ide odma na ivf

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• *.Women_name.*
    10. Studeni 2020. 12:04

Bela baš mi je drago kj ideš domeka i budeš sa svojima. Nek te maze i paze ❤️ brz oporavak ti želim

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Lana3
    10. Studeni 2020. 12:16

Leptirica 90🦋

Lana 3 da u petrovoj sam svi su doktori tamo i rade svi i jakom mi je drago što mi je moj dr.radio aspiraciju.hvala vam nadam se da su se sve 3 oplodile danas ih moram zvati.i rade normalno😘😘👍👍

Superrr, hvala! Da, jesu, ok su vecina. Ima par njih koji mi se ne sviđaju, ali dobro, da se zažmiriti na jedno oko. Prvu trudnoću sam tamo vodila a planiram i ovu drugu. 

🧔 33 👩 33
    1. IVF Petrova, uspješan (15 dnt beta 7178, 24 dnt 28547)
    2. IVF Beta plus (9dnt 222, 13dnt 1901, 16dnt 6100)

Lana3
    10. Studeni 2020. 12:19

NadimakMTB

Lana3, ne znam tko je vlasnica. Ja sam išla kod dr. Bračun, koja će mi sad i voditi trudnoću (barem na početku).

Leptirica90, samo pozitivno. Držmo fige.Belaaa, drago mi je da se tvoja muka približava kraju.
    Još samo naša Piky.LioraLiora, manemoj, hihihihi. Da, ja nisam vjerovala lucija007 kad je rekla da je vrijeme do bete gadno. Trebala sam.

Dr. Dmitrović, a meni su rekli da ne vode trudnoće. Ja cu u petrovu  

🧔 33 👩 33
    1. IVF Petrova, uspješan (15 dnt beta 7178, 24 dnt 28547)
    2. IVF Beta plus (9dnt 222, 13dnt 1901, 16dnt 6100)

BAJOMA
    10. Studeni 2020. 12:28

*.Women_name.*

NadimakMTB

Nikitta, ja sam za stvarno napisala oporuku prije dosta godina. Ne bih mogla mirno umrijeti a da se ne zna kome ide moja kolekcija Harry Pottera.*.Women_name.*, baš to - kad malo popuste simptomi, krene strah je li sve u redu. Sad mi je cijelo jutro malo muka, a ja sva sretna jer juhuuu, sve je OK. Lude smo. I da, bol je meni bila najveća onih par dana oko bete, sad je jedva primjetljiva, s tim da nekad malo kao zareže - bilo u nekom jajniku ili u vaginalnom otvoru.

vuky, nisam sigurna da implantacijski okvir funkcionira pod hormonima kao i u regularnom ciklusu. Meni je isto ovulacija negdje 16, 17 dan ciklusa, a sad je aspiracija bila 11dc, a transfer 14dc.

E da ta malo probadanja u rodnici i jajnicima. Ahh sad se vratila da baš menstrualna bol, tjesim se nekako da mi se maternica rasteze pa da zato tak boli 😂😂 Joj baš smo lude. Ko će me trpit do poroda tu 😂😂😂 sreća pa imamo naše trudnice koje su već dobar dio prošle pa ih budemo ispitivale za nove tegobe 😂

Bolit ce vas do 8 tjedna onda ste na miru do 18 tjedna 
    Kad vams pocinje opet bolit dolje, zatezanje tj rastezanje svega i svaceg i to je normalno😂♥️

BAJOMA
    10. Studeni 2020. 12:35

Belaaa

🙏🏻😘😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.