Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    30. Listopad 2020. 17:10

NadimakMTB

LUCIJA007

NadimakMTB

Ah, nevjerna Bozma.

https://ibb.co/gR940hs

Igraj se, ali nemaš što naći. Bijeli se bijeli, snješko mali.

Nema tu nista ZA SAD.. znate da, sam ja taj test doktorirala.. Nego.. Jesi ti njega radila PNAKO KAKO SAM REKLA?? najmanje 30 sec drzati u urinu ovako rano, NAJMANJE TOLIKO😂

Pa i rekla sam da nema
    Brojala sam do 20, kad se ona ljubičasta boja digla do vrha, rekla sam si da je to valjda to.

Moras sporo brojati ne onak brzo... Poolakooo.. Ja sam 4 dan drzala minutu u urinu😂... 

MaloTele
    30. Listopad 2020. 17:10

Piky pa neces ti prije cetvrtka onda u bolnicu 🤦🤦🤦strasno je sta sve ljudi moraju prozivljavati usred ove korone,ko da nista drugo osim nje ne postoji, i ne dao Bog da trebas nesto,nisi hitan slucaj i cekaj da postaneš hitan slucaj da bi se nesto pokrenulo, grozno grozno, i onda se cude kad se nesto loše desi, kako nece kad te ne zele primiti bez negativnog testa, lijepa nasa drzava..

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    30. Listopad 2020. 17:13

LUCIJA007

NadimakMTB

LUCIJA007

NadimakMTB

Ah, nevjerna Bozma.

Nema tu nista ZA SAD.. znate da, sam ja taj test doktorirala.. Nego.. Jesi ti njega radila PNAKO KAKO SAM REKLA?? najmanje 30 sec drzati u urinu ovako rano, NAJMANJE TOLIKO😂

Pa i rekla sam da nema
    Brojala sam do 20, kad se ona ljubičasta boja digla do vrha, rekla sam si da je to valjda to.

Moras sporo brojati ne onak brzo… Poolakooo.. Ja sam 4 dan drzala minutu u urinu😂…

Ma dobro, meni je bio sedmi 
    I kao što rekoh, ljubičasta boja se digla do vrha.
    Sutra se sigurno odmaram od testiranja, radije spavam ujutro.

💔💔💔

30. Listopad 2020. 17:14

Chloe18

Piky pa neces ti prije cetvrtka onda u bolnicu 🤦🤦🤦strasno je sta sve ljudi moraju prozivljavati usred ove korone,ko da nista drugo osim nje ne postoji, i ne dao Bog da trebas nesto,nisi hitan slucaj i cekaj da postaneš hitan slucaj da bi se nesto pokrenulo, grozno grozno, i onda se cude kad se nesto loše desi, kako nece kad te ne zele primiti bez negativnog testa, lijepa nasa drzava..

Da da, kaze moj muz i sta da ti sad tu meni pocnes krvarit i umirati od bolova stavit ce te u samouzolaciju prvo  pa ces cekat test ko zna koliko da ti naprave kiretazu.. Do tad ko ziv ko mrtav.. Kaze on E NECES💓💓💓

MimiDrimi
    30. Listopad 2020. 17:14

Aaah, nema me par dana, a ono novi forum, stare-nove preporuke, sve objašnjeno sve divno i krasno. MTB hvalaaaaa! Stvarno si divna.😉🤗
    Meni su jučer otkazali moje konzultacije u 11mj kod Škvorca 😩, a danas su mi poštom došli vitamini sa iHerb-a. Jel to neki znak? Pij to tri mjeseca, pa ćeš doći na red. 😂😂😂 
    Konzultacije su mi otkazane zboooog Covida ofkors. Sere mi se, s oproštenjem, od tog virusa. 😉
    Al idemo u nove pobjede. Pusa svima 😘

Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
    Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
    1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
    2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
    3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
    4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
    5. 11/2021 Škvorc - novi postupak

• vickivale
    30. Listopad 2020. 17:15

Piky

Chloe18

Piky

Chloe18

Piky

LUCIJA007

Piky

We ovo je za ubit se…
    ŠTO DA RADIM
    Znači da bi imala kiretažu moram imati test na Covid koji mogu raditi u utorak, a oni mi savjetuju da odem u Rijeku koja je 200 kn od mene i uzmem onu neku tabletu za prekid… Gdje što kako,,

Dali znate ima li to sa tabletom u zg gdje jer mi je rijeka totalno naopako i nemam nikog tamo.. I znači da će plod u srijedu imati 16 dana, je da me ništa ne boli ali strah me nekih komplikacija.

Ja sam to isla u prosloj trudnoci i ginekos, i reci cu ti bez uljepsavanja.. To je grozno.. Unajmili smo apartman blizu Ginekosa jer mi je rekao da mu moram biti blizu u slucaju jakog krvarenja… Dobila sam prvo 2 tablete, krvarila nenormalno ja mislila to je to.. Odem na ultrazvuk sve stoji… Dobim jos 2 tablete, iskrvarila da doslovno sam stajala pod tusem jer nije bilo uopce smisla stavljat ulozak koliko je to siktalo iz mene… Muz se uplasio htio zvat hitnu…
    Ja na ultrazvuk gestacijska jos stoji! I na kraju zavrsila na kiretazi nakon 2 dana MUCENJAAA.. To je moje osobno iskustvo ne mora bit da bi tebi tako bilo ali ja to vise nikad ne bi.

