Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nina92
    09. Siječanj 2021. 09:03

AuroraB

👋 cure, ja nikako da se javim i polovim što ste pisale, stalno sam infuziji i ne smijem puno tipkati jer mi onda ne curi, plus internet mi je tolko spor da nekad zaspim dok čekam da se poruke otvore😄
    Hvala vam svima na predivnoj podršci jučer, nemate pojima koliko mi je to značilo🥰🥰
    Ericaakosa ti je predivna predivnaaaa🤩
    Sanjichsuper ste napravili, uživajte🤗 Točno si mogu zamislito kako je🙂
    Darlivočito se situacija na humanoj u OS popravila, definitivno ti bude veliko olakšanje ići tamo u postupak🤞🤞 Go for it! Ako slučajno ne budeš zadovoljna, Petrova te čeka🙂
    Flower danas je neka trudnica sa jako velikim trbuhom bila na ekg-u kraj moje sobe i cijelo vrijeme sam slušala otlucaje srca
    … da nisi to možda bila ti?🙂
    Manemojznači bacila SiSe na posao što se tiče nalaza🤘
    Nada89 tako mi je drago zbog tebe….🍀🍀🌄🍀🍀 Ali tvoja beta je i meni bila normalna ispočetka🥰
    Sleenaša priča s betom je dosta slična! Cure, na aliexpressu je hcg test 1kn.. mislim da si to svatko može priuštiti da izprati pozitivnu betu čak i kad dođe menga nakon postupka, a beta se pokazala niskom. Vidimo sad svi da to dosta često ne završi tako da sve samo od sebe nestane.
    Samo se vi grabajte za doktora G., meni je operaciju danas radio dr. Tomičić 😄☺️ Ja sam dobro, kad se vratim iz bolnice ću više pisati! Plakala sam ujutro jako jer se vidio danas i plod na UZV, ali tu su svi doktori toliko divni da sam u glavi već trudna s drugom bebom na proljeće😄 Čak me i dr. Strelec došao poglesdati (koji je bio jučer u IVF-u), i pričala sam danas sa svojom doktoricom Lanom, iako mi nije ona radila UZV.
    MtB, Miss, Nikitta, ma sve prisutne

Da Tomičić je super, meni je dva puta radio kiretazu, samo sto mi je ovu vakumsku na zivo htjela sam ga zasamarat sto nije dao anesteziju skoro sam umrla od bolova

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

09. Siječanj 2021. 09:04

MTB

MilaSt

Haahahahahah MTB uzela slobodne vikende 😂😂😂😂😂

Još malo pa ću na porodiljni

🤣🤣🤞🤞 S trudnickim mozgom bit ce ta lista zanimljivaaaa 😊😘

Libo1415
    09. Siječanj 2021. 09:11

Toxoplazma je parazit koji se prenosi macjim ogrebom ali rijetko, više hranom.  HSV1 je herpes simplex virus koji uzrokuje infekcije kože i većina ljudi ima protutijela na njega. HSV2 je genitalni herpes i njega se treba čuvati budući da se najčešće prenosi spolnim putem,a kod djece tijekom poroda izaziva teške infekcije pa se zato radi prije poroda kako bi se u slučaju da je poz napravio carski. 
    Uglavnom,vidjela sam da neka cura(sorry nisam zapamtila tko) napisala da ako je IgG  veći od 100 znak nedavne infekcije što nije točno. Znak nedavne infekcije je kad se u serumu pojavljuju i IgM i IgG protutijela te se radi dodatni test,aviditet na određeni virus,i njime se onda određuje dali je osoba u friskoj infekciji ili se radi o prošloj infekciji pa su protutijela ostala duže u organizmu. Isto tako mogu se pojaviti i IgM protutijela kad osobi padne imunitet ili ima infekciju neku drugu i onda ta infekcija inaktivira IgM protutijela. No to je nespecificno i onda se taj test ponavlja za 2 tjedna i sve bude ok.ako imate još kakvih pitanja vezanih uz TORCH pitajte 🙂

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

sbjelisi
    09. Siječanj 2021. 09:22

Libo ti si genijalna nadopuna ovom forumu! Wow!
    Aurorica puno puno mislim na tebe! 🙏
    Sanjich i na tebe! I bas se veselim danima koji dolaze!!
    Nina89 prepredivno! ❤
    Jedva cekam vijesti i od Nina92 jer ima pravo dobrog dr❤

oharascarlett14@gmail.com

Libo1415
    09. Siječanj 2021. 09:36

SBjelis

Libo ti si genijalna nadopuna ovom forumu! Wow!
    Aurorica puno puno mislim na tebe! 🙏
    Sanjich i na tebe! I bas se veselim danima koji dolaze!!
    Nina89 prepredivno! ❤
    Jedva cekam vijesti i od Nina92jer ima pravo dobrog dr❤

Hvala SBjelis Haha...nisam genijalna,samo mi je to struka i svaki dan sam u tome pa nešto i znam 😉😘

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    5.postupak +❤️

MISS
    09. Siječanj 2021. 09:37

AuroraB zena zmaj, drzi se i zelim ti najbrzi moguci oporavak ❤️🙏
    Nina89 cestitam 👏

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

Meto
    09. Siječanj 2021. 09:43

Procitah zaostatke, nadam se da je sve sto ne valja iza nas.. ja sam jako emocionalna osoba, dogadjale su se neke obiteljske situacije nevezano za mene al jbga, kao da su meni i bas sam bila lose😞 Okrecem se prema 🌞, sad si na sebe stavljam punu paznju💪 rekao bi Balasevic "..jesen je, doduse, ali malo sam prestar da bih cekao samo na proljeca"💪
    Aurora jako, jako mi je zao. ❤️ Drzi se i uzmi si vremena da odtugujes i oporavis se! 😘🍀
    Libo hvala sto te imamo🤗🍀💪
    Erica jako lijepa kosa🤗 Za bakt. ne mogu pomoci. .🤷‍♀️
    Lucyinthesky i manemoj sestre po horoskopsom znaku🙋 
    Nina89 tvoja beba je malo lijenija, okrivit cemo tatu za to, naravno😉 Cekamo iduci uzv kada ce i srceko kucati junacki🤞🤞🍀
    Dada nasam se da te nece ulovit prehlada, mali pad imuniteta je dobar za embrijice🤞🍀
    Sanjich sretnooo, da li imas u planu radit testice?🤗🍀🤞
    Mila zao mi je❤️
    Maslacakxx brz oporavak zelim, drago mi je da se nisi patila..❤️ 
    Bozma, Sanjich, Mila i cure iz St trebate mi😅 Trebam dobit m za koji dan i vadit spolne hormone. S obzirom na situaciju jel se treba narucit i zvati na medicinsku biokemiju ili samo dodjem kao nekad povadit sta mi treba, kako sad to ide?

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    09. Siječanj 2021. 09:48

Libo ❤️❤️❤️❤️❤️

💔💔💔

Libo1415
    09. Siječanj 2021. 09:48

I da,za testiranje na COVID-19, na Hzjz-u je smanjena cijena,nije više 698kn nego 390,76kn. Pa ako netko plaća da zna 😉 

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    5.postupak +❤️

malamaka
    09. Siječanj 2021. 09:59

Jutro ekipica . Ja sam se zaboravila javiti za betu. Radila sam je u ipak u četvrtak , a ne u petak. Bila je 1815🎊🎉🙏🏻. Idemo na prvi UZV 21.01.

📍Split
    ➕🙏🏻💙
    07.09.21'.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.