Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    16. Prosinac 2020. 13:10

LUCIJA007

🌺Dada31🌺

.
    E sad cure stvarno ako mi koja može objasniti što je boosterdali je to štoperica ? Dali je onda ova inekcija koju sam ja primila OVITRELLE taj booster ? Veoma mi je to bitno ako ću raditi testić prije bete a čitajući po internetiu ja nisam našla pravi odg jer sve me vodi na njemačke stranice i sva sam se izgubila … pa ako koja zna neka podijeli samnom zbunjenom

Ovetrille si ti vec davno ispisala😂
    A booster jedini koji sadrži hormon trudnice tj hcg je brevactide i on se nekada daje nakon transfera, jedino tad nije preporucljivo raditi test iako sam ja i tad radila test i znala sam da je T u pitanju jer mi je test bio svakim danom tamniji a ne svijetliji sto je slucaj ako je test lazno pozitivan od boostera.

LUCIJA007 Hvala ti ...jer sam išla bezveze raditi test jer imam kod sebe hrpu trakica i pokazala mi se blaga crta koju su mi potvrdile i mama i muž....ZNAAAAAM da je rano ali išla sam pa kud puklo hahahha čisto iz znatiželje, i to nije na prvi urin jer pišam svakih pola sata zbog unosa tekućine..... i zato pitam jer sam ovitrelle primila prije 10 dana ..
    možda umišljam 

endometrioza

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    16. Prosinac 2020. 13:12

Tiki92, čestitam!!! Fantastične vijesti.

Dada31, Ovitrelle ti ode u tjedan dana iz tijeja, možeš ti piškiti ako ti je prošlo 6 i više dana od transfera.

manemoj, a mekić?

LucyLou, nisam još riješila, imam ogromne probleme oko toga. Nisam pretjerivala kad sam rekla da me jako zajebala koza.

Što se snova tiče, ja sam noćas sanjala da mi je kuća puna mačaka, velikih, malih, tek rođenih, svih boja, svih vrsta krzna, i sve su se mazile oko mene i baš je jako puno ljubavi bilo. 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    16. Prosinac 2020. 13:14

ANKSIMORON, čestitam! Mekić?

Dada31, stavi sliku! Ako je crtica, to bi trebalo biti to. 

💔💔💔

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    16. Prosinac 2020. 13:16

MTB

Tiki92, čestitam!!! Fantastične vijesti.

Dada31, Ovitrelle ti ode u tjedan dana iz tijeja, možeš ti piškiti ako ti je prošlo 6 i više dana od transfera.

manemoj, a mekić?

LucyLou, nisam još riješila, imam ogromne probleme oko toga. Nisam pretjerivala kad sam rekla da me jako zajebala koza.

Što se snova tiče, ja sam noćas sanjala da mi je kuća puna mačaka, velikih, malih, tek rođenih, svih boja, svih vrsta krzna, i sve su se mazile oko mene i baš je jako puno ljubavi bilo.

Meni je prošlo 10 dana od zadnje pikice (štoperice) , i to je sve što sam primila od lijekova ako izuzmemo progesteron koji svaki dan uzimam ...

endometrioza

manemoj
    16. Prosinac 2020. 13:16

ANKSIMORON

Curke i ja taman gotova… kazu savrseni zametak i to je cudo naspram svih drugih neuspjelih… sto se tice kave i meni su odmah rekli sve isto kao i prije, cak i ako smo pusaci dapace nastavit, ne radit sok organizmu..
    28.12.beta…. cekam jos doktora i odo kuci lezat danas… hvala svima na podrsci bas ste sve divne…
    Manemoj nas dvije isti dan 🥰🥰🥰

