Tuma, Ruska, Sara jako mi je lijepo gledati vaše trbušine, posebno ove IVF-ačice 💜
Slabo vas lovim, nadoknađujem poslovne zaostatke, danas sam cijeli dan radila... sad već jedva gledam!
Manemoj i tebi će uskoro doći jedna takva mala i mirišljava bebica, znam da je teško, svi smo u istoj gabuli... ali doći će i to jednog dana 🙌🙌
Sanjich nisam znala da si imala takvo iskustvo na transferu... Imaš takav položaj maternice ili u čemu je bio problem?
Miss s tim testom ćeš saznati i spol kad dođu rezultati, zar ne? Kad dočekaš te rezultate, nećeš se više imati čega bojati... vjerujem da te strah, ali bude sve u redu draga 😘🧸
Flower drž'se, mislimo na tebe i nestrpljivo čekamo slikice bebica
Anksimoron isto smo visoke
Sbjelis ja sam Pieces of women gledala na Netflixu
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Sbjelis ako nemaš Netflix, aktiviraj probni period, odmah danas raskini pretplatu, pa možeš mjesec dana besplatno gledati...
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
Hvala puno svima! AuroraB da, do kraja tjedna bi trebala dobiti nalaz , pa saznati i spol uz sve ostalo..iskreno,bas mi je svejedno za spol, ni sama ne znam sta hi htjela samo da bude sve ok,da je dijete zdravo!! Javim se sutra iza pregleda 🙏🙏🙏❤️
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
MiSS drzim fige da sve bude super 🤞🤞❤️❤️❤️ kolko cekas na rezultate, ja sam tek sad malo guglala o tim testovima nisam prije nesto bila informirana.
Sbjelis ne znam sta ce bit ovaj put, moram na prvon uzv pitat... Mislim probat cu inzistirat ako sta postoji za poduzeti da se poduzme. Ako ne ne znam iskreno kako ću dalje te transfere podnosit. Prvi put izdrzis jer si sokiran i nisi ocekivao tako nesto..
Aurora.. Nazalost je.. Nisam htjela puno pisat i u detalje jer kad god mislim o tome boli me iznutra.. Ne znam kak to opisat.. Psihološka neka bol tocno tamo di je on to sve radia.. Bojim se mislit sta bi bilo da je bio koji drugi doktor a ne on..
Da problem je moj polozaj maternice koji ne dozvoljava ulaz katetera, pravog je kuta i onda on mora povuc i drzat dok drugom rukom valjda stavlja kateter da udje.. I to traje sve dosta dugo i nije bas lako ni doktoru to uspjet.. Citala sam dns na rodi bas o tome, bilo je zena kojima ne bi uspjeli odradit transfer.. Jednostavno ne bi uspili napravit kako treba da udje. Ja san poslije transfera plakala u krevetu sve se nakupilo i eskaliralo na taj nacin.. I nazalos ocito drugi dio eskalira upravo danas jer sam svjesna da ako cu ici odma u fet sutra moram zvat humanu i ceka me opet isto to za dva tri tjedna..
O miša mu...Sanjich, sigurna sam da će se i doktor nekako druačije pripremiti za sljedeći puta sad kad zna kakva je situacija. Mora postojati način da se to napravi s manje traume, između ostalog da i ti dobiješ nešto za smirenje. Možda će ovo grozno zvučati, ali kad moram tako sad napisati.... ne vjerujem da takav transfer može znatno utjecati na ishod trudnoće, jer onda žene nebi nikad ostale trudne iza recimo grubog ili neželjenog seksa, ako me shvaćaš. Općenito je strah od drugog postupka puno veći jer više manje znamo što nas očekuje, ali tijelo nas itekako može pozitivno iznenaditi... Meni je prva aspiracija recimo bila izuzetno bolna (kasnije), nisam mogla na wc i slično, a nakon druge kao da nisam nigdje niti bila... a sa istim tijelom sam išla Tako da se nemoj sekirati unaprijed...
Sanjich, baš mi je žao da si imala takvo iskustvo. Mislim da bi ti trebali dati neke droge sad kad znaju da je to kod tebe tako.
Što je taj Pieces of woman? Neka drama? Tragedija? Nešto teško? O čemu se radi? Ne gledam deprimirajuće stvari...
💔💔💔
O miša mu…Sanjich, sigurna sam da će se i doktor nekako druačije pripremiti za sljedeći puta sad kad zna kakva je situacija. Mora postojati način da se to napravi s manje traume, između ostalog da i ti dobiješ nešto za smirenje. Možda će ovo grozno zvučati, ali kad moram tako sad napisati…. ne vjerujem da takav transfer može znatno utjecati na ishod trudnoće, jer onda žene nebi nikad ostale trudne iza recimo grubog ili neželjenog seksa, ako me shvaćaš. Općenito je strah od drugog postupka puno veći jer više manje znamo što nas očekuje, ali tijelo nas itekako može pozitivno iznenaditi… Meni je prva aspiracija recimo bila izuzetno bolna (kasnije), nisam mogla na wc i slično, a nakon druge kao da nisam nigdje niti bila… a sa istim tijelom sam išlaTako da se nemoj sekirati unaprijed…
Sumnjam da bi ivf bas javno napisao da utjece na ishod bez opravdanja, stvarno je članak ogroman i bas mi je zao da sam danas ista citala o tome.. Jer do danas sam mislila ok nes ti toga... U svakom slucaju vidit cu sta xy kaze.. Vjerovatno cu tek u onaj sljedeci utorak ici na uzv 10dc pa uvijek mogu i odustat od feta ako mi se ne svidi sta kaze ili ne budem spremna opet to proc
Miss sretnooo ti! Bit ce sve super!
Sanjich jao, citam i ne vjerujem, ja sam mislila da nam je svima transfer bezbolan, bas mi je zao sto je takva situacija, ali slazem se s curama, sad ce se i doktor iduci put malo bolje pripremiti.
Mtb hvala ti, da, cituckam sad o imunologiji i trombofiliji, malo sam se ukakila, ali ako je to razlog nasih gubitaka i ako je rjesivo, onda zapravo dobro da to znam. (Iako sam planirala da mi nije nista i da cu samo malo na kvaliteti poraditi).
Cure su mi u jednoj grupi na fejsu napisale da su to blage mutacije i da uglavnom daju andol, a za ovaj imunoloski da trazim daljnje pretrage. Tako da se odmah sutra bacam na posao
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Sanjich dobro, budeš vidjela što kaže doktor i da li se pripremom može štogod olakšati i tebi i njemu.
MTB drama je, na zanimljiv način prikazuje nekoliko perspektiva neobjašnjivog i tragičnog događaja, po meni dosta poučan.
Miss sve ce biti u redu. Sretno sutra, da prezivis do tada, nadam se da ces uspijeti zaspati 😋
Sanjichajme uzas od transfera. Jesu ti to sada poslozili lijepo za drugi put ili opet ista tortura? 😋
CURE gdje se ono nasle Pieces of Woman?
Piece of women imas na netflixu... ja tamo pogledala...
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Sortiraj odgovore
Najstariji