Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ericaa
    18. Siječanj 2021. 23:10

Slee

Aaaa lh trakice su moja prva tema na ovom forumu! Super mi je tamo bilo 💗 Brzo sam otisla jer sam ostala bez jajovoda, ali jos sam ih neko vrijeme cituckala.
    Erica ne znam nista o toj bakteriji, kako si otkrila da ti je u jajovodu?

Bio je jaaaaako velik prilikom punkcije folikula i profesorica ga je punktirala i poslala na analizu i dosao je nalaz da je enterokok unutra. Znaci ne mogu vaginalni,oralno ni intravenozno dobit antibiotik koji ce ga potjerat ca. Samo nakon punkcije antibiotik i nadat se da necu bit hospitalizirana. Receno mi je ako bude radio problem ide van. Svi brisevi su mi uredni. Ko zna id kud tamo,imala sam 2 zahvata operacijska,mozda od tada. Nemam pojma

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

ericaa
    18. Siječanj 2021. 23:18

Guglala sam,to je bakterija koja je ili u mokracnom sustavu i/ ili u crijevima. U jajovodu nije uobicajeno. Napravi "vodeni zid" u ovulaciji i to sprijeci prohodnost i boli jer nabubri jajovod. A to mi je dobar jajnik i muka mi je pristati vaditi jajovod,znam da nikakve koristi,al mi je psihicki to trenutno sok i ne mogu pristat bez drugog misljenja a neznam di otic. Ako ne bude radio problem kod transfera i implantacije,rekli su mi da ga necu vaditi. U biti,moramo probat i vidjet... kao nije endometrioza dovoljna 🤣🤣🤣 ako tko ima ideju sto s tim molim vas savjet... 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

Matkiša 😎
    18. Siječanj 2021. 23:19

MTB muž joj nije ničemu, ali jako sposoban.. A ona sposobna na jeziku jedino! Osoba je bez ikakvih vještina, a što je tek ljubomornaaaaa
    A ima i na čega biti! Da moj muž od mene bježi svaki tren od kuće ja bi se zapitala kakva, sam to 😔 Tužno! 
    Još kad mi je rekla jesi probala Billongsovu metodu 🤷‍♀️ Eto tebe sam čekala da mi objasniš!
    Sve više me nervira,ali kumovi smo njihovoj curici pa se trudim družit ali na površnoj razini... 
    Evo opet sam se naživcirala 😂😂
    Ubila sam forum opet! 
    Aj sve ste super, jaja su vam super, zgodne ste za 10! Sve ćemo biti trudne i naša djeca će biti najbolja i najjača 🥰 Aj bok! 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

sbjelisi
    18. Siječanj 2021. 23:24

Sara🌻

SBjelis

Čudovište

SBjelis

Sanjich🤞🤰

Čudovište

Prelistala sam forum i vidim da vas je dosta aktivno i na drugim temama. Ja jedva uspijem i ovu pohvatati🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Jedva ovo stignem a ne da jos druge teme pisen hahha tko je to imenuj da vidimo kome nismo jedini copor xD
    😂😂
    Neka se sam javi 😂😂😂😂

Pa mtb sam vidjela, a na lh trakicama ih ima dosta.

Ima TEMA na temu LH trakica????? Pa gdje je tu filozofija?! Ima više osim toga da je popiskish? 🙈🙈😂😂🙈🙈

A šta uvridi žena 😂 i ja sam tamo proboravila par mjeseci, ženice su kao i ovdje, pravi support team. Da samo znas koliko ih završi na ovoj temi, jer ni
    sa lh trakicama i raznim cudima ne uspiju.
    Začudila bi se koliko se žena tamo javi, kao, pokusavali su onako, pa ne uspjeva, pa je sljedeci korak praćenje trakicama, pijenje raznih cajeva, pa onda ako ni to ne uspjeva hsg, klomifen i ostalo, i tek onda MPO.
    Al najfascinantnije mi je koliko zena nema opce znanje kako ciklus funkcionira, gledaju onaj "Moj kalendar" aplikaciju ko u Boga: "Ali nije mi kalendar pokazao tad ovulaciju" il slicno. Jos se jave koje jer nisu sigurne kako trakice funkciniraju, stavljamo slike pikova, veselimo se jedna drugoj, pisale smo i hcg testove. Nije tema LH trakica samo o tome. 😌

Ma zezam se.. 
    Najvaznije da ne izostane potpora. Teska je ovo borba. Želja prevelika.

