Teja1408, super da su testovi dobri! Zaslužila si dobre vijesti.Čudovište, hvala! Navodno su Menopuri dobri za stare koke.
Miss, wooohooo, baš mi drago što ti sve dobro ide. Mahat ću s tobom kao sa zastavom kad god neka cura bude brinula zbog ranih krvarenja - prekrasan si primjer kako i to može završiti dobro.Slee, vidim, ti si već trudna kad ne znaš čitati.
Idem u veljači. Upisala sam se u IVF za svibanj preko HZZO. U Beti sam već zapisana za veljaču preko HZZO. Sad donosim odluku hoću li u veljači u Beti preko HZZO ili u IVF na plaćanje. MM i ja ćemo večeras vijećati.
Ali sam opuštena, jer imam već dva postupka unaprijed dogovorena, to me čini sretnom. Ako budem trebala drugi otkazati jer sam sretno i zdravo trudna, još bolje.
Što se tiče mojih folikula, ja sam u subotu bila na zadnjoj folikulometriji, onda su bili 15-17. Štopericu sam primila u nedjelju navečer. On kaže da se u dugom protokolu (kad si mjesec dana prije stimulacije na pilulama) treba pustiti duže folikule, pa i do 20. Meni je i estradiol pokazao da ih nema dovoljno zrelih.
Lucyinthesky, više volim Penove.Smrc.
Ma MM je tu pametan, on će mi pomoći. Njega novac ne jebe kad se radi o ovome, a ja samo kao taksimetar mjerim koliko para gdje ide i cvilim.manemoj, naravno da čekam treći dejt, pa nisam ja takva da svakome širim noge.
Danas smo samo produbili odnos. Pao je još koji kompliment, malo smo se napričali i tako to.
Jesam li spomenula da sam vidjela i biologa i da se očito pali na mene?
Menopur je cisti fsh dobiven od nekakvih hrcaka koliko sam skuzila. A prgoveris je 100posto umjetni fsh, cini mi se 150fsh i 75lh, nemam sada kada googlat. I pergoveris je duplo skuplji. Tada mi je dr. P rekao, necemo menopur, slicno cemo ali sa upgradeom, sa pergoverisom
Nadalice, jel to faca kad vidi sisu? 😂 Ima takav neki izazov dok pokazes bebi sisu i redom takve face ispadnu haha
Ma preslatka je 😍
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Ne znam više tko me pitao : u trudnoći joj poludila štitnjače, i 6 mj nakon što je rodila su joj izvadili cijelu, 3,5 godine je išla na zračenja i zbog toga su rekli da nije pametno imati bebu...
Zvali su me, toliko je to bojažljivo rekla jer nas nisu htjeli povrijediti... I onda mi je bilo krivo što netko zbog mene ne može sa veseljem i glasno reći trudna saaaam 😵 Ma jedva čekam, neka im bude sa srećom... I imat ću koga žicat robicu 😂😂
A tema drugih ljudi : kuma mi je ponudila da mi njezin muž napravi bebu jer to njemu ide od prve! Eto sad recite koliki debil moraš biti kad ti je to fora uopće reći 🤷♀️
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
I kod mene je Menopur bio uspjesan 💪
Primjetila sam da ste jucer stavljale svoje male, slatke trbuscice i uopce niste fora, samo da znate 😎
Vrijeme je za jednu pravu trudnicku, blizanacku trbusinu: https://ibb.co/ckLmDfM 💪💪
Osjecam se ko asfalterski valjak 🤦♀️🤦♀️
Maslacakx i slee svaka čast na iskrenosti i sta pričate otvoreno o tome...meni nije problem biti iskren ili sl. Nego fkt mi je grozno kad te netko gleda sa sažaljenjem ako mu kažeš za neku problem. Ja sam rekla roditeljima i dvjema najbližim frendicama. Jedna je reagirala super ponaša se prema meni kao da sam joj rekla da imam problema s karijesom nisam postala “drugačija” , ako me muci tu je ako ne -pričamo o sto drugih tema ...druga : ona spada u ovu ekipu sa sažaljevanjem...svaki put kad ju vidim imam osjećaj da će kleknut i zahvaliti Bogu šta ju nije snašla moja sudba :/
♀♂ 30 g.
nadanja za + cca. 3 god
ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.
https://ibb.co/1Tk2cZM
Evo što ne smijes govoriti zeni koja je u MPO vodama
Mattan tebi su bas rekli to šta ne smiju 😣
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Nadalice 💗💗💗💗💗
Miss super vijesti 🥰
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Flower 93
Mattan kuma wtf
♀♂ 30 g.
nadanja za + cca. 3 god
ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.
Ajmeeee flower prekrasnooooo! Jojjjj, evo ja zelim dvoje, cijeli zivot to govorim. Sad jos da muza nazicam da iduci put vratimo dva!
Ja sam na menopuru bila u blagoj stimulaciji. Zivcira me sto se mucka. Ja sad navijam za puregon, to mi je tako nekako oldschool.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Aaaaaa miss taj popis sto ne reci zenama u mpo sam ja sastavila dok sam vodila tu stranicu!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Sortiraj odgovore
Najstariji