VM sretno! Fet se racuna ko novi postupak jelda? Nemam pojma nista o tome makar imamo 2 🐧
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
VM sretno! Fet se racuna ko novi postupak jelda? Nemam pojma nista o tome makar imamo 2 🐧
To i mene zanima,dali nam se to računa ko novi postupak 🤔 meni danas ginekolog dao novu D1 uputnicu.
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
Ne racuna se kao novi postupak!
Btw netko je spomenuo trudnu influensericu i plakanje! Je to paulasik? Ja sam istu reakciju imala kad sam vidjela. #poremecaj
Ali bas me nazivciralo/rastuzilo iako joj zelim naravno svu srecu. Ali kao - stooo nisam jaaaa, makni se, trudna osobo! 😂
Mislim da sam malo luda
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
I ja imam problem sa lh trakicama, danas mi je 16dc i nemam jos pik, inace ga uvijek hvatam oko 13dc. Uvijek mislim najcrnje i zanima me dal se nakon stimulacije mogu izgubiti ovulacije ili produžiti ciklus? Stimulacija je bila na kraj studenog. Jel ima netko kome se to dogodilo?
Ide mi sve to na zivce a pre glupo mi je ici na uz privjeravati ovulaciju.
Slee, javno si na fejsu objavila ono što mene najviše zanima - nalaze. Tako sam te prepoznala.
Ignoriram sve vaše ljubomorne ispade o mom izgledu. ANKSI, Sanjich, Nadalica, progutatat će vas mrak
Primijetila sam i sve vas koje ste se smijale, bez brige : zlopamtilo : : tekica :
VM, idemo po bebu/bebe!!!
SBjelis, ANA se može napraviti u Vinogradskoj, dalje nisam gledala. Ja ću je napraviti privatno u Agramu, nisam tražila tu uputnicu.
AFA - ovdje sam malo neuka. Nekad za AFA pišu da je isto što i ACA/ACL, a nekad da je šire. Tako da ti tu ne mogu pomoći. ACA isto možeš u Vinogradskoj. Ovdje ti je popis svega što oni rade (zanemari cijene): http://klinkemija.kbcsm.hr/KLINKEMIJAwp/wordpress/wp-content/uploads/2020/08/KZZKCjenikTestova.pdf
Rade ti i na Rebru bez naručivanja: od 07:00 do 10:00 sati, zelena zgrada, suteren.
Rita_55, jedna je dovoljna!!! Naša Tuma je ostala sa jednom dvodnevnom.
💔💔💔
I ja imam problem sa lh trakicama, danas mi je 16dc i nemam jos pik, inace ga uvijek hvatam oko 13dc. Uvijek mislim najcrnje i zanima me dal se nakon stimulacije mogu izgubiti ovulacije ili produžiti ciklus? Stimulacija je bila na kraj studenog. Jel ima netko kome se to dogodilo?
Mislim da je taj pik teško uhvatiti, ja sam probavala u nekoliko navrata i nikad ga nisam uhvatila. Uvijek bi bila svijetlija crta a na UTZV bi mi bila prošla ovulacija ili bi rekli da slijedi. Sad jedino ako nisam imala taj baš porast LH jer mi je inače inverzija LH i FSH pa kao možda to smeta. I jutros, bile su 99 % iste crtice ali moj OKP bi i dalje primijetio taj 0,01 % razlike. I negdje sam pročitala da recimo da sam sačekala još pol sata ili pol sata ranije da bi možda bilo, tako da puno cura ima problem uhvatiti pik. A nisam bila na hormonima osim na kontracepciji prošli mjesec pa neznam je li nakon 2 mjeseca od stimulacije može još biti utjecaja na ciklus.
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Mislim da je taj pik teško uhvatiti, ja sam probavala u nekoliko navrata i nikad ga nisam uhvatila. Uvijek bi bila svijetlija crta a na UTZV bi mi bila prošla ovulacija ili bi rekli da slijedi. Sad jedino ako nisam imala taj baš porast LH jer mi je inače inverzija LH i FSH pa kao možda to smeta. I jutros, bile su 99 % iste crtice ali moj OKP bi i dalje primijetio taj 0,01 % razlike. I negdje sam pročitala da recimo da sam sačekala još pol sata ili pol sata ranije da bi možda bilo, tako da puno cura ima problem uhvatiti pik. A nisam bila na hormonima osim na kontracepciji prošli mjesec pa neznam je li nakon 2 mjeseca od stimulacije može još biti utjecaja na ciklus.
A inače ga hvatam kada se potrudim. Citam sad po americkim forumima da stimulacija moze produziti folikularnu fazu. Samo se nadam da nisam izgubila ovulacije🥴🥴🥴
Trudnice divne ste
ja sam metar i šumska jagoda 158 cm, još je netko iste visine...Tiki ja mislim
Ajme cure kakve vi sve pretrage radite meni se zavrti ja bila ponosno kad sam napravila pretragu za AMH i štinjacu
#amater
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
MTB nisi jos trudna, ne bojimo se jecmenca 😂😂
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Ali zato uskoro oprez, MTB ce da baca jecmence ko salo sa slanine 😂😂😂😂
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji