Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ShanghaiBaby
    18. Siječanj 2021. 10:03

Slee

Tiki 💗💗💗 Oprosti ako sam postavila direktno pitanje, nadam se da te nisam povrijedila! Citala sam cijelu nic i izgleda da ovaj blagi stvarno utjece na te ranije povacaje, a to je kod mene slucaj.
    Mtb hvala ti, kako to zapravo super zvuci kad tako kazes. Iako ja kao zakleti hipohondar mogu sad zabrijati da je i jedno i drugo i trebe problem 😂
    Shanghai ti si u Ri isla kod imunologa? Mi nozes preporuciti nekoga? Ni ne znam kako to ide?

Slee, da jako dugo se čeka...2-3 mj., ali napomeni da ti je za humanu, pa te ubace preko veze (sestra je prva liga na imunologiji), na kraju sam čekala 1 mjesec samo a htjela sam već ići kod privatnika. U RI imaš Mladena Defrancesci.

http://poliklinikasimonic.hr/strucni-tim/mladen-defranceschi/

Na Susaku je inače imunologija, i dr. kod kojeg sam bila na konzultacijama je prof.dr.Srđan Novak, koji mi je sa strpljenjem sve lijepo objasnio. Činjenica je da se sve temelji na pretpostavkama i na žalost ne mogu ništa reći 100 %.

AuroraB
    18. Siječanj 2021. 10:04

Tiki žao mi je što si to proživjela 
    ShangaiBaby kad imaš aspiraciju? Ja jedva vidjeti kako su ti stanice ispale Koliko točno ti znosi AMH? Ja sam noćas sanjala da je moj pao na 6

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

AuroraB
    18. Siječanj 2021. 10:05

*jedva čekam

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

18. Siječanj 2021. 10:07

Jutro cure .:)

Leia2.0 sretno na aspiraciji :) Da bude hrpa lipih stanica koje će se oploditi!!

Vidim da je većina u nekim imunološkim testovima, trombofilijama i sličnome.. Nadam se da vas neće previse to sve opteretit, pogotovo vi koje ste tek krenule u mpo.. polako i slusat doktora doći će to sve na svoje kad tad. Nažalost nekad jednostavno nemožemo saznat rezultat neuspjeha i to je preduboka znanost koju ni doktori ne poznaju u potpunosti. A doktor je ipak doktor, školovan i sa hrpooooom iskustva naći će oni načina za svaku od nas samo koliko mi imamo strpljenja, a nažalost i love za to.. to je drugi par opanaka xD

Ja san jucer plakala pa sigurno u 10 navrata, dala sam si oduška.. čitala pa plakala, pa onda kontra tome neka luda pozitiva, pa onda vidim na instagramu da je ova jedan infuenserica (xD) trudna, pa opet plač.. i tako. Dobila sam M i lije ko iz kabla ( sry na previse detalja) ... sve to je ostalo u jučer, a danas ujutro sam rekla NEŠ VIŠE i nadam se okrenula napokon leđa prvom FETu... Zovem oko 13h humanu i dogovoram 1uzv za FET no. 2. 
    Muž je na momente bia lipa podrška jučer a na momente me vratio u realnost i ošamario istinom ..mudar je i svaka mu čast ima neiscrpnu zivotnu pozitivu u sebi <3

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    18. Siječanj 2021. 10:19

Evo, ja sad mogu potvrditi da je i Slee ljepotica 
    Selim iz grupe, nije mi ovdje mjesto 

💔💔💔

18. Siječanj 2021. 10:28

MTB

Ne serendaj, jos cu te pocet zamisljat s brkovima xD

ShanghaiBaby
    18. Siječanj 2021. 10:39

AuroraB

Tiki žao mi je što si to proživjelaShangaiBabykad imaš aspiraciju? Ja jedva vidjeti kako su ti stanice ispale Koliko točno ti znosi AMH? Ja sam noćas sanjala da je moj pao na 6

AuroraB, jučer sam imala folikulometriju, a 19.01. ponovno, pa će mi valjda tada reći. Pretpostavljam da bi se mogla desiti za vikend, taman mi je ovulacija 25.01. 
    he he vidjeti ćemo dali će koja biti dobitna, U svakom slučaju od Elonve sam uspjela dobiti duplo više stanica nego u drugim stimuliranim postupcima. Ovo je doslovno kao LOTO. 
    AMH mi je 2.72 qg/L, znači neka srednja vrijednost, profa je zadovoljna, kaže: bar nešto pozitivno! 
    Kakva noćna mora! Ni ne spominji...znaš da snovi većinom pokazuju suprotno od stvarnosti, no sikiriki! 

ANKSIMORON
    18. Siječanj 2021. 10:51

Sanjich🤞🤰

MTB

A dobro si rekla... ja imam sliku mtb a ona je sa svojim komentarima doradjuje svaki dan 🤣🤣🤣 necu vam ni reci kako je zamisljam 🤣🤣🤣

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

manemoj
    18. Siječanj 2021. 11:14

Sanjich🤞🤰

MTB

Hahahahahha 🙈
    A jel Slee stavljala sliku ili sam nešto propustila.. 
    Ma tu sve komadi.. moram priznati da i kod mog doktora u cekaoni budu sve baš zgodne mlade ženske. Nije ni njima loše 😂😂🙈🙈..
    Kako mi njih komentiramo na forumu tko zna jel oni imaju neku grupu 😂😂😂

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Nadalica
    18. Siječanj 2021. 11:23

MTB sad to ja ovako zamisljam https://ibb.co/ySNZN3h 
    Daj nam bre sliku 🙈 

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.