Ajde super da je sve prošlo odlično!!!! Sad se pratimo 😉

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

16. Prosinac 2020. 13:18

CrazyCatLady🐈

LucyLou

CrazyCatLady🐈

LUCIJA007

Ljutopile🐥

Lucija tu se opet vracamo na ono na što ne možemo utjecati. Zdravi ljudi sa urednim kariogramima dobivaju bolesnu djecu dok ljudi sa greskama u genima dobivaju savršeno zdravu djecu.
    Razumijem da si ti isto u nezgodnoj situaciji, sve ok a nece pa nece. Ali evo ja se bas bojim tih gena iako smo zaključili da i ako nisu ok da je moguće dobiti zdravo dijete. Ti me mozda razumijes kako ovo sve jako frustrira, ustvari trudna ostanes svaki put bez problema i onda paf hladni tuš.
    Neki dan sjedim na suncu uz more i mislim se kako mi je pao kamen sa srca jer ustvari nisam trudna i ne moram strepiti svakih dva tjedna da li ima otkucaja ili nema, da li ce mi nifty biti ok ili nece, hocu li morati na kiretažu i slicno. Odvratno razmisljanje, znam, ali bas umori to sve.

Oooo da, potpuno razumijem.. Ja u prosloj trudnoći nisam ni spavati mogla normalno od straha… Ma ne znam ja kako bi ja vise izgurala trudnoću do kraja… Strah i samo strah..
    A nije bas da sam bez problema ostajala trudna.. Imala sam 12 transfera ja do sad bas sam brijala..jbn 12🙈🙈🙈
    Ne mogu ni sama vjerovat.. No kad zbrojim to u 5 godina sad vec i sesta godina to je cca 2 transfera godišnje…

Mislim relativno lako s obzirom na druge cure tu koje jedva dobiju stanice. I uhvati se skoro svaki put za razliku od drugih koje su prosle masu stimuliranih pa nikad nista. Ali opet koja korist🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴

Ja te skroz razumijem, i ja sam se jako bojala nalaza kariograma. Ali evo, upravo smo malo prije dobili info da je i suprugov i moj uredan.😊🙏🏻Ne trebam ti ni reci koliko nam je laknulo - iako su sanse male da ne bude u redu, uvijek je tu negdje sumnja da smo bas mi baksuzi i u tih 1% ili koliko vec posto.

A sto se tice embrija, i nasi su super izgeldali ali ocito da ni to nije presudno. Valjda se jednostavno sve treba poklopiti. Nekima uspije iz prve, nekima iz dvadesete…

A čitala sam neka istraživanja da šetajući spermiogrami znaju izazivati te kromosomske greške kod embrija i pobačaje.
    Sad sam luda umjesto ljuta😅😅

Gledam tko je sad ovo 😂. Pa je li moglo bez ovog Crazy 😂. Setam i razmisljam kako da sam ja imala betu 35 bi bila sretna jer se napokon nesto dogadja, a tebi je totalno drugacija situacija, vise ti je dosta takvih "dogadjanja".  Koliko onda taj moj embrij mora bit los da nikad nije doslo ni do toga da je pustio betu od bar 10. 

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    16. Prosinac 2020. 13:20

Evo cure ako koja vidi, znači prošlo je tek 2 dana od vraćanja blastice (zadnji hormoni prošli ponedjeljak) ...
    https://ibb.co/YjGnj6Q

https://ibb.co/rkQNC86

Prva slika bez filtera a druga sa filterom. 
    Zanemarite moje orlovske kandže 😂😂🙈

endometrioza

manemoj
    16. Prosinac 2020. 13:20

MTB zar sumnjas? I to veliki 😂
    https://ibb.co/4tLMnzg

A evo i slika moje pikulice 🙈
    https://ibb.co/8rnNDsq

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    16. Prosinac 2020. 13:23

manemoj

MTB zar sumnjas? I to veliki 😂
    https://ibb.co/4tLMnzg

A evo i slika moje pikulice 🙈
    https://ibb.co/8rnNDsq

🥰🥰🥰🥰🥰❤️

endometrioza

ANKSIMORON
    16. Prosinac 2020. 13:23

MTB

ANKSIMORON, čestitam! Mekić?

Dada31, stavi sliku! Ako je crtica, to bi trebalo biti to.

Ne brini... 🤣🤣cijeli menu... cekam mm da dodje s posla jer mu je danas neka big deal frka i veliki posao pa nije isao sa mnom... ali sam narucila hranu pa cekat cu njega da dostavi 🥰

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.