Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Piky
    03. Studeni 2020. 22:30

nada86

Belaa draga nadala sam se boljim vijestima… neopisivo mi je žao šta moraš prolaziti kroz sve to. Sve smo drugačije, svaka reagira drugačije, ali uvijek izbaci sve iz sebe pa makar se u šumi izderala na drvo…
    Ja sam zablokirala kada se meni desilo, od šoka nisam mogla ni plakati, samo sam danima buljila u prazno, plač moje mame i mužev topli pogled su me vratili u život…
    kad je počeo plač počelo je i iscjeljenje, je trajalo skoro dvije godine ali svako triba uzeti sebi vrimena da zacjele rane… nisi sama, znam nije utjeha, ali nisi sama… moliću se za tebe da ti Bog da snage… ti nisi kriva, ti si dala sve za tvoju bebicu… skupi sve uspomene u jednu kutijicu, trudničku knjižicu, slike ultrazvuka, nekada će ti doći da to sve pogledaš i biće ti drago da to imas..
    Grlim te i želim vam puno snage ❤️
    Piky kako si ti? Znaš da smo tu i za tebe, ako treba financijska pomoć da odeš da se to sredi brže, samo reci tu smo, ne svidja mi se da toliko čekaš…
    Women_name čestitam na srculencu

Bome se ni meni ne sviđa, ali sad što je tu je.... Još nisam dobila nalaz covida sutra valjda. Čim ga dobijem pišem doktorici i nadam se u četvrtak kiretaži, nisam ni mislila da ću to jedva čekat ali eto... Ovako mi je samo gore, što zdravstveno (ali opet me tješi da me ništa ne boli i ne krvarim pa možda nije strašno), što psiha jer uvijek se nadam da kad dođem u četvrtak da će reći da je sve u redu.
    Baš mi je teško zbog Beele nemogu ni zamisliti kako se osjeća. Neka nam svima Bog da snage za ove naše borbe. 

🙋‍♀️32 🙋‍♂️44
    Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
    3/2020 insem. - stigla M
    7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
    9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
    Beta
    19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
    20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
    04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
    26.04 ET, 10.5 beta

Ruska1986
    03. Studeni 2020. 22:34

Piky

nada86

Belaa draga nadala sam se boljim vijestima… neopisivo mi je žao šta moraš prolaziti kroz sve to. Sve smo drugačije, svaka reagira drugačije, ali uvijek izbaci sve iz sebe pa makar se u šumi izderala na drvo…
    Ja sam zablokirala kada se meni desilo, od šoka nisam mogla ni plakati, samo sam danima buljila u prazno, plač moje mame i mužev topli pogled su me vratili u život…
    kad je počeo plač počelo je i iscjeljenje, je trajalo skoro dvije godine ali svako triba uzeti sebi vrimena da zacjele rane… nisi sama, znam nije utjeha, ali nisi sama… moliću se za tebe da ti Bog da snage… ti nisi kriva, ti si dala sve za tvoju bebicu… skupi sve uspomene u jednu kutijicu, trudničku knjižicu, slike ultrazvuka, nekada će ti doći da to sve pogledaš i biće ti drago da to imas..
    Grlim te i želim vam puno snage ❤️
    Piky kako si ti? Znaš da smo tu i za tebe, ako treba financijska pomoć da odeš da se to sredi brže, samo reci tu smo, ne svidja mi se da toliko čekaš…
    Women_name čestitam na srculencu

Bome se ni meni ne sviđa, ali sad što je tu je…. Još nisam dobila nalaz covida sutra valjda. Čim ga dobijem pišem doktorici i nadam se u četvrtak kiretaži, nisam ni mislila da ću to jedva čekat ali eto… Ovako mi je samo gore, što zdravstveno (ali opet me tješi da me ništa ne boli i ne krvarim pa možda nije strašno), što psiha jer uvijek se nadam da kad dođem u četvrtak da će reći da je sve u redu.
    Baš mi je teško zbog Beele nemogu ni zamisliti kako se osjeća. Neka nam svima Bog da snage za ove naše borbe.

Drz se, Piky! 😔😔

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Sara 🌸
    03. Studeni 2020. 22:41

AuroraB

Sanjichlaku noć i tebi, sutra je važan dan🤗🦋
    Saraznam iz koje grupe si došla 🤓, slobodno se ti ovdje javiš i budeš s nama, ali ja ti držim 🤞🤞 da ti i ona grupa donese sreću🍒🍒 Ja sam se tamo javila zadnje dok smo potrgali krevet prošli mjesec iza pika na trakici, ali evo me ponizno natrag🤣

Ma donila mi je LH grupa sricu ima već 4 miseca 😉 😇 samo ništa ne pišem, nit stavljam u potpis. Zaletila sam se prošli put sa svim tim stickerima i ukljucivanjem na jesenske bebe prerano, pa sad ni u 17. tt ne želim nista stavljat. 🤦🏻‍♀️🤪 Inače nisan praznovjerna, al iz nekog razloga odbijam radit iste stvari ko prosli put 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
    Usput, pratim ja vas potajno ovdje, i radujem se svakom vašem plusiću i žalostim sa svakom lošom viješću.
    Jos ste mi nakon mog spontanog puno ste pomogle, naucila sam sta valja uzimat za poboljsanje js (nije da imam problema, al nakon spontanog san htjela sve isprobat, samo da prije dođe do druge T, pa sam se šopala vitaminom D, itd 🤪), a i naučila sam općenito neke stvari i šta sve ide u sav taj proces koji prolazite i iskreno, divim vam se. Lavice ste do zadnje.
    Čestitam svima na plusićima! 
    Bela i Piky, žao mi je. 🧡

