Chloe rodit cemo u isto vrijeme 😂😂😂🙏
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
A ono sto je lucija napisala,koliko trebas biti jak da ponudis sebe,svoju bol i tugu,iskreno,tugujes s nekim i das mu rijeci utjehe... moj naklon zaista,koliko je snage u vama... vi koje ste prosle nezamislivo... zaista vjerujem i molim se da vam Bog podari uskoro vasu bebu i u svojoj milosti vas nagradi ... bellaa jos jednom,zaista mi je neopisivo zao ....
Drugima svima jos jednom cestitam 💕❤❣
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Ma necu uopce razmisljat u tom smjeru aliiiiii kad pogledas od 20 folikula da 5 ostane to je bas prava steta... Jer ja sam promjenila misljenje oko broja zametaka.. Prije sam bila za jedan uvijek kao mlada sam ovo ono.. Sad nakon bockanja i tog stresa ne zelin to prolazit puno puta pa racunam vracat 2 da se bar jedan primi.. Kalkulacije od samog starta al zivot je nepredvidiv tko zna sta me ceka 🙃🙃
Jesam li ja jedina ludakinja koja sebi svaki mjesec vec par godina mjeri ocekivani datum poroda po zadnjoj menstruaciji?? 😂😂😂
Nisiii,ima nas jooos 💪💪🤣🤣🤣 Nez kolko ti je utjesno al nisi sama u tome, pogotovo sad kad smo krenuli u postupak sam poludila s tim racunanjima poroda 🤦😅😂
Naravno da nisi, ja svaki mjesec, i onda još provjerim ako slučajno je uspije ovaj mjesec šta nas čeka idući 😂
Sad sam samo provjeravala s MTB ima li razlike kad je IVF u pitanju.. i nema.. meni je 26.7 termin iako još ni do transfera nisam došla 🙈🙈🙈😂😂😂
Ja kad gledam tvoj potpis umirem od smijeha…
Podobnik ; cikla i ananas😂😂😂
Neke cure koje samo citaju misle sta Podobnik ima neke nove droge 😂😂😂
Zato što sam si ful zabrijala na to 😂 kad sam krenula u ovo nisam još imala vas i endometrij je jedino što sam kuzila i gdje sam znala što mogu napraviti 🙈 cikla i ananas su dio mene.. i usput sad sam ga zaboravila pitati jel ja to i dalje trebam pa ju i dalje pijem 🙈🙈🙈
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Daaaaa,prekul 🥰🥰🥰🥰🥳 sad se vec i trudno osjecam cim pricam o tome 🤣🤣
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Ma necu uopce razmisljat u tom smjeru aliiiiii kad pogledas od 20 folikula da 5 ostane to je bas prava steta… Jer ja sam promjenila misljenje oko broja zametaka.. Prije sam bila za jedan uvijek kao mlada sam ovo ono.. Sad nakon bockanja i tog stresa ne zelin to prolazit puno puta pa racunam vracat 2 da se bar jedan primi.. Kalkulacije od samog starta al zivot je nepredvidiv tko zna sta me ceka 🙃🙃
Vjeruj mi da je 5 veliki uspjeh,bar bi meni tako bilo , kad ostanes bez icega vrijedi ona jedan ali vrijedan...a imamo i primjer Ruske koja ih je imala preko 20 pa je ostala bez ijednog smrzlica. Medutim ona je imala srecu pa je ostala odmah trudna! Vjeruj mi da je išta---- znaci puno !!! Ali bit ce kod tebe sigurno, super si reagirala na terapiju 🥰
👸32🤴36
4god pokusavanja
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
UZV 05.12
Daaaaa,prekul 🥰🥰🥰🥰🥳 sad se vec i trudno osjecam cim pricam o tome 🤣🤣
Daaa, još malo i bit cemo 🙏🙏🙏 dat ce Bog 🙏
👸32🤴36
4god pokusavanja
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
UZV 05.12
Ma necu uopce razmisljat u tom smjeru aliiiiii kad pogledas od 20 folikula da 5 ostane to je bas prava steta… Jer ja sam promjenila misljenje oko broja zametaka.. Prije sam bila za jedan uvijek kao mlada sam ovo ono.. Sad nakon bockanja i tog stresa ne zelin to prolazit puno puta pa racunam vracat 2 da se bar jedan primi.. Kalkulacije od samog starta al zivot je nepredvidiv tko zna sta me ceka 🙃🙃
Ja se stvarno ne razumijem ali ako ti ne budeš imala masu smrzlica onda stvarno.. pa čovječe 20 😍😍😍
Sretno sutra, samo opušteno koliko bude išlo, držimo fige na najjače i javi se kad dodjes sebi da nam ispricas šta si brbljala 😂😂😂 zezam se.. nema šanse da ćeš išta reći, pa ja se ne sjećam kako su me u krevet uopće prebacili, sjećam se samo da mi je netko govorio Manemoj, manemoj i da sam ja pitala jel sve prošlo ok.. sljedeće nakon toga sam se probudila u krevetu..
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
A ono sto je lucijanapisala,koliko trebas biti jak da ponudis sebe,svoju bol i tugu,iskreno,tugujes s nekim i das mu rijeci utjehe… moj naklon zaista,koliko je snage u vama… vi koje ste prosle nezamislivo… zaista vjerujem i molim se da vam Bog podari uskoro vasu bebu i u svojoj milosti vas nagradi … bellaa jos jednom,zaista mi je neopisivo zao ….
Drugima svima jos jednom cestitam 💕❤❣
Hvala 💓... Vjeruj i meni je sve ovo bilo nezamislivo. Da mi je sve ovo rekao netko prije 5 godina bi mislila da je lud, kad mi je jedna frendica imala 'samo' jedan spontani ja sam toliko plakala zbog nje i mislila si ajmeee kako li je to negdje grozno ja to ne bi prezivjela..
Eee...A gle me sad🙄🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Moja je deff ona :NIKAD NE ZNAS KOLIKO SI JAK DOK TI TO NE OSTANE JEDINI 'IZBOR' 🙄🌺🌺🌺... Nikad ne znas sto ti zivot nosi i definitivno sam narucila onu:nikad ne reci nikad i meni se to ne moze dogoditi ili ja to ne bih mogla..
Sve mi zene mozemo❣️💪💪💪
Sortiraj odgovore
Najstariji