Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🍀🐞MISS🐞🍀
    03. Studeni 2020. 21:10

Chloe rodit cemo u isto vrijeme 😂😂😂🙏

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

ericaa
    03. Studeni 2020. 21:13

A ono sto je lucija napisala,koliko trebas biti jak da ponudis sebe,svoju bol i tugu,iskreno,tugujes s nekim i das mu rijeci utjehe... moj naklon zaista,koliko je snage u vama... vi koje ste prosle nezamislivo... zaista vjerujem i molim se da vam Bog podari uskoro vasu bebu i u svojoj milosti vas nagradi ... bellaa jos jednom,zaista mi je neopisivo zao  .... 
    Drugima svima jos jednom cestitam 💕❤❣

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

03. Studeni 2020. 21:15

Ma necu uopce razmisljat u tom smjeru aliiiiii kad pogledas od 20 folikula da 5 ostane to je bas prava steta... Jer ja sam promjenila misljenje oko broja zametaka.. Prije sam bila za jedan uvijek kao mlada sam ovo ono.. Sad nakon bockanja i tog stresa ne zelin to prolazit puno puta pa racunam vracat 2 da se bar jedan primi.. Kalkulacije od samog starta al zivot je nepredvidiv tko zna sta me ceka 🙃🙃

manemoj
    03. Studeni 2020. 21:18

LUCIJA007

manemoj

Chloe18

miss1502

Jesam li ja jedina ludakinja koja sebi svaki mjesec vec par godina mjeri ocekivani datum poroda po zadnjoj menstruaciji?? 😂😂😂

Nisiii,ima nas jooos 💪💪🤣🤣🤣 Nez kolko ti je utjesno al nisi sama u tome, pogotovo sad kad smo krenuli u postupak sam poludila s tim racunanjima poroda 🤦😅😂

Naravno da nisi, ja svaki mjesec, i onda još provjerim ako slučajno je uspije ovaj mjesec šta nas čeka idući 😂
    Sad sam samo provjeravala s MTB ima li razlike kad je IVF u pitanju.. i nema.. meni je 26.7 termin iako još ni do transfera nisam došla 🙈🙈🙈😂😂😂

Ja kad gledam tvoj potpis umirem od smijeha…
    Podobnik ; cikla i ananas😂😂😂
    Neke cure koje samo citaju misle sta Podobnik ima neke nove droge 😂😂😂

Zato što sam si ful zabrijala na to 😂 kad sam krenula u ovo nisam još imala vas i endometrij je jedino što sam kuzila i gdje sam znala što mogu napraviti 🙈 cikla i ananas su dio mene.. i usput sad sam ga zaboravila pitati jel ja to i dalje trebam pa ju i dalje pijem 🙈🙈🙈

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

MaloTele
    03. Studeni 2020. 21:18

miss1502

Daaaaa,prekul  🥰🥰🥰🥰🥳 sad se vec i trudno osjecam cim pricam o tome 🤣🤣

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

🍀🐞MISS🐞🍀
    03. Studeni 2020. 21:19

Sanjich🤞🤰

Ma necu uopce razmisljat u tom smjeru aliiiiii kad pogledas od 20 folikula da 5 ostane to je bas prava steta… Jer ja sam promjenila misljenje oko broja zametaka.. Prije sam bila za jedan uvijek kao mlada sam ovo ono.. Sad nakon bockanja i tog stresa ne zelin to prolazit puno puta pa racunam vracat 2 da se bar jedan primi.. Kalkulacije od samog starta al zivot je nepredvidiv tko zna sta me ceka 🙃🙃

Vjeruj mi da je 5 veliki uspjeh,bar bi meni tako bilo , kad ostanes bez icega vrijedi ona jedan ali vrijedan...a imamo i primjer Ruske koja ih je imala preko 20 pa je ostala bez ijednog smrzlica.  Medutim ona je imala srecu pa je ostala odmah trudna! Vjeruj mi da je išta---- znaci puno !!! Ali bit ce kod tebe sigurno, super si reagirala na terapiju 🥰

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    UZV 05.12

🍀🐞MISS🐞🍀
    03. Studeni 2020. 21:20

Chloe18

miss1502

Daaaaa,prekul 🥰🥰🥰🥰🥳 sad se vec i trudno osjecam cim pricam o tome 🤣🤣

Daaa, još malo i bit cemo 🙏🙏🙏 dat ce Bog 🙏

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    UZV 05.12

manemoj
    03. Studeni 2020. 21:22

Sanjich🤞🤰

Ma necu uopce razmisljat u tom smjeru aliiiiii kad pogledas od 20 folikula da 5 ostane to je bas prava steta… Jer ja sam promjenila misljenje oko broja zametaka.. Prije sam bila za jedan uvijek kao mlada sam ovo ono.. Sad nakon bockanja i tog stresa ne zelin to prolazit puno puta pa racunam vracat 2 da se bar jedan primi.. Kalkulacije od samog starta al zivot je nepredvidiv tko zna sta me ceka 🙃🙃

Ja se stvarno ne razumijem ali ako ti ne budeš imala masu smrzlica onda stvarno.. pa čovječe 20 😍😍😍
    Sretno sutra, samo opušteno koliko bude išlo, držimo fige na najjače i javi se kad dodjes sebi da nam ispricas šta si brbljala 😂😂😂 zezam se.. nema šanse da ćeš išta reći, pa ja se ne sjećam kako su me u krevet uopće prebacili, sjećam se samo da mi je netko govorio Manemoj, manemoj i da sam ja pitala jel sve prošlo ok.. sljedeće nakon toga sam se probudila u krevetu..

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

03. Studeni 2020. 21:24

https://ibb.co/Sxbhz42

🙃🙃🙃😮

Laku noc cure 😘😘

03. Studeni 2020. 21:26

ericaa

A ono sto je lucijanapisala,koliko trebas biti jak da ponudis sebe,svoju bol i tugu,iskreno,tugujes s nekim i das mu rijeci utjehe… moj naklon zaista,koliko je snage u vama… vi koje ste prosle nezamislivo… zaista vjerujem i molim se da vam Bog podari uskoro vasu bebu i u svojoj milosti vas nagradi … bellaa jos jednom,zaista mi je neopisivo zao ….
    Drugima svima jos jednom cestitam 💕❤❣

Hvala 💓... Vjeruj i meni je sve ovo bilo nezamislivo. Da mi je sve ovo rekao netko prije 5 godina bi mislila da je lud, kad mi je jedna frendica imala 'samo' jedan spontani ja sam toliko plakala zbog nje i mislila si ajmeee kako li je to negdje grozno ja to ne bi prezivjela..
    Eee...A gle me sad🙄🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
     Moja je deff ona :NIKAD NE ZNAS KOLIKO SI JAK DOK TI TO NE OSTANE JEDINI 'IZBOR' 🙄🌺🌺🌺... Nikad ne znas sto ti zivot nosi i definitivno sam narucila onu:nikad ne reci nikad i meni se to ne moze dogoditi ili ja to ne bih mogla..
    Sve mi zene mozemo❣️💪💪💪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.