MISS biti ce pomjesala sam te a nekom drugom trudničicom koja je stavila sliku. Oprosti.
BAJO1 hihi, bas to. To je najbolje 😋
Ja 41 AMH 15 pmol/L ❤ On bez greske.
12/2020 Prvi IVF (radi god.), stimulirani (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrell.) ET dvodnevnih zametaka 18.12., beta 31.12. tj.13dnt 14, 15dnt 7.1. biokemijska 😞 vještica 5.1.
Evo odgledala sam film, OK mi je, nista sae posebno, bas kako je Nikkita rekla nemoguce je to sve zbit u 2sata ,ali ok, drago mi je da san ga pogledala ! Pogledat cu i taj drugi sta si rekla na Netflixu
Sbjelis nisam skuzila,kakva slika?
MTB drago mi je da su kod tebe dobre vijesti, dobri nalazi 🙏
Sanjich jesi pocela citat knjigu? Jedva cekam tvoj test opet sutra, vidis da i drugi vide sjene, dobro je to Bajo nanjušila, drzim fige da bude || , ukljucujem te veceras u svoju redovnu molitvu .
Ne nadam se muz mi je odrza govor.. Reka je Sanjo tek smo krenuli ne gubi glavu xD sta bude bit ce ❤️ volila bi neko cudo al znam kolke su mi sanse za to 😊 utriće stavljan do bete svakako
Hvalaaa na molitvi mogla bi i ja zamolit ga, al rece javljas se samo kad trebas nes 🤯
Upiša se na ovu zadnju izjavu Sretno sutra
3 polustimulirana
4 stimulirana
Nasmijale ste me od srca 😊😊 hvala van svima na tome ❤️😘😘
👩31 (Pco like, inzulinska rezistencija) ❤️ 🧔35 (oligoaathenozoospermia)
1.postupak 10/2020- dr. XY - bemfola 150, cetrotide 250 / decapeptyl - FREEZE ALL - lagani hiper - 12js, 8opl., 3blastice➡️🐧🐧🐧
1.FET - 7.1.2021. 1🐧 ✖️
2.FET - početak veljače 🤞🙏
Valjda sam sve pohvatala..
Nikita 🥰 baš mi drago da si se čula s doktorom. Inače ja sam ogroman fan prijatelja!! Chandler je sve! Muž me nekad tako zove jer kaže da sam tako sarkastična 🙈🙈
Sanjich kad stručno oko vidi crtu ona je tu! E jel ti rekla doktorica za vitamin D koliko dnevno? Ja imam isti taj, uzela od mame, ona je kao ljekarna, ja rekla treba vitamin D, ona izvadila onaj od 3000, onaj od 3000 sa K i ovaj od 25 tisuća i kaže biraj 😂😂😂.
MTB ja sam zivila u uvjerenju da sam ti ja miljenica 🤔. Inače ja sam i Sanjich danas htjela reći da na prvoj stranici piše da tek 9dnt ide test ali mislim si bolje nemoj, opet ćeš biti neshvaćena 😂😂
Korisničkoime vezano za raspoznavanja.. svaki put kad netko napiše da radi u korporaciji i da mu je stresno ja odmah mislim da radi samnom pogotovo jer znam da par cura iz drugih odjela idu na MPO pa stalno razmišljam jel ikoga od vas srećem po hodnicima 😅
Od serija na Netflixu preporučam Lupin, meni baš jako fora 👏🏼, i krenula na HBO gledati Stjuardesu. Gossip Girl sam i ja gledala i naravno da mi je Chuck pred kraj bio 🥰.
I još moram vam reći. Moja kuma zna da prolazimo kroz ovo i pričala sam kako mi stopala ne smiju biti hladna, mi dodjemo kod njih a ona mi kupila termofor za noge. Ma baš ju volim ❤️
I još mi je kupila Uhvati Bojana 😂😂😂. Lik na napuhavanje (MTB nije zgodan 😅) i onda igraš kao pantomimu ali uz korištenje njega. Mislim da je igra baš smijeh, pogotovo ako malo cugaš 🙈
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
Vi se tu zajebavate, a ja istražujem.
