Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    manemoj
    17. Siječanj 2021. 12:12

E cure imam potencijalno jako glupo pitanje ali eto..
    Znači već godinama koristim istu kozmetiku i jako sam zadovoljna. I danas stavim masku na lice a nisam dugo i kao da mi je skurila lice, sve mi crveno jako ostalo. A koristila sam ju tisuću puta prije toga. Jel moguce da hormoni i te promjene u tijelu utječu na to? Ne znam šta bi drugo moglo biti. Kažem sto puta sam ju koristila i svaki put mi baš odgovarala a sad kao da sam na suncu izgorila izgleda 🤷

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Tuma
    17. Siječanj 2021. 12:14

Hahahaha Nikitta sestro 😂😂
    Hvala svima 🥰❤️ Leia hahahha tko će ga znati kako se "dijele" teškoće začeća 😂
    Samara a super, odlično je da znaš ljude na ginekologiji, uvijek to dobro dođe.. Ja sam mislila na Merkuru...

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Tuma
    17. Siječanj 2021. 12:19

manemoj

E cure imam potencijalno jako glupo pitanje ali eto..
    Znači već godinama koristim istu kozmetiku i jako sam zadovoljna. I danas stavim masku na lice a nisam dugo i kao da mi je skurila lice, sve mi crveno jako ostalo. A koristila sam ju tisuću puta prije toga. Jel moguce da hormoni i te promjene u tijelu utječu na to? Ne znam šta bi drugo moglo biti. Kažem sto puta sam ju koristila i svaki put mi baš odgovarala a sad kao da sam na suncu izgorila izgleda 🤷

Mislim da hormoni jako utječu na promijene na licu i reagiraju na kozmetiku. Čisto je moguće da nešto što ti je odlično pasalo, sad u kombinaciji s hormonima loše utječe.... Možda ubuduće da probaš prvo na malom dijelu lica pa pričekas da vidiš kako će reagirati kroz sat vremena, pa onda se namazes.. 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

17. Siječanj 2021. 12:19

MTB

Tuma, vratit ću i ja kasnije mliječne proizvode i pršute, jednom kad rodim ovo razmaženo derište. Kulen ne volim.
    Preslatke ste vas dvije na slikicama.
    Ja definitivno svoju sliku nikad neću staviti.Slee, bitno da si preživjela i odtugovala.
    Sad idemo dalje.
    Ja još skidam kile iz tog perioda.Nikitta
    Vjerojatno je i Kolinda svojedobno bila dobila taj mail.
    Ajde nam javi što ti Ruska1986 šalje na mail.

zastoooo, pa morat cemo kad tad spojit nasu mastu sa stvarnim likom :)

Ja sad citam bas za BMI i to.. pa gledam da mi je iznad granice, to jest 25,3 .. neki tvrde da je cak i bolje a neki tvrde da triba mrsavit -.-

Anči 💕
    17. Siječanj 2021. 12:21

Nikitta

Dobar jutro sestra i brate, ovo nije prevar. Pomažemo svim u nevolja. Gotovina na zahtjev, odmah, s jako mali kamate ili rad od kuća za 8.000€! OVO JE ISTINA! Kontakt: radoddomaza8000€@gmail.com

Hahahahahha 😂😂

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

17. Siječanj 2021. 12:21

Nikita mislis da stvarno odem vadit unatoč M i bjelom testu... sta ja znam glupo mi nekak haha mozd da sutra nazovem humanu pa pitam..

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    17. Siječanj 2021. 12:31

Sanjich🤞🤰

zastoooo, pa morat cemo kad tad spojit nasu mastu sa stvarnim likom :)

Ja sad citam bas za BMI i to.. pa gledam da mi je iznad granice, to jest 25,3 .. neki tvrde da je cak i bolje a neki tvrde da triba mrsavit -.-

Ovdje filmske zvijezde.  Radije ja ostajem prekrasna u mašti 
    Što se težine tiče, Vrčić bi ti rekao da si debela. Lučinger bi ti rekao da podebljaš to malo  E sad vidi koga želiš pratiti.
    Nekad se pitam je li to oni po osobnim preferencijama ili 

💔💔💔

Sara 🌸
    17. Siječanj 2021. 12:31

Jutro ženice, Tuma i Samara 🥰, eve i nas: https://ibb.co/9bZTBGv 
    Nije dzemper najbolji da se sve vidi, al zima je, u Stuttgartu pada snig od sinoc, ne da mi se oblacit ista drukcije 😂 Trenutno san na +7 u 28 tt, zadovoljna sam. Nisan se skroz opustila, a nije ni da previse pazim. imala san ja prednost određenu vec kad san ostala trudna🤦🏻‍♀️ sta ce rec da nisan bila strkljavica, zato san se bojala da cu se pošteno razbumbat u trudnoci. Srecom, nije se dogodilo. Nazalost, kucanstvo smo kojima se prehrana bazira na tjestenini i slicnim stvarima. Al mijenjam i to polako. Mislim da bi se udebljala vise da sam u Hrv i da me svi tetose, i da imam pristup nasim ukusnim pekarama. Njemacke su -🤢. Ne znaju oni sta je dobra kifla ili buhtla il pita sa siron iz Babića il burek iz St bureka (sve spliće će znat o cem pricam)😂. 
    Sanjich, ja navijan za duple. 🤞🏻🥰❤️
    Nikitta, drago mi je da si dobro. 🥰❤️

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Slee
    17. Siječanj 2021. 12:36

Sara, imenjakinjo, lijepi je trbuscic, ne vidim ja tu nikakav visak od prije 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    17. Siječanj 2021. 12:38

Sara 
    Majica ti je super, i ja bih takvu. Baš djeluje cozy. 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.