Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Siječanj 2021. 20:37

MTB

Teja1408, super da su testovi dobri! Zaslužila si dobre vijesti.Čudovište, hvala! Navodno su Menopuri dobri za stare koke.

Miss, wooohooo, baš mi drago što ti sve dobro ide. Mahat ću s tobom kao sa zastavom kad god neka cura bude brinula zbog ranih krvarenja - prekrasan si primjer kako i to može završiti dobro.Slee, vidim, ti si već trudna kad ne znaš čitati.
    Idem u veljači. Upisala sam se u IVF za svibanj preko HZZO. U Beti sam već zapisana za veljaču preko HZZO. Sad donosim odluku hoću li u veljači u Beti preko HZZO ili u IVF na plaćanje. MM i ja ćemo večeras vijećati.
    Ali sam opuštena, jer imam već dva postupka unaprijed dogovorena, to me čini sretnom. Ako budem trebala drugi otkazati jer sam sretno i zdravo trudna, još bolje.
    Što se tiče mojih folikula, ja sam u subotu bila na zadnjoj folikulometriji, onda su bili 15-17. Štopericu sam primila u nedjelju navečer. On kaže da se u dugom protokolu (kad si mjesec dana prije stimulacije na pilulama) treba pustiti duže folikule, pa i do 20. Meni je i estradiol pokazao da ih nema dovoljno zrelih.

Lucyinthesky, više volim Penove.Smrc.
    Ma MM je tu pametan, on će mi pomoći. Njega novac ne jebe kad se radi o ovome, a ja samo kao taksimetar mjerim koliko para gdje ide i cvilim.manemoj, naravno da čekam treći dejt, pa nisam ja takva da svakome širim noge. Danas smo samo produbili odnos. Pao je još koji kompliment, malo smo se napričali i tako to.
    Jesam li spomenula da sam vidjela i biologa i da se očito pali na mene?

Menopur je cisti fsh dobiven od nekakvih hrcaka koliko sam skuzila. A prgoveris je 100posto umjetni fsh, cini mi se 150fsh i 75lh, nemam sada kada googlat. I pergoveris je duplo skuplji. Tada mi je dr. P rekao, necemo menopur, slicno cemo ali sa upgradeom, sa pergoverisom

Samara
    18. Siječanj 2021. 20:44

Nadalice, jel to faca kad vidi sisu? 😂 Ima takav neki izazov dok pokazes bebi sisu i redom takve face ispadnu haha
    Ma preslatka je 😍

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

Matkiša 😎
    18. Siječanj 2021. 20:55

Ne znam više tko me pitao : u trudnoći joj poludila štitnjače, i 6 mj nakon što je rodila su joj izvadili cijelu, 3,5 godine je išla na zračenja i zbog toga su rekli da nije pametno imati bebu...
    Zvali su me, toliko je to bojažljivo rekla jer nas nisu htjeli povrijediti... I onda mi je bilo krivo što netko zbog mene ne može sa veseljem i glasno reći trudna saaaam 😵 Ma jedva čekam, neka im bude sa srećom... I imat ću koga žicat robicu 😂😂

A tema drugih ljudi : kuma mi je ponudila da mi njezin muž napravi bebu jer to njemu ide od prve! Eto sad recite koliki debil moraš biti kad ti je to fora uopće reći 🤷‍♀️

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

flower93
    18. Siječanj 2021. 21:05

I kod mene je Menopur bio uspjesan 💪
    Primjetila sam da ste jucer stavljale svoje male, slatke trbuscice i uopce niste fora, samo da znate 😎
    Vrijeme je za jednu pravu trudnicku, blizanacku trbusinu: https://ibb.co/ckLmDfM 💪💪
    Osjecam se ko asfalterski valjak 🤦‍♀️🤦‍♀️

• rita7
    18. Siječanj 2021. 21:08

Maslacakx i slee svaka čast na iskrenosti i sta pričate otvoreno o tome...meni nije problem biti iskren ili sl. Nego fkt mi je grozno kad te netko gleda sa sažaljenjem ako mu kažeš za neku problem. Ja sam rekla roditeljima i dvjema najbližim frendicama. Jedna je reagirala super ponaša se prema meni kao da sam joj rekla da imam problema s karijesom nisam postala “drugačija” , ako me muci tu je ako ne -pričamo o sto drugih tema ...druga : ona spada u ovu ekipu sa sažaljevanjem...svaki put kad ju vidim imam osjećaj da će kleknut i zahvaliti Bogu šta ju nije snašla moja sudba :/ 

♀♂ 30 g.
    nadanja za + cca. 3 god
    ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.

MISS
    18. Siječanj 2021. 21:10

https://ibb.co/1Tk2cZM
    Evo što ne smijes govoriti zeni koja je u MPO vodama 
    Mattan tebi su bas rekli to šta ne smiju 😣

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

Matkiša 😎
    18. Siječanj 2021. 21:10

Nadalice 💗💗💗💗💗
    Miss super vijesti 🥰

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

• rita7
    18. Siječanj 2021. 21:11

Flower 93  
    Mattan kuma wtf 

♀♂ 30 g.
    nadanja za + cca. 3 god
    ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.

Slee
    18. Siječanj 2021. 21:12

Ajmeeee flower prekrasnooooo! Jojjjj, evo ja zelim dvoje, cijeli zivot to govorim. Sad jos da muza nazicam da iduci put vratimo dva! 
    Ja sam na menopuru bila u blagoj stimulaciji. Zivcira me sto se mucka. Ja sad navijam za puregon, to mi je tako nekako oldschool. 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

Slee
    18. Siječanj 2021. 21:14

Aaaaaa miss taj popis sto ne reci zenama u mpo sam ja sastavila dok sam vodila tu stranicu! 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.