Ajme meni… Evo na kraju sam dogovorila sa sv. Duhom rekao je doktor da ti rade i čim dobijem test na Covid da dignem uputnicu za hospitalizaciju i dođem, e jedino što nisam pitala dali se to plaća????
    A podobnima sam zvala kaže da ne rade to u vrijeme pandemije.

Mislim da ne placas ako imas uputnicu za hospitalizaciju,neka me ispravi netko ako sam ti krivo rekla.. sretno,drzim fige da to sto prije rjesis 🤞

Pa zato i ja mislim da ne, jer to nije prekid neželjene trudnoće.

Nisam sto posto sigurna ali mislim da ne bi trebala to plaćati, kad ides na testiranje? Uopce mi je glupo kaj moras sad jos cekat par dana da to sve skupa obavis umjesto da bude sto prije gotovo to mucenje..😏
    Mene uzasno strah pozitivnog testa, bojim se da mi sve ne propadne i da ne bi bilo sve uzalud..

Pa baš to… Mislim stvarno jeb…ih test… A što da pokaže pozitivno što onda… Krepaj… Misli neznam stvarno.

Znam da ti je teško sad, ali fkt je važno da napraviš test... ako si pozitivna ljudi se mogu pripremiti u odijela i  kasnije dezinficirati salu...a ne da cijela smjena ode u izolaciju 14 dana pa ne mogu isto to napravit drugim ženama

Dvojajcane blizanke 🍒

30. Listopad 2020. 17:17

Soory,koristim Gonal 😀 i recite mi jel ciklus za vrijeme pikanja ide normalno jer sam danas bas imalo obilno 🙄thx 😊

• LucyLou
    30. Listopad 2020. 17:19

Ruska1986

NadimakMTB

miss1502, ja ti ne mogu pomoći oko tvog nalaza, nisam iskusna. A i čujem da je to kompleksno, jer ih sve treba gledati u kontekstu, a ne svaku vrijednost samu za sebe. Specijalist će znati, po tome će ti odrediti stimulaciju. Imam zapisano u svojim bilješkama ovo:
    "Netko je pitao za odnos Fsh i Lh, idealno bi bio omjer 3/2."
    Hvala na info o tvom primjeru za test i blijedu crticu 10dnt. Vjerujem da je rano, ali se i pripremam na negativnu betu. Sve opcije su otvorene.
    Što se hormona tiče, u dosta klinika oni vrijede pola godine do godinu dana, tako da ne traže svi svježe podatke. Moji su bili iz veljače jer sam trebala ići u postupak usred korone.

Ruska1986, rekla sam da neću raditi test sutra. Za dalje ne znam. A tebe se bojimvickivale, Lucija007, hvala na pojašnjenju. Stvarno se ne razumijem u ovo, svi moji su ili išli na kiretažu ili im se tijelo prirodno pročistilo pa su išli na kontrolu. Jako mi je žao što ste vi ovoliko iskusne

😂😎 samo neka vidim da netko nije uredio potpis 😂😂😂 ili da netko pada u depru jer ima jednu stanicu ☝🏻 ja uduplo navijam za sve i ne dam da netko misli ista negativno!

Ruska, navijacice nasa, izvolis 😘

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

Ruska1986
    30. Listopad 2020. 17:20

LucyLou

Ruska1986

NadimakMTB

miss1502, ja ti ne mogu pomoći oko tvog nalaza, nisam iskusna. A i čujem da je to kompleksno, jer ih sve treba gledati u kontekstu, a ne svaku vrijednost samu za sebe. Specijalist će znati, po tome će ti odrediti stimulaciju. Imam zapisano u svojim bilješkama ovo:
    "Netko je pitao za odnos Fsh i Lh, idealno bi bio omjer 3/2."
    Hvala na info o tvom primjeru za test i blijedu crticu 10dnt. Vjerujem da je rano, ali se i pripremam na negativnu betu. Sve opcije su otvorene.
    Što se hormona tiče, u dosta klinika oni vrijede pola godine do godinu dana, tako da ne traže svi svježe podatke. Moji su bili iz veljače jer sam trebala ići u postupak usred korone.

Ruska1986, rekla sam da neću raditi test sutra. Za dalje ne znam. A tebe se bojimvickivale, Lucija007, hvala na pojašnjenju. Stvarno se ne razumijem u ovo, svi moji su ili išli na kiretažu ili im se tijelo prirodno pročistilo pa su išli na kontrolu. Jako mi je žao što ste vi ovoliko iskusne

😂😎 samo neka vidim da netko nije uredio potpis 😂😂😂 ili da netko pada u depru jer ima jednu stanicu ☝🏻 ja uduplo navijam za sve i ne dam da netko misli ista negativno!

Ruska, navijacice nasa, izvolis 😘

👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼 ponosna sam 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

30. Listopad 2020. 17:22

NadimakMTB

LUCIJA007

NadimakMTB

Ah, nevjerna Bozma.

Pa i rekla sam da nema

e jbg, ne vidim je ni ja, nego ima još jedan trik, to sam vidjela da amerikanke rade na njihovim forumima. izvuku onu boju, ona mala traka koja sadrži crvenu boju na dijelu koji se umače i u drugi test ubace i tu traku, pa kao ima duplo te boje, evo tu je bolje objašnjeno
    https://glowing.com/community/topic/1911040/update-double-dye-method

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.