Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara 🌸
    16. Siječanj 2021. 20:33

Hope_1990 
    https://ibb.co/dkGdG5P
    udji gdje ti je pokazano strelicom, zatim na gumb "vidi profil" klikni, i onda skrolaj dolje, piše "potpis" 🙃
    ---
    manemoj 🧡 stvarno ne mogu ni najmanje pojmit kako se osjećaš, al razumijem. Isplači se i onda nastavi dalje. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sara 🌸
    16. Siječanj 2021. 20:35

pravi link:

https://ibb.co/XtjX4cx

debil san, sta ces 🤦🏻‍♀️

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

🌼TiKi🌼
    16. Siječanj 2021. 20:38

Hope ne nadas se nemogucem vec mogucem. Vidi mene! Samo naprijed endo sis! ❤️

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    16. Siječanj 2021. 20:41

Evo, toliko fantastične lavice u čoporu imamo 
    Sara, Tiki, zakon ste. 

💔💔💔

Anči 💕
    16. Siječanj 2021. 21:09

Ja uvijek kasnim sa svime pa sam naravno tek danas pogledala film samo ti..meni su njih dvoje baš slatki..i skoto cijeli film sam gutala knedle,a zafnjih 10 min sam proplakala 🤦🏽‍♀️🙈 

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Meto
    16. Siječanj 2021. 21:56

imam ozbiljno pitanje, ok i nije bas aliiiii sad kad sam i ja vidjela bajinu sliku sa oogrooomnim trbuhom, btw. Bajo svaka cast, izgledas super bez obzira na umor😍 Jel se vi mozete zamisliti sa tolikim trbuhom, znaci bas sa trbusinom.., ja ne🙈 Jel sve ok sa mnom😅🤦‍♀️🤷‍♀️ Ili je to samo sto nisam dosla do tog dijela..🙄
    Ruska umirem na sestro i brat😂😂😂
    Vidi koliko cura ima domace cvarke, kobaje i ostale delicije, pa nas bi tulum bio extra, a bile bi zasticene i od korone od puste kapuletine i lucine😂😂
    Lucyinthesky kazes u kotlu pravite, kod nas se kaze "kazan"😂😂🙈 mi nase kobasice jedemo vec neko vrime😋 
    Manemoj doci ce dan kada ces drzati svoju najmirisljaviju bebu u narucju❤️ 
    Nikitta grlim do neba i nazad, onako, najjace i najsigurnije❤️

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    16. Siječanj 2021. 22:04

Meto, s obzirom da mi se pred hrpu godina, kad sam bila u svojoj najdebljoj fazi, jedna baba digla u tramvaju da sjednem, i raznježeno pitala kad mi je termin - da, mogu se zamisliti 
    PS. Da, naravno da sam sjela. I da sam joj odgovorila. Bila sam umorna, a i nisam htjela da se loše osjeća. Pa sam se mazila po stomaku i klimala glavom na sve njene savjete. 

💔💔💔

Sara 🌸
    16. Siječanj 2021. 22:05

Meto

imam ozbiljno pitanje, ok i nije bas aliiiii sad kad sam i ja vidjela bajinu sliku sa oogrooomnim trbuhom, btw. Bajo svaka cast, izgledas super bez obzira na umor😍 Jel se vi mozete zamisliti sa tolikim trbuhom, znaci bas sa trbusinom.., ja ne🙈 Jel sve ok sa mnom😅🤦‍♀️🤷‍♀️ Ili je to samo sto nisam dosla do tog dijela..🙄
    Ruska umirem na sestro i brat😂😂😂
    Vidi koliko cura ima domace cvarke, kobaje i ostale delicije, pa nas bi tulum bio extra, a bile bi zasticene i od korone od puste kapuletine i lucine😂😂
    Lucyinthesky kazes u kotlu pravite, kod nas se kaze "kazan"😂😂🙈 mi nase kobasice jedemo vec neko vrime😋
    Manemoj doci ce dan kada ces drzati svoju najmirisljaviju bebu u narucju❤️
    Nikitta grlim do neba i nazad, onako, najjace i najsigurnije❤️

Budući sa se ne stvori bas preko noći, nekako se navikneš. Ja sam se do prije dva tjedna pitala svaki dan da jel dovoljno velik. 🤦🏻‍♀️
    Iako, Bajo vec ima dvoje dice, i virujen da je zbog svega toga njen stomak i veci. Znan po svojim rodicama, vidi se razlika prve trudnoce i ostalih. 
    A sad,  kao spavalica u nekom položaju pola bok/pola stomak itekako osjetim da je nesto isprid mene i da mi smeta 😂 A trudnicki jastuk mi je najveca prevara svih vremena 😂🙈 niđe koristi.