oharascarlett14@gmail.com

Meto
    18. Siječanj 2021. 23:32

Mtb mislila sam na opcenito, sve stignes, a ja sam tip koji odgadja i razvlaci dok god moze🙈😩
    Mila-Milica to zvuci kao implantacijsko krvarenje🤞🤞 testic mozes i ujutro, blastica je u pitanju👌🍀🤞

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

sbjelisi
    18. Siječanj 2021. 23:34

Teja1408

SBjelis

Teja ajme stvarno se bebica vidi, a tek je 10tt!! 😍😍
    Mattan to mi je najtezi dio priče, kada netko drugi dobije dijete. I to stalno balansiramje izmedju tuge šta ja nisam T i veselja za te ljude, to mi crpi najviše energije jer u meni budi ogromnu tugu. Ljudi koji ne žele, ljudi kojima je svejedno, koji varaju partnere, imaju ljubavnice a uredno filaju zene sa 5tim djetetom jer se eto oni žele razmnožavati… Ih.. A ja u snovima, vjerujem kako je dijete vrhunac ljubavi, želim odnos s partnerom okruniti vrhuncem ljubavi/ dijetrtom.. Bla bla.. Nekad mislim da nisam normalna. A onda opet, takva sam. Ja drugacije ne znam. I tesko da cu se promijeniti sa 40godina.

12+3 je po ZM, a po UZV 13+2 😊

Teja 😍😍 Oprosti, krivo sam napisala. Ali tako malo, a ono covjek već! 😍😍 
    Mattan odlučila sam da na stvari koje me čine nesretnom neću trošiti vrijeme. Namjerno se izmicem od negativnih ljudi, situacija i sl. Puno mi je trebalo da to uspijem, ali sam sretnija od kada to radim. Izbaci je iz glave i zadaj si zadatak koji ce te veseliti kada ga obavis. I garant ćeš zaboravit na nju. 

sbjelisi
    18. Siječanj 2021. 23:36

Aurora, kako si ti? 
    Gdje su nam Nina89 i Nina92?

curly29
    18. Siječanj 2021. 23:48

Padobranac i stalker.. koji sve cita 😬
    Ajme koliko ste super, preporodila sam se citajuci da nisam jedina ludaca koju nerviraju svi zivi sto su trudni, a prica im je “Ajme bukvalno je samo bacio gace na mene” Fuck you! bas sam depra a nisam jos ni u prvi postupak krenula, ni s kim mi se ne druzi, ne slusaju mi se svakodnevni problemi a svi oko mene se zale na nespavanje zbog beba, a ono.. ja vapim za tim i mislim se kakvi debili, nemaju pojma sta je sreca! Nemam nista za postupak da kazem, cekam M da vadimo nalaze ali sve citam i upijam. Top ste! Trenutno ste mi jedina podrska, jer nikom nista nisam rekla. Valjda su crne misli normalne. Leoni ako si i ti stalker, javni kako si i kako je prosao FET 🙌🏻 Koliko kontam, sve smo prelijepe i imamo totalno kul smisao za humor, izgleda ova borba bira najbolje od najboljih. Malo bi psovala, mozda bi mi bilo bolje. 
    A sad nastavljam da vas uhodim i dalje ♥️ 

Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
    👩🏼‍🦱 30 (Blagi PCOS)
    🤵🏻 33 (Teratozoospermia, 2% normalnog oblika)
    ProFertil (oboje)
    Prve konsultacije IVF/ICSI 18.12 ✍🏼
    Vadjenje svih nalaza (prvi put) 2.2021
    Planiran postupak 3.2021
    https://lbdf.lilypie.com/t41up2.png

Matkiša 😎
    18. Siječanj 2021. 23:48

Tema Lh trakice zauvijek u 💗! Uvijek im se povremenio javim!
    Štoviše dolazak na ovu sad grupu je za mebe bio veliki korak u priznanje da ipak trebam pomoć...
    Sbjelis ma nije mi ona prva osoba u životu pih, manipulatorice jedem za doručak 😂
    Ja isto ne znam ništa kako je mogla dospjeti bakterija tamo, jedino mi je logično da su je oni tamo smjestili 🤷‍♀️

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    18. Siječanj 2021. 23:54

ericaa, vjerojatno bih si dala vremena da prebolim taj jajovod. Možda istražila neku alternativu/prirodna rješenja. A onda bih ga vadila vani.

Mattan, ma briga mene za nju. Ja tražim donatora sperme, njeni geni neće biti u mom djetetu. 

Meto, neke stvari odgađam, za neke sam dobra. Mijenja mi se iz dana u dan. 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.