Obavila bris na velesajmu bez problema. Mozak su mi obrisali gratis Besplatno je, nema nikog, nalazi kroz sat vremena.
Idem javiti dečku sretnu vijest, da sutra krvarim po njemu. ❤️❤️❤️
💔💔💔
Sto se tice cerviksa, ja sam primjetila da mi je prije menge dosta nisko, jedva namjestim mč, a u obje trudnoce mi je bio i ostao visoko. To za mekocu ne mogu procijeniti jer je ocito individualno, nije kod mene bilo posebnih promjena. Nedavno sam primjetila da je uze i da teze uguram utrice.
Spomenule ste utrice.. jel normalno koristiti njih i Duphaston i dalje, sad u 18.tt, a sigurno do 21.tt kad mi je sljedeca kontrola?
Kad sam bila privatno, doktor je bio iznenaden sto ih i dalje koristim, u 17.tt, a MPO-ovci mi samo pisu u nalaze nastaviti s terapijom… mislim, naravno da cu nastaviti, ali me samo zanimalo u cemu je stvar
Ja sam ti koristila i jedno i drugo istovremeno. Utrice sam koristila do 12 tt i onda su ih maknuli. A duphastone sam nastavila pit, pa ja mislim, negdje do 21 tt. I onda mi je MTBin decko reko da nema potrebe da ih i dalje pijem i da ne zna zast su mi uopce tako dugo ostavljeni, kad je sve ok. Ako zelis, mogu ga pitat u srijedu dal se trebaju tako dugo pit...
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Leia, brate, sestro, sve najboljeeee od mene i ekipe! 🥳🥳🥳😘😘😘😘 castis kad rodimo 🙂🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Marinela kraljice, kako prekrasno😍 cestitam i drzim 🤞🤞 da sve bude u redu 💓
Mattan pupoooo, cestitam i neka se taj bebolinko cvrsto drzi 💓
Leia sretan rodjendan i beta je wow😍💓
Sanjich, Dada 💓🌸🤗
Dada te kapi koje si dobila su za bebe koje imaju grcice/kolike. . Prvi put cujem da se daju u T🤷♀️
Lucy 🦂ke vole roze magnolie😍
Magnolia muci, ja sam prosvikala od tog prolaktina da mi je poskocila zlijezda na glavi od nervoze tih par dana kad sam dobila nalaz. Onda sam se skulirala i rekla ma to je jbni stres, jer sam uzasno pod stresom pa sam se zadubila u serije i rekla- dosta. Na poslu se probam ne stresirati ( nije bas ni da mi ide dobro) al je bolje i sad fino jos danas radim, uzela go sto je preostao i onda Bo. Tako da otvori bo i budi na miru i slazem se sa Bozmom, kod nas je nemoguce kad vadimo krv ne biti pod stresom zbog kolicine ljudi koji ti dahcu za vratom a sjesti prije, ono, staa?? 😅💓💓
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Mattan, da, da, endo, transfer, zgodni doktori…
Neeego, reci ti nama, kakvi su krumpirići???
Čestitam ti, PUPO. I doktor, kažeš, em mlad, em zgodan, em pametan… Ima li ženu? Djecu? Kakav mu je spermiogram?
Da, da, skriptica, mooožeeee!!!
Haha ima ženu i dijete, to sam saznala danas 😁 Krumpirići moraju čekati još malo da istekne vrijeme ležanja 😁 Hmmmm izgleda mi kao da ima jako puno pokretnih i morfološki ispravnih 😁😁😁😁
Ja i moja beba cemo za tebe pojest danas krumpirice 🙂🙂 vidis kako sam ja dobra, zelim da ti postupak uspije pa cu se zrtvovat 🙂🙂🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Sbjelis to je super endo za daj dan, sad ce se on razbuhtati jos🤞💪🍀🌸
Iris, iris 🌸🍀
Mtb jeeeej, krenulo je 💪🤗🍀🌸
Tanja 😂😂 za curenje 🙈
Nove cure dobrodosle🤗
👩🦳'90 🙋♂️'85
ET 🌻-neuspjesan
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
5+6tt imamo ❤️
Dobro jutro 🥰Mattan sretni danas 🥰
Ruska1986 koristim još 200 mg navečer. Vj ću ih koristiti do kraja. Kad sam počela imat ona stvrdnuca trbuha mi je vratila 2*200, al na idućem pregledu je rekla da ta stvrdnuca ne izazivaju otvaranje kad me vaginalno pregledala i rekla je da je dovoljno da opet samo navečer stavljam. Ja sam od negdje 16. Tjedna na 200 mg navečer samo. Od 11.je ukinula popodne pa sam imala 2*200, pa od 16.samo navečer.
Aaa, zato, zbog preventive.... Jer ja nisam imala nikakvih problema nit je trudnoca rizicna pa sam ih koristila do 12 tt. Inace, negdje pise da se utrici ne smiju prekinut naglo pa sam pitala dal je to istina doktora i rekao mi je da bi se, u principu, trebali postupno smanjivat ali, obzirom, da sam ja koristila uz njih i duphaston(kojeg sam nastavila koristit i nakon utrica) onda nije bilo nikakavog rizika da se odmah ukinu a ne postupno. Ako koja bude koristila oboje istovremeno, da zna...
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Recite mi gdje da zovem ili saljem mail za konzultaciju. Neznam dali sam tocno uopce poslala. Na ivf nesto? Ginekologica me uputila al mi nije dala nikakav broj ili mail 🙄. Samo mi rekla uputnice su ti u sustavu. Idi izvadi hormone i nalaze bla bla i cao.
Evo info za Rijeku:
-Slanje uputnice na fax 051/658-221,za informaciju o terminu narudzbe potrebno nazvati 051/658-254 od 12-14 sati
-e-mail je ivf@kbc-rijeka.hr
Aria nisam izjave pisala jer smo u braku,potrebno je bilo donijeti kopije vjencanog lista i osobnih iskaznica(na njima se vidi OIB,ako ne onda i kopije OIBa)
Tamo ti daju jos neke formurale koje zajedno ispunjavate,vezano za dozvole,pristanke,kovid situaciju i slicno. Za nevjencane parove ide i ta izjava ali nisam je pisala pa ti neznam tocno reci. Super da si uspjela folikulometrije dogovoriti u Puli da ne letis stalno simo tamo.
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Inace, moja beba nest mirna ujutro bila... A inace bas i nije mirna, a sinoc pogotovo nije bila mirna, divljala je cijelu noc.. 😂😂 i ja krenula cistit i pustila si Mostar Sevdah Reunion(ne znam dal ih ko slusa) a mala je podivljala 😂😂😂 ocito si ne moze pomoc, bosanski geni su to 🙂🙂 jos da mozemo po rakijicu drmnut 😋
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Ruska ja sam tek sad skuzila ime tvoje djevojcice😍😍🥰
👩🦳'90 🙋♂️'85
ET 🌻-neuspjesan
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
5+6tt imamo ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji