Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tuma
    18. Siječanj 2021. 21:58

Leia ja sam iz zga, Tiki i Manemoj su iz blizine Petrinje i Siska... Al probudio me danas u 4 ujutro onaj naš zagrebački od 2,6... Mogu mislit kako je na onom području trest se svako malo na 3, 4... Užas.
    Flower wooow ti imaš baš pravi blizanacki trbuh. Tako sam nekako i mislila da je velik kad si rekla da oboje imaju oko 3kg. Treba se to ugurati u mamin trbuh🥰🥰

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

sbjelisi
    18. Siječanj 2021. 22:03

Čudovište

SBjelis

Sanjich🤞🤰

Čudovište

Prelistala sam forum i vidim da vas je dosta aktivno i na drugim temama. Ja jedva uspijem i ovu pohvatati🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Jedva ovo stignem a ne da jos druge teme pisen hahha tko je to imenuj da vidimo kome nismo jedini copor xD
    😂😂
    Neka se sam javi 😂😂😂😂

Pa mtb sam vidjela, a na lh trakicama ih ima dosta.

Ima TEMA na temu LH trakica????? Pa gdje je tu filozofija?! Ima više osim toga da je popiskish?  🙈🙈😂😂🙈🙈

oharascarlett14@gmail.com

ANKSIMORON
    18. Siječanj 2021. 22:08

MTB

Lucyinthesky, upisala sam se u IVF za svibanj. Što se veljače tiče, mogu ili u Betu preko HZZO, ili u IVF na plaćanje. Moram odlučiti u iduća dva dana, jer mi menstruacija dolazi, a za Betu moram onda početi piti pilule.
    Bila danas u IVF na konzultacijama, Gić je bio još bolji nego prošli put. Rekao mi je da sam luda ako ne odem u Betu na besplatnopa sam sad u još većim problemima.Izložio mi je svoje mišljenje, rekao što bi on sa mnom, i dosta mi se toga sviđa. Ponovio mi je da mi je štoperica prerano dana (što i sama mislim svo ovo vrijeme).
    Btw, cure, kakvo je vama iskustvo sa Menopurom? Kaže da bi mi i njega uvalio (uz ostalo).

Meni ti ga je isto uveo... ali meni nije imao ucinka... sto ne mora znacit da nece tebi...

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    18. Siječanj 2021. 22:10

Nadalica, činiš mi jako teškim da odaberem kojeg ću ti maznuti 

Tiki, hvala na info. Žao mi je da ti je loše, nadam se da će to proći u drugom tromjesečju. 

Tuma, hvala.
    Curica ti je krasna, to već znamo i bez slike. 

Čudovište, hvala ti na info. Hm, zašto bi mi davao čisti FSH kad mi je ionako veći od LH?

Matan, kuma ti je idiot. Opet, bolje kum nego svekar. 
    Btw, je li joj muž nečem? Je li zgodan? Iole bistar? Ne da tražim donatora (još), ali skupljam info 

flower93, wooohooo. Predivan stomak sa dva mala zlata unutra 

Slee, popisi su ti super 

💔💔💔

sbjelisi
    18. Siječanj 2021. 22:15

Teja ajme stvarno se bebica vidi, a tek je 10tt!! 😍😍
    Mattan to mi je najtezi dio priče, kada netko drugi dobije dijete. I to stalno balansiramje izmedju tuge šta ja nisam T i veselja za te ljude, to mi crpi najviše energije jer u meni budi ogromnu tugu. Ljudi koji ne žele, ljudi kojima je svejedno, koji varaju partnere, imaju ljubavnice a uredno filaju zene sa 5tim djetetom jer se eto oni žele razmnožavati... Ih.. A ja u snovima, vjerujem kako je dijete vrhunac ljubavi, želim odnos s partnerom okruniti vrhuncem ljubavi/ dijetrtom.. Bla bla.. Nekad mislim da nisam normalna. A onda opet, takva sam. Ja drugacije ne znam. I tesko da cu se promijeniti sa 40godina. 

Meto
    18. Siječanj 2021. 22:20

Sbjelis ameterko😂 A analiziranje i ostale stvari koje idu s tim, kad se keksa itd☝️ Znas kako je nasa Bajo ostala trudna? Nek ti kaze😜
    P.S. Pratila sam i ja tu temu poskrivecki dugo😁
    Miss, Teja divne su vam bebe. Jako mi je drago za super uzv-e❤️ Tuma takodjer❤️
    Flower wooow zeno😍 Samo cu reci- 😳🙈
    Leia navijamo za super party u labosu🤞🤞
    Ne mogu se ne nasmijati tvom budjenju iz anestezije, iako nije smijesno🙈😨
    Mtb kad ti to sve stignes?! 😅

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

sbjelisi
    18. Siječanj 2021. 22:22

Nadalicaaaaaa slatkicaaaaaaaa 😍😍

Tuma
    18. Siječanj 2021. 22:23

MTB

Nadalica, činiš mi jako teškim da odaberem kojeg ću ti maznutiTiki, hvala na info. Žao mi je da ti je loše, nadam se da će to proći u drugom tromjesečju.Tuma, hvala.
    Curica ti je krasna, to već znamo i bez slike.Čudovište, hvala ti na info. Hm, zašto bi mi davao čisti FSH kad mi je ionako veći od LH?

Btw, je li joj muž nečem? Je li zgodan? Iole bistar? Ne da tražim donatora (još), ali skupljam infoflower93, wooohooo. Predivan stomak sa dva mala zlata unutraSlee, popisi su ti super

Menopur je koliko ja znam kombinacija fsh i lh s većim udjelom fsh. A fsh u Menopuru je čisti oblik dobiven iz mokraće žena u menopauzi, ako se ne varam. 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Sara 🌸
    18. Siječanj 2021. 22:24

SBjelis

Čudovište

SBjelis

Sanjich🤞🤰

Čudovište

Prelistala sam forum i vidim da vas je dosta aktivno i na drugim temama. Ja jedva uspijem i ovu pohvatati🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Jedva ovo stignem a ne da jos druge teme pisen hahha tko je to imenuj da vidimo kome nismo jedini copor xD
    😂😂
    Neka se sam javi 😂😂😂😂

Pa mtb sam vidjela, a na lh trakicama ih ima dosta.

Ima TEMA na temu LH trakica????? Pa gdje je tu filozofija?! Ima više osim toga da je popiskish? 🙈🙈😂😂🙈🙈

A šta uvridi žena 😂 i ja sam tamo proboravila par mjeseci, ženice su kao i ovdje, pravi support team. Da samo znas koliko ih završi na ovoj temi, jer ni    
    sa lh trakicama i raznim cudima ne uspiju. 
    Začudila bi se koliko se žena tamo javi, kao, pokusavali su onako, pa ne uspjeva, pa je sljedeci korak praćenje trakicama, pijenje raznih cajeva, pa onda ako ni to ne uspjeva hsg, klomifen i ostalo, i tek onda MPO. 
    Al najfascinantnije mi je koliko zena nema opce znanje kako ciklus funkcionira, gledaju onaj "Moj kalendar" aplikaciju ko u Boga: "Ali nije mi kalendar pokazao tad ovulaciju" il slicno. Jos se jave koje jer nisu sigurne kako trakice funkciniraju, stavljamo slike pikova, veselimo se jedna drugoj, pisale smo i hcg testove. Nije tema LH trakica samo o tome. 😌

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

18. Siječanj 2021. 22:27

MTB

Nadalica, činiš mi jako teškim da odaberem kojeg ću ti maznutiTiki, hvala na info. Žao mi je da ti je loše, nadam se da će to proći u drugom tromjesečju.Tuma, hvala.
    Curica ti je krasna, to već znamo i bez slike.Čudovište, hvala ti na info. Hm, zašto bi mi davao čisti FSH kad mi je ionako veći od LH?

Btw, je li joj muž nečem? Je li zgodan? Iole bistar? Ne da tražim donatora (još), ali skupljam infoflower93, wooohooo. Predivan stomak sa dva mala zlata unutraSlee, popisi su ti super

Nestalo mi pola posta, oprosti, bila sam na poslu pa sam sve brzinski. Menopur je od hrcka 75fsh 75lh, a pergoveris je umjetni i cisci od menopura 150fsh i 75lh, mislim da je takav omjer. Citala sam jedno istrazivanje americko koje sada ne mogu naci, zasto su te kombinacije bolje za starije. Nesto zbog manjka lh i kvalitete stanice, ali nisam sigurna. Ja sam na pergoverisu dobila bolje embrije. I meni je fsh8 a lh6, tako da ti ja nisam mjerilo. Mozda da se javi netko sa inverzijom lh i fsh

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.