Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Siječanj 2021. 10:07

SBjelis

Libo ti si genijalna nadopuna ovom forumu! Wow!
    Aurorica puno puno mislim na tebe! 🙏
    Sanjich i na tebe! I bas se veselim danima koji dolaze!!
    Nina89 prepredivno! ❤
    Jedva cekam vijesti i od Nina92jer ima pravo dobrog dr❤

❤️❤️ Hihi tvoj optimizam me ne ostavlja ravnodusnom 😘😘
    Meto ne planiram testice al imam jedan doma hahajaj pa cemp se vjerovatno gledat u duelu sljedeci tjedan hhhhh 🤣
    Za vadjenje hormona ja kolko znam kod nas nikakve narudžbe,  lipo je sve rasporedjeno kod nas.. Nadam se da se nije promijenilo  dosta mi je vise tih covid pravila 😳😊

Ruska1986
    09. Siječanj 2021. 10:17

malamaka

Jutro ekipica. Ja sam se zaboravila javiti za betu. Radila sam je u ipak u četvrtak , a ne u petak. Bila je 1815🎊🎉🙏🏻. Idemo na prvi UZV 21.01.

🥳🥳🥳🥳🥳💜❤💜❤❤ odlicna 👌🏻👌🏻👌🏻😊😊😊

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    09. Siječanj 2021. 10:21

Maslačakxx

E i ja prakt nemam fejs, imam, al zab sam šifru i ne koristim ga haha, može li mi neko prepričat šta se pisalo o citu, zanima me baš. Sad bezobrazno gnjavim sa sto pitanja, a možda ste pola već pisale ova 2 dana šta nisam čitala, al ljudi moji sve bi dala da imam 2 ure za kavu i to čitat. Al period mi je takav, strka strka. A dobro mi i čini jer sam brže sve neuspjehe prebolila.

Ahh nije lak život mpo ženica. A nez da iko može baš dobro razumit to, ko nema problema. I uz najbolje namjere. E i porječkala sam se sa svekrvom jer je imala neke komentare glupe, prvi put u 8 godina poznanstva da sam rekla išta imalo ružno. I onda sam plakala cilu noć oko toga. Najjače je šta znam da ni ne misli tako, al jebemu miša nek malo peče pa reče, vode u srce nepromišljeno. Evo satrala sam forum danas hahah

Ma nisi satrala! 😊😊 Evo, po mom skromnom misljenju i koliko sam uspjela polovit, najvise cura je za IVF(❤💜) i Betu ➕.. Mozes ti doc na konzultacije pa folikulometrije obavljat negdje kod sebe..  Znam da su cure tako radile 🤷🏻‍♀️ i nemoj se zivcirat ko sta kaze.. Sad si i osjetljivija i logicno da te vise pogadja nego sta bi inace 😘😘😘💜❤

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

malamaka
    09. Siječanj 2021. 10:33

Maslačakxx

E i ja prakt nemam fejs, imam, al zab sam šifru i ne koristim ga haha, može li mi neko prepričat šta se pisalo o citu, zanima me baš. Sad bezobrazno gnjavim sa sto pitanja, a možda ste pola već pisale ova 2 dana šta nisam čitala, al ljudi moji sve bi dala da imam 2 ure za kavu i to čitat. Al period mi je takav, strka strka. A dobro mi i čini jer sam brže sve neuspjehe prebolila.

Ahh nije lak život mpo ženica. A nez da iko može baš dobro razumit to, ko nema problema. I uz najbolje namjere. E i porječkala sam se sa svekrvom jer je imala neke komentare glupe, prvi put u 8 godina poznanstva da sam rekla išta imalo ružno. I onda sam plakala cilu noć oko toga. Najjače je šta znam da ni ne misli tako, al jebemu miša nek malo peče pa reče, vode u srce nepromišljeno. Evo satrala sam forum danas hahah

Ja sam u Cita. Prvi MPO 🎊🎉🤰🏻
    Moje iskustvo je odlično, čiste preporuke. 

📍Split
    ➕🙏🏻💙
    07.09.21'.

• Mare0208
    09. Siječanj 2021. 11:00

Kača84 molim te info jednu.. jesi li ti dr Škvorca kontaktirala osobno za prve konzultacije il si zvala polikliniku i tako se naručila? Ako se sjećaš.
    Imam broj od dr, još mi ga je dr J dao kad sam trebala na IVF 2015. Rekao mi je tada da ga slobodno nazovem.
    Pa si sad razmišljam mozda da bih mogla probat i tamo na konzultacije, ako bi mi J tu u Brodu radio folikulometrije. Ne bi mi ni to bila loša opcija. Samo ne znam jel da zovem dr ili polikliniku.. 

Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
    Mm 37 - svo ok
    Borba za bebu no2
    1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0

Nina92
    09. Siječanj 2021. 11:15

SBjelis nemam ti ja bas nekih vjesti, zato neznam kaj da pisem, citam vas, idem tu u 2 mjesecu javit se doktoru 1 dan menstruacije pa 8 dan na pregled pa je rekao da cemo razgovarati o svemu a ja neznam vise kaj se moze napraviti, evo ja sam mlada super endometrij super stanice, spermiogram , ali eto izgubljena statistika, izgubljen slucaj 

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

Tuma
    09. Siječanj 2021. 11:32

Mila i Kača žao mi je zbog negativnih testova. ☹️
    Nina92 jesi li ti još vadila betu? Da provjeriš jel pada i ide do 0? Kako je Slee pisala....
    Flower tebe sam nekako jučer zab u postu. Predivno  još malo i imaš svoje srecice u rukama. Veliki su već za 34 tj 🥰

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Tuma
    09. Siječanj 2021. 11:34

Maslačakxx

https://ibb.co/T4z9FFG
    https://ibb.co/wR9XLH6
    https://ibb.co/CVXbQNg
    Evo sam ne znam jesu li po redu 😊

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Mila-Milica
    09. Siječanj 2021. 11:37

malamaka

Jutro ekipica. Ja sam se zaboravila javiti za betu. Radila sam je u ipak u četvrtak , a ne u petak. Bila je 1815🎊🎉🙏🏻. Idemo na prvi UZV 21.01.

Čestitke!!!!!🎆✨🎆✨🎆✨

👩40 🧔37
    Anovulatorni ciklusi, spermiogram super
    7/20 stimulacija, 2 folikula, 1 blastica 🐧
    9/20 FET, beta =0
    12/20 stimulacija, 10 folikula, 5 blastica 🐧
    1/21 FET 2 blastice.
    Beta 22.1. = 229,9 ; 25.1. = 657,1 ; 29.1.=3040,7
    11.2. Kuca nam ❤. Jedno ali vrijedno!🙏
    1.3. Missed ab - 10 tt
    10/21 FET 2 blastice, beta = 0,2
    12/21 FET 1 blastica, beta = 0
    12/21 stimulacija, 4 folikula, 1 blastica 🐧
    1/22 FET, beta=0,1
    11/22 stimulacija, 5 folikula, jedan 3dnevni

Sreca ♥
    09. Siječanj 2021. 11:39

Meto

Procitah zaostatke, nadam se da je sve sto ne valja iza nas.. ja sam jako emocionalna osoba, dogadjale su se neke obiteljske situacije nevezano za mene al jbga, kao da su meni i bas sam bila lose😞 Okrecem se prema 🌞, sad si na sebe stavljam punu paznju💪 rekao bi Balasevic "..jesen je, doduse, ali malo sam prestar da bih cekao samo na proljeca"💪
    Aurora jako, jako mi je zao. ❤️ Drzi se i uzmi si vremena da odtugujes i oporavis se! 😘🍀
    Libo hvala sto te imamo🤗🍀💪
    Erica jako lijepa kosa🤗 Za bakt. ne mogu pomoci. .🤷‍♀️
    Lucyinthesky i manemojsestre po horoskopsom znaku🙋
    Nina89 tvoja beba je malo lijenija, okrivit cemo tatu za to, naravno😉 Cekamo iduci uzv kada ce i srceko kucati junacki🤞🤞🍀
    Dada nasam se da te nece ulovit prehlada, mali pad imuniteta je dobar za embrijice🤞🍀
    Sanjich sretnooo, da li imas u planu radit testice?🤗🍀🤞
    Mila zao mi je❤️
    Maslacakxxbrz oporavak zelim, drago mi je da se nisi patila..❤️
    Bozma, Sanjich, Mila i cure iz Sttrebate mi😅 Trebam dobit m za koji dan i vadit spolne hormone. S obzirom na situaciju jel se treba narucit i zvati na medicinsku biokemiju ili samo dodjem kao nekad povadit sta mi treba, kako sad to ide?

Ja sam bila ovo lito, samo dodes 😂😂 i red se ceka isprid bolnice. Ugl ja sam 2-3 reda cekala dok sam izvadila krv

🤍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.