J_b vodio me dr Bolanca, ali mi jednom na folikulometriji bio i prof Kuna, a transfer mi je radio dr Tomic. O svim doktorima, ali i sestrama, dakle kompletnom osoblju, imam samo sve najbolje za reci. Tako jedna topla atmosfera vlada tamo. Humora doktorima (narocito prof Kuni) ne manjka, i bas im ta opustenost nekako prirodno dode, sto je meni osobno puno znacilo jer je cijela prica za sve nas stresna.
Ivevk da, iz prve smo uspjeli 😊
Nadajmo se da ce nasa prica ostati uspjesna, slijede kriticni tjedni 🙏🏻
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Tumahvala 😍
A jesi uzimala neke prenatalne dodatke? Ja sam sad shvatila da nisam dr pitala za to.
Trudnice i trudnice to be, dajte mi neki savjet, uzimati ih vec ili ne, i ako da, koje?
U prvom tromjesečju samo folacin, a kasnije prenatal. Ja sam prvo uzimala Novalac, pa Elebaby. Al oni se uzimaju od 13. tjedna na dalje.
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Meto sestra hvala ti 😁
Ruska brate, tebe sam cekala. Odmah mi je lakse. Vec sam se pocela lose osjecat sto ne konzumiram redovito nesto. Budem pitala dr sto mi preporucuje i od kada. Do iduceg pregleda u cetvrtak ostajem na propisanoj terapiji.
MTB novalac mi je najvise zapeo za oko, hvala
Ela hvala 😍
Tiki hvala na savjetu, sestra trudnice 😁 mislim da ja tu mutaciju nemam, odnosno nisam to nikada testirala, pa cu bas pitati dr sto misli o tome da si eventualno to izvadim / testiram.
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
J_b vodio me dr Bolanca, ali mi jednom na folikulometriji bio i prof Kuna, a transfer mi je radio dr Tomic. O svim doktorima, ali i sestrama, dakle kompletnom osoblju, imam samo sve najbolje za reci. Tako jedna topla atmosfera vlada tamo. Humora doktorima (narocito prof Kuni) ne manjka, i bas im ta opustenost nekako prirodno dode, sto je meni osobno puno znacilo jer je cijela prica za sve nas stresna.
Super... 👍👍👍👍
Ma samo hrabro, bit ce sve u redu😊😊😊😊😘😘😘😘
👩🦰34, 👨🦰37
Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈
Leia dragi sestro cestitam od srca!😍🌸
Znaci moj i tvoj dr su dali zeleno svjetlo za vitD.. uvrstit cemo ga kao redivnu th do bete i ostalim trudilicama💪
Beta je top☝️🤞
Tuma super za muzeka sto je pazio i mazio svoje curke❤️ Nadam se da se nece vise ponovljati, mislim na tu groznicu, a muz neka i dalje mazi i pazi🤗😅
Tako je, neka pazi na nas ❤️ bar još 3,5-4 mjeseca, onda dalje nek pazi sam na nju 😅😂
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Tuma znaci i ti si tek po proteku prvog tromjesecja krenula s prenatalnim dodacima. Kao i ruska. I tebi je tako dr savjetovao?
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Leia ako nemas tu mutaciju, folacin ti je dosta za prva tri mjeseca. Ja moram piti bas aktivan oblik pa sam na prenatalu vec skoro pola godine. Samo se cuvaj i drzim fige da sve prođe skolski i ok 🤞
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Leia dragi sestro cestitam od srca!😍🌸
Znaci moj i tvoj dr su dali zeleno svjetlo za vitD.. uvrstit cemo ga kao redivnu th do bete i ostalim trudilicama💪
Beta je top☝️🤞
Tuma super za muzeka sto je pazio i mazio svoje curke❤️ Nadam se da se nece vise ponovljati, mislim na tu groznicu, a muz neka i dalje mazi i pazi🤗😅
Tako je, neka pazi na nas ❤️ bar još 3,5-4 mjeseca, onda dalje nek pazi sam na nju 😅😂
A mama će u život!!
💔💔💔
I meni je par puta bio Dr. Bolanča, zadnja tri puta mi je on bio, a prvi put na dogovoru mi je bio dr. Kuna.. A sestre su toliko super, nikad nisam vidjela tako pristupačne i strpljive sestre kao što su one.. A vjerujte mi obisla sam sve bolnice sa starcima..
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Hvala cure da sad ne nabrajam ponaosob. Forum nam se raspada pa ne mogu ni citirat vise 😂
Glavnom, beta je 95 💜💜
Sto je i vise nego solidno za 10 dpt
Primat cu heparin do daljnjeg i dolaziti na kontrole da vidimo kamo ide taj hiper.
Draga Leia, cestitaaaaam, pratim te od početka,bas sam sretna🥳🥳🥳 ..neki dan sam ti krenula pisati da je to hiper jer si trudna i onda se sve zblokiralo! Jupiiiii💞
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
Sortiraj odgovore
Najstariji