J_b, meni su rekli da ne popijem terapiju prije, nego da je popijem nakon vađenja krvi.
MaloTele, svašta je pjevala, a ja sam instantno ostajala trudna dok je pjevala.
Inače, nakon jučerašnje umišljene aspiracije nakon još umišljenije stimulacije, danas mi se jajnici osjećaju standardno za dan nakon aspiracije. Osim toga, spava mi se za poluditi i bacila sam popodnevni spavanac (iako inače jako malo spavam i ne spavam po danu). Naravno, standardno za utriće, koje mi očito isto netko tura dok ne gledam. Još ću imati i umišljenu bebu na kraju svega ovog.
Mattan, nalazi od alergija? Kako to da si ti to radila? Još bitnije, kako to da ja nisam? : tužno gleda svoje popise :
Bozma, e nemere! Ako nije MPO tema, onda ne možeš pisati, znaš da smo stroge oko toga!
💔💔💔
J_b nisam ni morala prestati uzimat, ali se nisam usudila nakon ET-a ista uzimat osim propisane terapije dok nisam provjerila s dr. i ispalo je da normalno treba uzimat i dalje.
Rina89 hvala, i da, tegobe su radi bete. 😍
Inace, dr. mi je rekao da se nikad nije susreo s tako kasnim hiperom, a da nije nastao uslijed porasta bete zbog pocetka trudnoce. Tako da imajte to na umu, ako se nekome dogodi, da su to dobre vijesti. Dakle Ako ie hiper nastao 10 ili vise dana nakon aspiracije radi se o trudnoci 😍
Prakticki mi je cestitao prije nego sto sam usla 😂
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Hvala cure da sad ne nabrajam ponaosob. Forum nam se raspada pa ne mogu ni citirat vise 😂
Glavnom, beta je 95 💜💜
Sto je i vise nego solidno za 10 dpt
Primat cu heparin do daljnjeg i dolaziti na kontrole da vidimo kamo ide taj hiper.
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
J_b ne piti terapiju prije vađenja, znam da sam jednom isla vaditi tsh i papala bombon, kao ne utjece hrana na tsh, i onda sam dobila porciju u labosu kako sve uneseno utjece na hormone 🙄
Leia čestitaaaam 🤩😍 jedva cekam vidjeti betu 🤩
Flower vjerujem da si iscrpljena, drzi se ❤️
MTB moje ovulacije su takve, ovaj mjesec od 8dc do 11dc, jedva sam hodala, osjećaj kao dan nakon aspiracije, boli me hodati, sjesti, a kud jos ganjati spermice 🙈 samo kod mene je unazad nekoliko godina gotovo svaki mjesec tako, mozda jedan mjesec u godini ne osjetim..
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Hvala cure da sad ne nabrajam ponaosob. Forum nam se raspada pa ne mogu ni citirat vise 😂
Glavnom, beta je 95 💜💜
Sto je i vise nego solidno za 10 dpt
Primat cu heparin do daljnjeg i dolaziti na kontrole da vidimo kamo ide taj hiper.
Wooohooo 😍🤩
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
J_b nisam ni morala prestati uzimat, ali se nisam usudila nakon ET-a ista uzimat osim propisane terapije dok nisam provjerila s dr. i ispalo je da normalno treba uzimat i dalje.
Rina89 hvala, i da, tegobe su radi bete. 😍
Inace, dr. mi je rekao da se nikad nije susreo s tako kasnim hiperom, a da nije nastao uslijed porasta bete zbog pocetka trudnoce. Tako da imajte to na umu, ako se nekome dogodi, da su to dobre vijesti. Dakle Ako ie hiper nastao 10 ili vise dana nakon aspiracije radi se o trudnoci 😍
Prakticki mi je cestitao prije nego sto sam usla 😂
Hahaha znaci dobra sam vjestica ja sam ti to odma rekla da je tako 😊😊🤝cestitam jos jednom 😊
Leia2.0, super ti je beta!!! Kad vadiš iduću, u utorak? Uf, jedva čekam riješiti te se, otvorit ću šampanjac kad te maknem s popisa.
darliv, i kako se onda seksati u plodne dane? Brojim novce koje štedim ako uspije prirodno i molim se da što prije svrši ili?
💔💔💔
Sanjich, bome jesi. Jos je netko to prognozirao, mislim Dia85. A citajuci po internetu sam shvatila da to moze biti razlog kasnog hipera, i porasla je nada u meni, naravno, ali nisam se htjela razocarati s bijelim testom prije 10dpt. Drago mi je da sam izdrzala.
MTB i dr me se zeli rijesiti i poslati me nekome tko vodi trudnocu, odbacena sam 😭
To je vjerojatno zato jer nosim mačiće.
Netko je pricao da su ti ludi snovi simptom trudnoce. Ma vise vas. Evo ja mogu potvrditi da zadnje dvije noci sanjam neke ludosti a i jucer mi je moja omiljena cokolada s visokim udjelom kakaa tako zasmrdila, kao da je sprzena, pa i to pripisujem ranim znacima trudnoce.
I pazite sad ovo, kaze dr ma nema potrebe da vadite betu u utorak, u cetvrtak izvadite kad cemo raditi sve ove pretrage za hiper ponovno 🤦🏻♀️
Mislim si yea right, ja imam dvije uputnice i ja cu ju izvaditi i u utorak. Pa nije on ovaj copor upoznao. Ne znam kak si je on zamislio da bi izdrzala do cetvrtka.😂
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Sanjich, bome jesi. Jos je netko to prognozirao, mislim Dia85. A citajuci po internetu sam shvatila da to moze biti razlog kasnog hipera, i porasla je nada u meni, naravno, ali nisam se htjela razocarati s bijelim testom prije 10dpt. Drago mi je da sam izdrzala.
MTB i dr me se zeli rijesiti i poslati me nekome tko vodi trudnocu, odbacena sam 😭
To je vjerojatno zato jer nosim mačiće.
Netko je pricao da su ti ludi snovi simptom trudnoce. Ma vise vas. Evo ja mogu potvrditi da zadnje dvije noci sanjam neke ludosti a i jucer mi je moja omiljena cokolada s visokim udjelom kakaa tako zasmrdila, kao da je sprzena, pa i to pripisujem ranim znacima trudnoce.
I pazite sad ovo, kaze dr ma nema potrebe da vadite betu u utorak, u cetvrtak izvadite kad cemo raditi sve ove pretrage za hiper ponovno 🤦🏻♀️
Mislim si yea right, ja imam dvije uputnice i ja cu ju izvaditi i u utorak. Pa nije on ovaj copor upoznao. Ne znam kak si je on zamislio da bi izdrzala do cetvrtka.😂
Pih, tko te ne bi odbacio takvu, provokatorice
Vidim ja da sve ove kojima krene rasti beta odmah krenu s provokacijom moje malenkosti, valjda se osjećaju sigurne jer znaju da trudnicama neću ništa
Ajde napiši u potpis u kojoj si ono bolnici da se ne pitamo. Vidiš da je dobra odluka bila vratiti jednog? Sad imaš i za bracu/seku
💔💔💔
Lucyinthesky, imam pitanje koje nema veze sa potpomognutom. Zaboravila sam kako se zovu one tablete za pse, ono za kosti i zglobove. Sa ovima sam pri kraju pa da probam i njih, po sastavu su slicne, a bar ne moram strahovat od carine
Meni su ove odlične i dugo ih koristimo. Daju ti se 3 mj i onda 3 mj pauze.
https://www.alavis.cz/en/for-dogs/2-alavis-5.html
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji