Hihi vidim danas su mjere na tapeti. Viisina, sirina i ine. Bas ste manekene!
Sanjich kako mislis atraumatsko vracanje zametka povecava sanse 1.7x? I ovo za sljaku.. Sljakala sam sam full ono 12 sati.. I bio je vevi stres neg surfat jesam li T 🙈🙈
Nadalica tvoju sliku nisam uhvatila ali ako je pobjednicka, vjerujem curkama 😍😍
Curke ja sam odlucila malo skicniti situaciju s ovulacijom pa pisam LH trake tek da vidim vraca li se sve u normalu.. Cini mi se da ce ovaj ciklus kasniti koji dan.. Prema starom rasporedu danas bi mi bila O, ali prema LH trakicama nula bodova. Clear Blue test nema amajlica nego prazan kruh, znaci da razina LH jos nije dovoljna. Ali kad izvadim trakicu vidi se najbljedja crta na svijetu.. Na kinezu isto..
😋 Znaci dolazi?
oharascarlett14@gmail.com
Ima Sanjich pravo, jesan. Jos imam siroka stopala. Nemali broj puta sam se skoro onesvistila zbog neprikladne obuće jer bi je kupila samo zato sta mi se sviđala. Jos kad san sa muzem tek prohodala, isli mi na koncert Opce opasnoti, i ja kupila neke stikle/cizmice od Pepe Jeansa, prosula 700 kn. Dosli mi u klub, cekamo, ode on po pice, vraca se, a ja na podu cucim, osamucena od boli. Samo cu rec da Opcu opasnost nismo docekali 😂😂😂
Ja ti znam svaku pjesmu napamet.. One sta svi na koncertima blenu ja znam.. Jedan put je cak pokaza na mene i priju jer smo od milion ljudi jedine pjevale i skuzio nas 🤣 pero 😍😍
I jaaaa 🥰🥰🥰🥰
Ni na -10°C nisam propustila koncert. 🙈
I također znam više manje sve, 90%
Za par godina ćemo voditi svoje bebe/klince na prve koncerte 😁 živio Pero ☢️🔝☢️❤️
endometrioza
Hihi vidim danas su mjere na tapeti. Viisina, sirina i ine. Bas ste manekene!
Sanjich kako mislis atraumatsko vracanje zametka povecava sanse 1.7x? I ovo za sljaku.. Sljakala sam sam full ono 12 sati.. I bio je vevi stres neg surfat jesam li T 🙈🙈
Nadalicatvoju sliku nisam uhvatila ali ako je pobjednicka, vjerujem curkama 😍😍
Curke ja sam odlucila malo skicniti situaciju s ovulacijom pa pisam LH trake tek da vidim vraca li se sve u normalu.. Cini mi se da ce ovaj ciklus kasniti koji dan.. Prema starom rasporedu danas bi mi bila O, ali prema LH trakicama nula bodova. Clear Blue test nema amajlica nego prazan kruh, znaci da razina LH jos nije dovoljna. Ali kad izvadim trakicu vidi se najbljedja crta na svijetu.. Na kinezu isto..
😋 Znaci dolazi?
Ako ti transfer prodje kao vecini, par minuta sve ok i ćao.. Imas sanse skoro duplebza ostat T nego ja.. meni 30 minuta i lokva krvi. Bodljasta palica kojom ti zakaci cerviks pa povuce maternicu put sebe da stvori kut kojim moze proc kateter.. Pa onda nakon svega jos lezis s onim metalnim dok on minja krvave gaze dok ne zaistavi krvarenje... Ja nikad necu zaboravit kako mi je bilo.. Nisam ocekivala to ostavilo mi je traumu.. Zato i zelim dva vratit da ne prolazim jos 2x to..
Slee ja ti se ne kužim, al sigurno će neka cura znati prokomentirati. Kad si naručena na pregled?
Sanjich joj jako bolno mi djeluje taj tvoj transfer😓 mislim da bih i ja na tvom mjestu odmah 2 vratila. Nadam se da će idući put ipak biti bar malo lakši transfer.
Anchy ajoj, žao mi je zbog muža i što uz sve se još i s covidom morate nositi sad. Nadam se da ipak nećeš pokupit pa ćete moći i ranije u postupak. Do tad, koristi suplemente i uživaj u stvarima u kojima neces smjeti u trudnoći 😊
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Slee ja ti se ne kužim, al sigurno će neka cura znati prokomentirati. Kad si naručena na pregled?
Sanjich joj jako bolno mi djeluje taj tvoj transfer😓 mislim da bih i ja na tvom mjestu odmah 2 vratila. Nadam se da će idući put ipak biti bar malo lakši transfer.
Anchy ajoj, žao mi je zbog muža i što uz sve se još i s covidom morate nositi sad. Nadam se da ipak nećeš pokupit pa ćete moći i ranije u postupak. Do tad, koristi suplemente i uživaj u stvarima u kojima neces smjeti u trudnoći 😊
Anavi985 ne Anchy 🙈
I Women_name jel nas čitaš? Kako si, ima što novog?
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Da mislila sam da sam jedina.. Sad citam iskistva cura koje su isto prosle.. Neke cak dobivaju injekcije apaurinani spasmexa prije.. Moram reagirat na prvom uzv.. Nemogu dopustit opet da isto prodjem.. Zamisli koji je to sok maternici niie ni cudo sta nije primila moju mrvicu 😥
Tuma - evo zadnjih nekoliko dana počela sam uživati u 1 dl vina uz jelo, uz ručak obavezno, a ponekad sad i uz večeru... to mi falilo za vrijeme postupaka i svaki ciklus nakon O (bilo je il ne), izbjegavala sam i najmanju kap alkohola, a sad time lijepo probavu reguliram...
Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
MM 86. - sve ok,
VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)
Kad vec komentirate transfer - moja dva iskustva su takva da ih nisam ni osjetila, osjetila sam samo dok mi stavljala doktorica spekulum, a dalje apsolutno ništa, da mi nije pokazala na uzv na kraju da je to bijelo to kaj su mi stavili ne bi mogla vjerovat da su uopce išta radili... je li to normalno? I dok mi gin radi papu i briseve osim spekuluma ja ne osjetim apsolutno ništa...
Patuljčica, 162 cm 🙂
MM 86. - sve ok,
SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
Slee - napiši kasnije, dok dobiješ informaciju od dr., u vezi tih nalaza... moj dr.kaže da je sve ok, iako za ANA test piše 1:320, a normalno je 1:100 i pronađena neka pozitivna zrnata fluorescencija...
Do svoje mpo trenutno zbog cijele situacije ne mogu, a neki liječnici (kolege s posla od MM) smatraju da je takav nalaz vjerojatno problem neplodnosti...
MM 86. - sve ok,
Ja uopce ne kuzim sto je ta ANA. Pise da moze biti blago povisena kada je neka infekcija
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Sortiraj odgovore
Najstariji