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

darliv
    03. Studeni 2020. 22:59

MTB, Nirvana, Pepsi, Tina, Kristina čestitam na prekrasnim betama 🎉💓🎉💓😘😘😘😘😘
    Nikitta meni je znala kasniti nekoliko dana, ali ja uvijek imam smeđi iscjedak danima pa sam znala da dolazi. Osim ovog mjeseca kad nemam apsolutno nikakav iscjedak, menga kasni, stomak boli vec tjedan dana, i luda sam jer ju iscekujem zbog termina za laparoskopiju, a nikako da krene 🤯
    Meto cekam mengu da se mogu javiti u Petrovu da mi daju termin, i kao sto vidis kasniii 😣
    Belaaa znam da nema rijeci utjehe dok sama ne prebolis na svoj nacin. Iskreno mi je zao, i molim te ne krivi se ❤️❤️❤️❤️
    Piky ❤️
    Sanjich sretno sutra 😘

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    03. Studeni 2020. 23:04

https://i.imgur.com/7MGyYjR.jpg
    Evo nalaza 😪😪😪 neznam sta misliti 

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    03. Studeni 2020. 23:08

Ovo gore sve uredno dole ta omfakela jetra van i jos neki organi a za srce i mozdanu komoru su naznake nije sto posto siguran ako sam dobro razumila😪😪😪

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

03. Studeni 2020. 23:44

Belaaa

Ovo gore sve uredno dole ta omfakela jetra van i jos neki organi a za srce i mozdanu komoru su naznake nije sto posto siguran ako sam dobro razumila😪😪😪

Ušla sam samo da ti odgovorim jer mi je iskreno i samoj pre stresno citati vase nesreće, ne samo tvoju već od sviju, bas mi bude teško. Prosla sam i sama sve to, cak i puno gore jer sam bila u visokoj trudnoći. Nema rijeci kojom te sada netko može utješiti. Trebaš cvrsto stati na zemlju i pomiriti se s tim. U svemu tome možes biti sretna sto je to otkiveno koliko toliko na vrijeme. Plod je još mali i anomalije srca i mozga tek kasnije postaju vidljive, a sada vec postoji sumnja. Kad postoje anomalije mozga beba nema nikakvih sansi za operacije jer ne moze prezivjeti anesteziju. 
    Fizicki ces poslje svega za par sati biti kao da nista nije bilo, a psihicki ne smijes sebi dopustiti da potoneš, ja sam imala bas veliku potporu muza koji je to prihvatio kao nesto na sto se ne moze utjecati, bilo je i njemu tesko ali baš mi je bio stup na kojeg sam se mogla nasloniti i još uvijek je. Nisu mi pomagale riječi utjehe bilo koje vrste, ustvari mi je bilo dosta sto mi je m uz mene i samo sam cekala da to sve prođe i da nam se vrati život nazad. Jer realno ne mozes nista promijeniti. I evo ok smo, opet sam nakon toga imala spontani, opet sam ga prezivila i opet unatoč svemu mogu reći da sam sretna i ne zalim se. Nekad me uhvati ljutnja ali to je sve ljudski. Uglavnom budi jaka, i to ce proći. Bila je takva Bozja volja i to se ne moze mijenjati.

🌼TiKi🌼
    04. Studeni 2020. 03:55

Svea ❤️… Drzim se... Ne odustajem. 

Bela jako mi je zao. Grozno je kad god se dogodilo i bit ce tesko. Ja jos uvijek placem za svojom bebicom ponekad. Isplaci se, preboli... I nikad, ali nikad nemoj odustati. Jednog dana ce doci tvoja sreca, samo hrabro naprijed. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• *.Women_name.*
    04. Studeni 2020. 05:17

NadimakMTB

kristina30, dobro nam došla!
    Čestitam, trudna si. Beta ti je izvrsna, vadi je opet za dva dana da vidiš da se poduplala. Srce ćeš čuti 4 ili 5 tjedana nakon transfera, ovisi od bebe do bebe.

*.Women_name.*, woooohoooo. Kako je bilo čuti svoju bebu?
    Kad ideš opet? Jesu te malo umirili sad?

Lana3, imat ćemo male račićemiss1502, da, luđakinja si. Kao i sve mi ovdje

Nisam sebi mogla doc, ali doktor mi je snimio na cd pa sam jučer još doma preslusala 100 puta 😂😂😂 skinula sam si i na mob. Slušam  i slušam. Joooj nešto predivno. Neznam jel ga ljepše čuti il vidjeti kak titra. Predivno 🥰🥰🥰 još malo pa ćeš znati kako je 😁 daa sad sam puno mirnija. 30.11 idem opet

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• *.Women_name.*
    04. Studeni 2020. 05:26

Bela drži se. Nadam se da će što prije proći taj sad najteži dio. Onda se osloni na svog dragog, nema riječi utjehe ali u dvoje je ipak uvijek lakše. Okruži se svojim najmilijima, nećeš nikad zaboraviti, ali znaj da će doći opet sunce. A ovaj mali anđeo će čuvat sve vas ❤️ vidim da si veliki vjernik. Moli, nađi spas i u molitvi da ti Bog da snage za dalje 🙏

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.