Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    31. Siječanj 2021. 11:29

Leia2.0 čestitam na pozitivnom testiću ❤️

endometrioza

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    31. Siječanj 2021. 11:42

Sanjich, ne, ima mi smisla ovo da je ovulacija. Kad razmislim, slično mi je bilo i prošli mjesec, ali onda sam to pripisivala pilulama i onoj cisti. Znam da me rezalo na jajniku i bila sam si sva sretna što je cista pukla, a na pregledu 2 dana kasnije je cista i dalje bila tu.
    Čak i nakon kiretaže, prije prve menstruacije me rezalo, onda sam mislila da pucaju cistice kojih sam imala puno (folikuli koje nisu aspirirali). Ima smisla, samo mi evolucijski nije jasno.
    Ako mene ovulacija boli i izbijaju mi prištići po licu, koja je šansa da ostanem trudna? Niti se meni seksa jer me boli, niti se ikome seksa mene jer izgledam gadna sa prištevima. 

J_b, lijepa brojka i prekrasno su ujednačeni. Bit će to dobra berba!

Meto, ja volim imati svoj harem. Bez brige, kad budem trudna ću neke otpuštati, a nove nabavljati : traži zgodne pedijatre : 
    Super za briseve, znam koje je olakšanje kad su oni u redu.
    Čaj od maline - šefica Nikitta kaže:
    Pijte čaj od lista maline, barem 1-2 šalice, signalizira tijelu da osnažuje maternicu i priprema se za trudnoću. Ne može škoditi. Ili jedite svježe maline svaki dan. Glavno da nisu hladne. 
    Znam da se u trudnoći ne smije, iako kažu da je dobro pred kraj trudnoće da porod krene.

Leia2.0, hehehe, imamo trudnicu!!!! Vidite, dame i gospodo, nekima uspije i iz prve!!! 

ribic, 9dpo je stvarno prerano. Ne kažem da će se promijeniti, ali meni je 10dpo test bio snješko bjelić, tek sam 12dpo vidjela crticu. Tako da... pričekaj ti ipak do 14dpo za prestanak s terapijom.

Tiki, jezik za zube, da nisi širila noge ne bi sad bila trudna 

💔💔💔

manemoj
    31. Siječanj 2021. 11:53

Leia2.0

Dragi sestra, ja bih rekla da je ovo pozitivan testic 😍😍

https://ibb.co/dj5rnB7

Dragi sestra pa čestitam 🥰🥰🥰

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Matkiša 😎
    31. Siječanj 2021. 11:56

MTB i meni budu bolne, i to potraje par dana.... A bogme puno puta sam propustila seks zbog toga...
    Evo koliko sam kukala o ranoj ovulaciji da mi je danas 10 dc trakica još svijetla 🎉🎉 Ali bol i sluz kao da je danas,kao što bi inače bila... 
    Mislim da mi se tijelo zbunilo... 
    Tikiiii ti si svoje upecala, sad trpi nestašicu haha 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    31. Siječanj 2021. 11:57

Nikitta

MTB ja sam ga kupovala u biljnim ljekarnama. Lavanda Mia recimo. Drago mi je da je danas bolje, jajnici su pikani, stimulirani, svakakvi bolovi su mogući iza toga. Do kad? Kako kome, nekome 3-6 mjeseci, a meni su zauvijek ostale bolne O, a zbog bolesti i plodni dani su 😑

Hvala. Dobro mi izgleda ta Lavanda Mia, šteta što naplaćuju dostavu. Vidim da i BioBio ima. Još sam bila danas tamo, ali sam vjerovala da ću naći u Harissi pa nisam ni provjerila imaju li ga ili ne. 
    Budem kupila ovih dana.
    A ovo za ovulaciju, ufff. 

💔💔💔

❤️J_0209_b😺
    31. Siječanj 2021. 12:01

Leia2.0

❤️🤗

👩34hipo/hashimoto
    🧔36 oligozoospermia
    11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
    01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
    06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
    06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta

🌼TiKi🌼
    31. Siječanj 2021. 12:03

MTB da sam bar ostala trudna sireci noge muzu, a ne dr. D 😂😂, ali u svakom slucaju da... Kad se rodi ovo dijete, nadoknadit cemo, jednog dana... 😂

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    31. Siječanj 2021. 12:27

TiKi, ostaje činjenica da si širila noge. Sad kome, zašto, to je manje bitno. 
    Nećeš ovdje dobiti suosjećanje. 
    Ali dobro, ajde, ja sam barem velika humanitarka. Jučer sam primila metak u ime naših FETovki. Danas se budem žrtvovala za naše trudnice. Fakat sam predobra. 

💔💔💔

Lucyinthesky
    31. Siječanj 2021. 12:48

Leia2.0

Divan je, itekako pozitivan 👍🤩Čestitam ti!

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• maja555
    31. Siječanj 2021. 12:53

Evo da se javim. I dalje samo spavam.  
    I ne volim da mi je tako ali sto mogu. Malo krevet, malo kutna garintura. Uspavana i usporena. Grudi me bole. Primila sam stopericu pa ne znam kad najranije mogu napravit test nakon aiha?

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.