Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ANKSIMORON
    22. Siječanj 2021. 09:29

Mattan

Vm joj kad se sjetim,točno to, ja ubadam a ono samo se koža udubila ali igla ne probija 😅
    Vickivale jednom je sestra od prim gin izašla van(ispred zgrade čekamo) i pred 10 žena dreknula meni da test na klamidiju ne rade 😅 Možeš misliti pogleda!

🤣🤣🤣🤣🤣 e mattan ti si show... ja se stalno smijem tvojim izjavama... pa trebalo bi ih prijavit sve... ne mogu uopce to zamislit... jos ja sramezljiva po prirodi ☺

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

Slee
    22. Siječanj 2021. 09:31

Lana - ako sam dobro shvatila iz Rijeke si. Odi u Medico izvaditi betu ako ce te to smiriti. Ako je negativna prekini s terapijom da ne mucis tijelo i da prokrvaris i mozes u nove planove. U Medicu se ne moras naruciti, a nalaz bude do 13 (ma i prije) na mailu. 
    Sad citam tvoj potpis, zasto imas tako puno prirodnih ciklusa? Oni inzistiraju na tome ili je tvoj odabir? 
    Imate li kakve dijagnoze? 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

Ruska1986
    22. Siječanj 2021. 09:41

Lana1111

Mattan

Lana1111

Ruska1986

Lana1111

Sanjich🤞🤰

Lana1111

Curke moje drage 12 dat 15 dap moj test First iz dm polazuje -
    Ima li tu još kakve nade ili da otpišem…😘

Ja mislim da se trebalo vec vidjet 😑 iako ne volim bit ta koja prva to kaze.. Al to je stvanro dosta dana i za trodnevne da se makar vidi sjena…

To i ja mislim…možda da prestanem s crinone pa ce vještica doci

Ne znam, al ja nekako ne bi prestajala jos sa terapijom.. Svakako bi isto isla vadit betu, za svaki slucaj. Pa kad izvadim betu, ako bas nist ne bude, onda bi prestala..

Moja dr mi nece dat uputnicu jer se drzi nalaza od ovih iz mpo…jedino da idem danas privatno…sta mislis?ma joj sva sam zbunjena kida mi je prvi postupak a ne 5….

A da nazoveš i kažeš da imaš sjenu na testu i da bi htjela provjeriti? Zbog nastavka/prekida terapije… 😊

Evo sada sam je zvala i rekla mi da ponovim test u ponedjeljak i da joj se onda javim…i oprala me ko majmuna da sta sam tako rano radila test …da se test radi 14 dana od transfera…ma nek idu kvragu….bas me nazivcirala

Ja ni otisla napravit betu privatno, ako ti nije previse. I sa betom odmah znas na cem si! Test bi trebao pokazat vec crtu, slazem se, al ja bi betu obavezno isla vadit.. Ako ne bude negativna, bar si sigurna da mozes prestat sa terapijom... ali ti napravi kako mislis da je najbolje! Ako ces poslusat dr., bar nastavi sa terapijom da ponedjeljka.

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    22. Siječanj 2021. 09:42

*ako bude negativna, sam mislila

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

Matkiša 😎
    22. Siječanj 2021. 09:43

Slee da većinom su sve bolnice fuj fuj
    ANKISMORON nemaju obzira uopće, i to što kažeš netko je sramežljiv a i da nisi nije uopće ugodno.
    I znaju biti bezobrazni, mene su tražili za rtg pluća da skinem sve gore, 2 muška mlada bila... E pa nećete vidjeti moje čvarke i znam da mogu biti u potkošulji tako da me nisu prevarili  💪 
    Slee ja pročitala idi u Mexico izvaditi betu 🙈😅😅

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

• Lana1111
    22. Siječanj 2021. 09:44

Slee

Lana - ako sam dobro shvatila iz Rijeke si. Odi u Medico izvaditi betu ako ce te to smiriti. Ako je negativna prekini s terapijom da ne mucis tijelo i da prokrvaris i mozes u nove planove. U Medicu se ne moras naruciti, a nalaz bude do 13 (ma i prije) na mailu.
    Sad citam tvoj potpis, zasto imas tako puno prirodnih ciklusa? Oni inzistiraju na tome ili je tvoj odabir?
    Imate li kakve dijagnoze?

Draga moja oni to tako ubiti prvi je bio prirodni jer mi je prvom uzv podosta velika bila jajna i nisu me htjeli stavit na stimulirani ...drugi je bio stimulirani,pa fet...i onda sam na prirodnon 3 mj jer tako mora proc da se tijelo ocisti...sad mi sljedi opet stimulirani...ja bi sve stimulirane jer vec imam 39 god...i ti prirodni su gubljenje vremena...a i svakom prirodnom mi pobjegne stanica...ovaj je prvi da smo je uspjeli uhvatit...dijagnoza po ovim osnovnim nalazima sve uredu...prosli put sam ih pitala da bi detaljnije nalaze radila i rekli su da tek 3 embriotransfera koja ne uspiju rade se detaljniji nalazi....najgore mi sto svaki embriotransfer imam drugacije simptome...nemogu nista uspoređivat...sada prvi put nema smeđeg nema intezivnih bolova vec u tragovima oko 10 dana...danas nista ni bolova dole sve cisto i test negativan...miskim ne nadam se ni malo jer test bi danas trebao pokazat....tako da sam odlucila da necu nastavit s crinone tijelo ga ima jako puno....ovih 5 mj sam se nasopala dobrano...pa cu vidjet do ponedjeljka ako ne prokrvarim vadit cu betu

