Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Teja1408
    17. Siječanj 2021. 09:29

Samara

https://ibb.co/H7g70yY dobro jutro od nas ❤️

🥰🥰🥰🥰

17. Siječanj 2021. 09:29

Samara  😍😍😍

Cure ja pocela smedjarit lagano sinoc.. Ocekujem onda pravu M sutra, najkasnije prekosutra 🤞 pa jedva cekan 😊😊😊  ja i muz smo se dogovorili drugi FET dvije.. E sad mi se u mislima pojavljuju upitnici sta ako ne uspije nemam vise Smrzlića onda pa mi dolazi lagani strah.. A strah je kurva koja me sad nagovara da vratim jedan pa imam jos jednu nadu ako ne uspije.. A muz inace sta se dogovorimo mora bit 😑🤯 

Meto
    17. Siječanj 2021. 09:40

Mtb toj babi ne bi stvorila neugodnost ni da si rekla da nisi trudna, jos bi ona iz tasnice cvarke izvadila i rekla "jedi dijete, ovo danas sve mrsavo i koscato"😂😂 bolje da si sebi olaksala, a baba se ima hvaliti prijama kako je ustupila mjesto trudnici😂😂
    Samara divni ste😍❤️
    Lucyinthesky 😘😘
    Leia keks, ha? Ne preporucuju se orgazmi zbog kontrakcija maternice, a nakon aspiracije mi nije ni padalo na pamet (kod mene jako bolne, opcenito ovulacije, a kod pikanja ajme majkooo), tako daaaa ces se zadovoljiti orgazmima koje imamo u snu kad krenemo uzimati utrice🙈 Ima nas, mozda budes i ti ta sretnica😁😅

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Meto
    17. Siječanj 2021. 09:44

Sanjich zao mi je fet nije uspio, ujedno drago da te menga ne zeza i mozes planirati dalje.. 
    mi vracamo po dvije uvijek, tako si povecamo sanse, iako znamo da to nista ne znaci. Pitanje je bojis li se blizanacke trudnoce? 🍀

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    17. Siječanj 2021. 09:50

Leia2.0

Nakon ovog prvotnog soka , a Sto je s postizanjem orgazma na drugi nacin, bez penetracije?

Možeš, ali meni je bio neugodan osjećaj kad bi se krenula grčiti maternica (kao tupi bol), pa sam i to prestala 
    Iskoristi vrijeme do transfera za to, poslije prati svoje tijelo.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    17. Siječanj 2021. 09:54

Čitam na Rodi da se melatonin može provjeriti u Hrvatskoj za 650kn, ali ne piše gdje  : OKP :

💔💔💔

Lucyinthesky
    17. Siječanj 2021. 09:58

Samara

https://ibb.co/H7g70yY dobro jutro od nas ❤️

Divno ❤️🤩

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Ruska1986
    17. Siječanj 2021. 10:02

Samara, bas sladak trbuscic 😍😍🤗🤗
    Nikitta, kako se danas osjecas? 💜❤
    I dobro jutro svima, dragi sestre ❤💜 zelim vam lijepu i opustenu nedjelju, da sam ljencarite i uzivate, bez nekakve boli ili iceg drugog 🤗🤗 samo opusteno 💪🏻😘

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

17. Siječanj 2021. 10:11

Meto

Sanjich zao mi je fet nije uspio, ujedno drago da te menga ne zeza i mozes planirati dalje..
    mi vracamo po dvije uvijek, tako si povecamo sanse, iako znamo da to nista ne znaci. Pitanje je bojis li se blizanacke trudnoce? 🍀

Ne bojim se :) Ja sam se tome nadala i dok nisam znala da cu morati na mpo.. Jer često imam po dva folikula koja ovuliraju :) Seka mi isto ima blizance(prirodno) tako da njemu spermio nije loš imala bi ja neke šanse .. Kad zamislim twinse slatko mi je i ne bojim se ali sam svjesna koliko je teze. U ovoj situaciji mi je daj šta daš.. ako moram imat i trojke da bi ostala T , nek ih imam.. 

17. Siječanj 2021. 10:13

Ruska1986

Samara, bas sladak trbuscic 😍😍🤗🤗
    Nikitta, kako se danas osjecas? 💜❤
    I dobro jutro svima, dragi sestre ❤💜 zelim vam lijepu i opustenu nedjelju, da sam ljencarite i uzivate, bez nekakve boli ili iceg drugog 🤗🤗 samo opusteno 💪🏻😘

Dobro dan dragi sestro i tebi <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.