Leia 🤗💜🤗🔝 prekrasne vijesti, blago ti se😊😽
Moonna žalost, nismo sve te sreće kao Leia, biti ću drugi puta bolje, ovo je trnovit put i glavu gore!
Evo linka na povoljan Ubiquinol sa Ebayahttps://www.ebay.de/itm/MAXIUM-STRENGTH-UBIQUINOL-300mg-120-capsules-Higher-Bioavailability-Antioxidant/154304017189AuroraB, baš me zanima koliko će trebati da ti dođe. I plaćamo li carinu za narudžbe iz UK, znate li?
Čim stignu, javim sve informacije... Prodavač trži samo vitamine i dodatke prehrani, ima jako visoku ocjenu na E-bayu, nadam se da neću svisnuti od njih🙄🤭
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Tuma baš mi je drago da ti je bolje. I neka se ne ponovi 🤞❤️🥰 čuvajte se curke
Meto super vijesti za briseve 👍😊
Curke čestitam na pozitivnim testicima i super beti 👏👏😘 neka se školski nastavi
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
MTB pa jasno, mama kad rodi uzima bocu vina i u provod, a tata nek pazi na bebu😂 hahha iako mi boca vina djeluje jako primamljivo, bojim se da za mamu neće biti provoda do iduće zime bar 😅
Kad mama rodi, ići će na tulum kod MTB koja će taman slaviti ulazak u 21tt
Wuhuu sounds like a plan! 🥰🥰
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Leia, bome je 😍, kad je beta?
Vi tu samo o seksu pricate, ja ni ne znam vise sta je to, vec 2 mj apstiniram iii jos sigurno iducih 8 😭😭😂😂
Bas sam nestrpljiva za taj drugi mjesec, puno vas ide u postupke i bas ce biti napeta ta utrka 😉😂
Znam kako ti je što se tiče sexa 🙈 ja od folikulometrije se nisam u pustila u odnose s muzekom, jer mi uvijek doktorcic kaže da izbjegavam zbog folikula. A i evo službeno sad u Petrovoj zabranili mi odnose do kraja trudnoće, čak su rekli da ovako rano nema više stalnih vaginalnih pregleda,samo prek trbuha. Cerviks mi je ovaj put gledala pomoću nekog ogledalca, da me kao ne prcka puno dole 😯😯 Al neka neka, samo da bebac bude dobro 🥰
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Sretno svim curama ovaj tjedan, sa pregledima, onima koje imaju FET, koje počinju s postupcima, koje idu na aspiracije ili na transfere. Sretno i onima koje ce piškiti prve testice i koje ce raditi bete. Neka sve bude uspjesno❤️❤️❤️❤️
Leia2.0- cestitam👏👏👏👏👏 bit ce i druga Beta superiska💪❤️
Moon11- zao mi je, mozda ujutro pokaze ipak plusic🤞🤞🤞🤞🙏
Ja: 35, AMH:5.13 pmol/l; On: 43,dg: Nor do Asth;
1g prir, 3g MPO;
KBC Split
8/18-AIH❌
10/18-AIH❌
8/19-AIH❌
10/19-AIH ✅,missed ab, kiretirana
8/20 IVF: 3js,2 opl,ET 2 trodnevna, ❌
10/20- planiran prirodni IVF, prsnuo F, AIH, ❌
12/20-IVF: 7js, 6 opl,ET2 blastice,✅🍀Harmony✅stize princeza🥰🙏
Leia2.0- cestitam od srca!🥰
MTB- moje ovulacije su zadnje dvije godine tocno takve kakvima opisujes svoju, štovise u zadnje vrijeme imam osjecaj da me pola mjeseca neki vrag dole steže, stišce i zeza🙈 Dobro velis, kak onda ista "obaviti"🙈. Na kraju vam moram reci da ste mi nabile griznju savijesti sa svim vitaminima i mineralima koje koristite. Sutra idem u ljekarnu sa popisom🙈😂. Uzimala sam i ja jedno vrijeme sve i svakaj, jos u ona dobra stara vremena dok sam mislila da sve bude islo lako i bez stresa 🙈. Kak je vrijeme prolazilo tak je i moj entuzijazam padal😂. Eto, sad sam sve izbacila iz sebe🙈😉. Do sutra😘!