Ja 39 g.MM 36 Oboje zdravi(tako kažu ali ocito nešto ne štima kad sam 5 postupak prošla)
    1.ivf prirodni 9mj prijevremena ovulacija
    2.stimulirani 10mj 8 stanica ,1 vračena 3 dan neuspjeh
    3.fet 11mj vračena blastocita neuspjeh
    4.ivf prirodni 12.mj ovulacija prijevremena
    5.ivf prirodno u čekanju transfer 10.01.neuspjeh
    6.stimulirani u cekanju

Ruska1986
    22. Siječanj 2021. 09:46

Slee

Nadalica ma neeee, nisi se ti trebala osjecati posrano! Meni zao sto su zene to tako dozivjele, ja sam voljela gledati tvoje slicice i objave od prvoga dana. A ja sam napisala konkretno komentar na onu curu koja me inboxu maltretirala, ali doslovno maltretirala i onda su i drugi to dozivjeli osobno. A ma tko bi zabranio da saljes te slatkoce, evo mantram da iste takve dobijem uskoro i ja. U zadnje vrijeme mi se stalno mota pomisao o vracanju 2 zametka. Samo sam dosta niska i sitna (osim kad se udebljam kao sad😂). Koliko si ti visoka?
    Nymeria - mene spasi moj termofor, super stvarcica!
    Darliv - hvala na savjetu. Mislim da cu tako i odluciti. U petak iduci imam i konzultacije u novoj klinici pa me bas zanima sto ce mi tamo reci
    Lana - A da ti nama posaljes test na analizu? Nekad zene nemaju tu sposobnost vidjeti sjene, ja sam doktorirala. Iako, iskreno, na danasnji dan vise ne bi trebala biti sjena, nego jasna crta, tako da se iskreno ne bih previse nadala :( Ali isla bi izvaditi betu OBAVEZNO! Obavezno!
    Aurora kako si ti? Jesi smisljala sto bi dalje ili si sad na odmoru od svega?
    Mattan suosjecam sa svinjokoljom😂i nehigijenskim uvjetima kod doktora. Pa ja sam ludilaaaa sad na hitnoj kad sam bila, odvratno. Osijek, Rijeka, ma svugdje je valjda po bolnicama tako kad se nista u bolnice ne ulaze! Umirem na scenu s tamponom - ali zapravo - uzas
    Sanjich - imala sam identican problem! Ja uzmem onaj najmanji normic par dana prije spavanja i super. Sad je vec bolje, osim sto sam sinoc sanjala da me neki lik pokusao silovati, ali to mi mozak reagira jer je ta tema trenutno aktualna u Hrvatskoj i Srbiji.
    VM nece ti biti nista od dva estrofema jedan za drugim. Meni je trapija bila jedan ujutro, jedan popodne i dva u sutu prije spavanja

A sta se dogadja? U kojoj ste vi to grupi na fejsu? Da malo popratim..  😈 I stvarno ne znam kome bi smetale te dvije beburine preslatke od nase Nadalice 💜❤

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

• vickivale
    22. Siječanj 2021. 09:47

Ajme Mattan ja bi ju odmah pitala a di ste vi svoj napravili? Uf poludim na ovo. Ili još bolje ja na uzv dojki, ono gola i drugi kolega otvara vrata i zove neku pacijenticu unutra... Odma je dobio što ga ide 😬😬

Dvojajcane blizanke 🍒

Ruska1986
    22. Siječanj 2021. 09:48

Mattan

Sanjich a i da im kažem nema pomoći…. Al to je još ok, jednom sam se skidala iza uzv uređaja 🙈 i neka stara sestra gleda u mene, doktorica već namještaj uzv i vidi me… A ja trebam izvaditi tampon😵 ono 2DC .. Ali sestra i dalje gleda u mene i ne trepće, i ja mislim ako si ti tako nekulturna mogu i ja biti, izvučem tampon i držim ga i pitam jel smijem baciti tu u koš? Haha kako joj je bilo neugodno, a i treba joj biti 🤯 Privatnost nula bodova 🤢

Jao, di ih ti sve takve nadrndane nadjes? 🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️ stvarno

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

Slee
    22. Siječanj 2021. 09:49

Lana bas mi je zao. Iako ja ne bi prekidala terapiju. Kod koga si u Rijeci? Nije mi jasno zasto forsiraju prirodne s bozirom na tvoje godine. Si razmisljala mozda otici na jos neke konzultacije negdje drugdje? 
    Mattan Mexicoooo hahahhahha! Pa super, tamo su, koliko znam, opustene mjere sto se tice korone, rade im kafici, redtorani. Izvadis betu i ako je negativna se urokam u prvoj kafani

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.