Samara 😍😍😍
Cure ja pocela smedjarit lagano sinoc.. Ocekujem onda pravu M sutra, najkasnije prekosutra 🤞 pa jedva cekan 😊😊😊 ja i muz smo se dogovorili drugi FET dvije.. E sad mi se u mislima pojavljuju upitnici sta ako ne uspije nemam vise Smrzlića onda pa mi dolazi lagani strah.. A strah je kurva koja me sad nagovara da vratim jedan pa imam jos jednu nadu ako ne uspije.. A muz inace sta se dogovorimo mora bit 😑🤯
Mtb toj babi ne bi stvorila neugodnost ni da si rekla da nisi trudna, jos bi ona iz tasnice cvarke izvadila i rekla "jedi dijete, ovo danas sve mrsavo i koscato"😂😂 bolje da si sebi olaksala, a baba se ima hvaliti prijama kako je ustupila mjesto trudnici😂😂
Samara divni ste😍❤️
Lucyinthesky 😘😘
Leia keks, ha? Ne preporucuju se orgazmi zbog kontrakcija maternice, a nakon aspiracije mi nije ni padalo na pamet (kod mene jako bolne, opcenito ovulacije, a kod pikanja ajme majkooo), tako daaaa ces se zadovoljiti orgazmima koje imamo u snu kad krenemo uzimati utrice🙈 Ima nas, mozda budes i ti ta sretnica😁😅
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Sanjich zao mi je fet nije uspio, ujedno drago da te menga ne zeza i mozes planirati dalje..
mi vracamo po dvije uvijek, tako si povecamo sanse, iako znamo da to nista ne znaci. Pitanje je bojis li se blizanacke trudnoce? 🍀
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Nakon ovog prvotnog soka , a Sto je s postizanjem orgazma na drugi nacin, bez penetracije?
Možeš, ali meni je bio neugodan osjećaj kad bi se krenula grčiti maternica (kao tupi bol), pa sam i to prestala
Iskoristi vrijeme do transfera za to, poslije prati svoje tijelo.
💔💔💔
Čitam na Rodi da se melatonin može provjeriti u Hrvatskoj za 650kn, ali ne piše gdje : OKP :
💔💔💔
https://ibb.co/H7g70yY dobro jutro od nas ❤️
Divno ❤️🤩
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Samara, bas sladak trbuscic 😍😍🤗🤗
Nikitta, kako se danas osjecas? 💜❤
I dobro jutro svima, dragi sestre ❤💜 zelim vam lijepu i opustenu nedjelju, da sam ljencarite i uzivate, bez nekakve boli ili iceg drugog 🤗🤗 samo opusteno 💪🏻😘
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sanjich zao mi je fet nije uspio, ujedno drago da te menga ne zeza i mozes planirati dalje..
mi vracamo po dvije uvijek, tako si povecamo sanse, iako znamo da to nista ne znaci. Pitanje je bojis li se blizanacke trudnoce? 🍀
Ne bojim se :) Ja sam se tome nadala i dok nisam znala da cu morati na mpo.. Jer često imam po dva folikula koja ovuliraju :) Seka mi isto ima blizance(prirodno) tako da njemu spermio nije loš imala bi ja neke šanse .. Kad zamislim twinse slatko mi je i ne bojim se ali sam svjesna koliko je teze. U ovoj situaciji mi je daj šta daš.. ako moram imat i trojke da bi ostala T , nek ih imam..
Samara, bas sladak trbuscic 😍😍🤗🤗
Nikitta, kako se danas osjecas? 💜❤
I dobro jutro svima, dragi sestre ❤💜 zelim vam lijepu i opustenu nedjelju, da sam ljencarite i uzivate, bez nekakve boli ili iceg drugog 🤗🤗 samo opusteno 💪🏻😘
Dobro dan dragi sestro i tebi <3
Sortiraj odgovore
Najstariji