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Vi tu samo o seksu pricate, ja ni ne znam vise sta je to, vec 2 mj apstiniram iii jos sigurno iducih 8 😭😭😂😂
Bas sam nestrpljiva za taj drugi mjesec, puno vas ide u postupke i bas ce biti napeta ta utrka 😉😂
Znam kako ti je što se tiče sexa 🙈 ja od folikulometrije se nisam u pustila u odnose s muzekom, jer mi uvijek doktorcic kaže da izbjegavam zbog folikula. A i evo službeno sad u Petrovoj zabranili mi odnose do kraja trudnoće, čak su rekli da ovako rano nema više stalnih vaginalnih pregleda,samo prek trbuha. Cerviks mi je ovaj put gledala pomoću nekog ogledalca, da me kao ne prcka puno dole 😯😯 Al neka neka, samo da bebac bude dobro 🥰
Da, tako i ja😅 rekla sam mužu da možemo tamo pred kraj trudnoće, u 9.mj. Rekao je da sam to sad rekla i nikad više, da neće on svoj alat gurat bebi pored glave 😂
A kako ti je to gledala pomoću ogledala?
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Dada ujutro sam na uzv pa javim sve detaljno, al moja procjena je petak/subota 🥰 neka ostanu testici sa dvi crte 🥰🥰💖
Leoniii bas mi je drago sta si se vratila! Za mi je sta nije uspilo, ali sigurno uskoro oce 💪 sta se tice akni, ja sam pocela pit Gaia Naturelle kolagen zbog kose, na kraju mi se potpuno ocistilo lice i omeksala koža, plus sta koristim sad kremu za lice njihovu isto je 💣👌 probaj s tim, zena se bazira na prirodno, a saaad... MTB ja sam u postupku pila kolagen najnormalnije, pitala sam embriologicu jel smim nastavit tako da je provjereno 👌 iiiii ti bolovi su ovulacija 1/1 ja svaki misec placem tako, gore nego kad krene crvena vještica 🤣
👸 29, Amh 33
🤴 32, normo
💒 4 g
Nalazi "savrseni", Idiopatska neplodnost
3 AIH = ❌❌❌
3/20 IVF, Rekovelle = 5 js, 3 oplodene, 2 trodnevne vracene ❌
5/20 IVF, Gonal 150 + Cetrotide, Ovitrelle = 13 js, 8 oplodenih, 3 blastice, 1 vracena, 2 zamrznute ❌ (blagi hiper)
08/20 FET u prirodnom ciklusu samo Utrogestan, 2 blastice ❌
11/20 Gonal 75/150 + Cetrotide, Decapeptyl x2 kao štoperica = 7 js - 2 blastice vracene, ❌
1🐧 FET 5.2. ❌
Suplementi + trening
Prirodna trudnoca ✅
Da, tako i ja😅 rekla sam mužu da možemo tamo pred kraj trudnoće, u 9.mj. Rekao je da sam to sad rekla i nikad više, da neće on svoj alat gurat bebi pored glave 😂
A kako ti je to gledala pomoću ogledala?
Tako je i moj plan 😂 Stavila mi je neki mali spekulum na početak i ogledalce ispod da vidi jel cerviks zatvoren, kao da nema guranja prstiju unutra i to. Ja sam zapravo tražila da me ne gleda uopće jer su me ovi u vinogradskoj gledali dva puta u kratkom vremenu zbog tog iscjedka smedeg. Onda je baš bila ljuta i rekla da se to tak ne radi kod ivf trudnoca, pogotovo u ranijim tjednima, da može izazvat otvaranje (zbog ceg sam i tražila da me ne gleda opet, pa sam se onda jos više uplasila da se ne počnem otvarat). Da postoje i drugi načini za to i tako. Ali ja sam rizicna zbog tog svega pa...
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Jutro! 10 dpo - takoder negativan. Piskim do 12 dpo :)
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Sortiraj odgovore
Najstariji