Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🍀🐞MISS🐞🍀
    03. Studeni 2020. 21:26

Sanjich🤞🤰

https://ibb.co/Sxbhz42

🙃🙃🙃😮

Laku noc cure 😘😘

Slika s humane ! Predivna ❤️ sretno i laku noc svima ❤️

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

Nada 🍀
    03. Studeni 2020. 21:29

Belaa draga nadala sam se boljim vijestima... neopisivo mi je žao šta moraš prolaziti kroz sve to. Sve smo drugačije, svaka reagira drugačije, ali uvijek izbaci sve iz sebe pa makar se u šumi izderala na drvo...
    Ja sam zablokirala kada se meni desilo, od šoka nisam mogla ni plakati, samo sam danima buljila u prazno, plač moje mame i mužev topli pogled su me vratili u život... 
    kad je počeo plač počelo je i iscjeljenje, je trajalo skoro dvije godine ali svako triba uzeti sebi vrimena da zacjele rane... nisi sama, znam nije utjeha, ali nisi sama... moliću se za tebe da ti Bog da snage... ti nisi kriva, ti si dala sve za tvoju bebicu... skupi sve uspomene u jednu kutijicu, trudničku knjižicu, slike ultrazvuka, nekada će ti doći da to sve pogledaš i biće ti drago da to imas.. 
    Grlim te i želim vam puno snage ❤️
    Piky kako si ti? Znaš da smo tu i za tebe, ako treba financijska pomoć da odeš da se to sredi brže, samo reci tu smo, ne svidja mi se da toliko čekaš...
    Women_name čestitam na srculencu

03. Studeni 2020. 21:35

Sanjich cekam tvoju aspiraciju kao da je moja. Jedva cekam izvjestaj 😘. Ali ne sumnjam, od toliko folikula, mlada si, bit ce smrznutih za jednu velikuuuu obitelj

BAJOMA
    03. Studeni 2020. 21:41

Sanjich sutra♥️♥️♥️🤞🤞🤞🙏🏻🙏🏻🙏🏻

03. Studeni 2020. 21:43

Nikitta

Prvih par godina sam bila opsjednuta s računanjem termina poroda, no prestala sam odavno. Vidim da nisam bila luda onda, jer sve ovdje to računate 🙈

nego, tebi kasni, a ja se sve mislim...možda je trudna. Znam da ti je prošli mjesec bio užasan, operacija prsta, onaj izljev....ali da ti ipak napraviš test

Sara 🌸
    03. Studeni 2020. 21:44

BAJO1

Sanjich sutra♥️♥️♥️🤞🤞🤞🙏🏻🙏🏻🙏🏻

I ja navijam za našu Sanjich 🧡🧡🧡 
    Sretno sutra! 😊

Sorry žene na upadu 😉

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• LucyLou
    03. Studeni 2020. 21:50

Women_name, joj divno, bas mi je drago da je sve proslo u najboljem redu. Mogu misliti koji divan osjecaj! ❤️Neka samo tako i dalje ostane! 😘
    Lucija, divim se tvojoj snazi, a ovo sto pises potpisujen od rijeci do rijeci 😘❤️
    Sanjich, sretno sutra, da sve prodje sto brze i bezbolnije, a nakon toga bude ludi tulum...ne mislim s dr. XY nego u labosu! 🤞🏻😉

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

AuroraB
    03. Studeni 2020. 21:59

Sanjich laku noć i tebi, sutra je važan dan🤗🦋
    Sara znam iz koje grupe si došla 🤓, slobodno se ti ovdje javiš i budeš s nama, ali ja ti držim 🤞🤞 da ti i ona grupa donese sreću🍒🍒 Ja sam se tamo javila zadnje dok smo potrgali krevet prošli mjesec iza pika na trakici, ali evo me ponizno natrag🤣

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

ericaa
    03. Studeni 2020. 22:09

LUCIJA007

ericaa

A ono sto je lucijanapisala,koliko trebas biti jak da ponudis sebe,svoju bol i tugu,iskreno,tugujes s nekim i das mu rijeci utjehe… moj naklon zaista,koliko je snage u vama… vi koje ste prosle nezamislivo… zaista vjerujem i molim se da vam Bog podari uskoro vasu bebu i u svojoj milosti vas nagradi … bellaa jos jednom,zaista mi je neopisivo zao ….
    Drugima svima jos jednom cestitam 💕❤❣

Hvala 💓… Vjeruj i meni je sve ovo bilo nezamislivo. Da mi je sve ovo rekao netko prije 5 godina bi mislila da je lud, kad mi je jedna frendica imala 'samo' jedan spontani ja sam toliko plakala zbog nje i mislila si ajmeee kako li je to negdje grozno ja to ne bi prezivjela..
    Eee…A gle me sad🙄🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
    Moja je deff ona :NIKAD NE ZNAS KOLIKO SI JAK DOK TI TO NE OSTANE JEDINI 'IZBOR' 🙄🌺🌺🌺… Nikad ne znas sto ti zivot nosi i definitivno sam narucila onu:nikad ne reci nikad i meni se to ne moze dogoditi ili ja to ne bih mogla..
    Sve mi zene mozemo❣️💪💪💪

Da... ponekad ne znam od kud snaga ali je tu... nadam se da nikad necu morati saznati koliko mogu podnijeti... 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

Lucyinthesky
    03. Studeni 2020. 22:22

Draga Belaaa zbilja mi je jako žao, drži se 😔

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.