Skinula si neki diplomski o MPO, valjda je dovoljno čitljivo napisan da ga razumijem
I gledam sve ove trombofilične faktore. Ovi su:
Faktor II (FII)
Faktor IX (FIX)
Faktor V (FV)
Faktor VII (FVII)
Faktor VIII (FVIII)
Faktor X (FX)
Faktor XI (FXI)
Faktor XII (FXII)
Faktor XIII (FXIII)
Ok, F2 i F5 svi vadimo. Ali trebaju li nam i svi ovi drugi? Ako ne, koji nam trebaju?
Ja 41g AMH 17.1 pmol/L. On starac, ali divan.
IVF 10/2020 BetaPlus. Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle. Missed ab.
Sara ja sam ovaj put prva nešto vidjela kod Sanjich na testu, doslovno na oba sjenu, ali me nitko nije doživio osim Meto 😂
AuroraB sanjam dan kad se saginjem, oblačim, seksam, idem na wc, hodam, kašljem, kišem, vozim, smijem se, radim, družim - da to sve radim bez bolova. Ne mogu to ni zamisliti. Čuo te Bog ❤️
Miss ima na NF i Piecef of a Woman koji je AuroraB neki dan gledala.
🧜🏻♀️ 37, endometrioza IV, adenomioza, miom. Op. endo. 2x
🦸🏻♂️ 47, ok.
10/14 stim. IVF, dr. L, β 0
11/14 stim. IVF, dr. L, β 0
02/15 prir. AIH, dr. L, β 0
05/15 stim. IVF, dr. L, β 0
04/16 cilj. odn., dr. R, β 0
09/18 stim. IVF, Petrova, js loše
10/18 prir. IVF, Petrova, js pobjegla
12/18 prir. IVF, Petrova, js pobjegla
04/19 stim. IVF, Petrova, β 0
09/19 prir. IVF, Petrova, js nezrela
11/19 🚫 IVF na 6 mj.
06/20 prir. IVF, otkazan, FSH 37!!
11/20 odgođena op., terapija Visanne
Sara ja sam ovaj put prva nešto vidjela kod Sanjich na testu, doslovno na oba sjenu, ali me nitko nije doživio osim Meto 😂
AuroraB sanjam dan kad se saginjem, oblačim, seksam, idem na wc, hodam, kašljem, kišem, vozim, smijem se, radim, družim - da to sve radim bez bolova. Ne mogu to ni zamisliti. Čuo te Bog ❤️
Miss ima na NF i Piecef of a Woman koji je AuroraB neki dan gledala.
A oprosti😂, mislim da nisan procitala danas 20% onog sta ste napisale.
🤦🏻♀️28
🧔31
03/2020 Missed ab 8tt 🖤
Vi se tu zajebavate, a ja istražujem.
Skinula si neki diplomski o MPO, valjda je dovoljno čitljivo napisan da ga razumijem
I gledam sve ove trombofilične faktore. Ovi su:
Faktor II (FII)
Faktor IX (FIX)
Faktor V (FV)
Faktor VII (FVII)
Faktor VIII (FVIII)
Faktor X (FX)
Faktor XI (FXI)
Faktor XII (FXII)
Faktor XIII (FXIII)
Ok, F2 i F5 svi vadimo. Ali trebaju li nam i svi ovi drugi? Ako ne, koji nam trebaju?
Pa s obzirom da nam ne daju heparin ni za mutacije na koje su nas oni poslali testirat se, sumnjam da bi ti ovo sve ičemu služilo. Meni su pisali za vadit: F2, F5, MTHFR, PAI i ACE. i one imunološke koje idu s tim: Protein S, Protein C, Homocistein….
3 polustimulirana
4 stimulirana
Sortiraj odgovore
Najstariji