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

sbjelisi
    16. Siječanj 2021. 22:19

manemoj

Lucy naravno da sam tip za cvarke.. kad si mene čula da mi je doktor rekao da se moram udebljati ili da je prenizak BMI 😂😂😂
    Cure mi sad bili kod prijateljice koja je dobila bebicu.
    Mala ima 40 dana, med medeni je, onaj miris bebe, tako mala slatka.. još tako komentirali i masu ljudi je trudno. Ja hoću bebu sad i odmah! Izluditi ću.. evo sve me neki grc u trbuhu i trudim se ne rasplakati.. baš je ovaj naš put gadan! I kakva je to glupa moderna medicina sa svim svojim postignućima a i dalje ne možeš dobiti bebu a napraviš sve što treba. Eto baš sam jadna i isfrustrirana sad… Proći će, znam.. ali baš bas boli.. eto

😞😘😘❤

oharascarlett14@gmail.com

Rina89
    16. Siječanj 2021. 22:22

MTB

Nina92, hvala ti na mišljenju o Petrovoj. Mene zanimaju samo konzultacije da vidim što će mi reći na temelju mojih nalaza. Nisam sigurna da ću ići i na postupak u bolnicu, privatnica sam pa mi je vrijeme stvarno jako bitno - ne mogu uzimati godišnje i čekati u redovima.

Tuma, hvala ti na tvom iskustvu. Ovo sa kontaktom od embriologa tek na dan transfera mi je grozno. Ostalo zvuči dobro. Mene za sad ne zanima postupak u bolnici (iako bih možda i ostala), više stručnost i da li bi me mogli dobro savjetovati što da radim kad mi vide sve nalaze.

Nikitta, hvala na osvrtu na Sv Duh i Petrovu.

Sve ostale, slobodno samo pišite. Ja si sve ovo spremam u svoju tekicu, kako bih mogla dobro odlučiti.

Sanjich, bez brige, sve što budem čula pišem i ovdje.

MTB Ja sam bila u Petrovoj pa ću podijeliti svoja iskustva. U prvom postupku nisam bila zadovoljna jer nisam dobila puno informacija za sam početak i bila sam jako zbunjena zbog neupućenosti pa nisam znala ni što pitati. Onda sam se informirala o osnovama sa strane, od jedne drage ženice pa mi je bilo dalje lakše i bila sam svim drugim generalno zadovoljna. Međutim, nažalost tek pred 3.postupak, u kolovozu 2020., i početak terapije za postupak me druga žena koja je također u postupku informirala o tome da postoje dodaci prehrani koji mogu povećati uspješnost. Tad sam bila baš iznenađena jer od svoje MPO dr. (profesorica M.Š.G) nikad nisam dobila informaciju o dodacima i nekim dodatnim nalazima. Tada sam počela pratiti ovaj forum jer sam odlučila uzeti stvari u svoje ruke i početi proučavati što i kako. Za taj postupak nisam puno mogla učiniti. Kada sam vidjela sve o čemu se piše bila sam apsolutno iznenađena koliko sam neinformirana i koliko se ništa nije učinilo za mene da bi se povećala uspješnost. Ja ne sumnjam u stručnost profesorice, međutim stekla sam dojam da će me informirati o nečemu samo kad pitam, a kao što sam već rekla, kad si neupućen u nešto ne znaš ni što pitati. To za mene nije dovoljno i odlučila sam promijeniti kliniku. Imam osjećaj da su se samo ispucavali ti postupci, a da se ništa nije učinilo za veću uspješnost. Bilo je tu i nekih drugih razloga, ali ovo je glavni. Ono što mi je također iznenađujuće bilo jest da nikad nisam pregledana prije početka terapije, ni na jednim konzultacijama.

👩‍💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
    👩‍💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
    Petrova, AMH 44,9
    1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
    5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
    2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
    11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
    3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
    P. Škvorc, AMH 40
    4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.