Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Prosinac 2020. 08:56

Lucyinthesky

Jeremija

Mattan, odlicne vijesti
    Lucyinthesky nije li malo prerano za M, napravi ti test, mozda je kao i miss
    Sretno danas svima

Pa zapravo je, u četvrtak bi trebala kao dobit inače.Mislim i u prvom postupku sam ja prokrvarila i preko utrića i estrofema, tak da nisam optimist, vidjet ćemo 🙄Žao mi je što vam kvarim raspoloženje.

Ne kvaris nista, ja sad cekam taj test ko' ozeba sunce. 🙏 da bude pozitivan

manemoj
    14. Prosinac 2020. 08:58

Dobro jutro cure, danas imamo svega i svačega, sretno svima 🤞🏻
    Mattan odlične vijesti 👏🏼👏🏼🎉🎉
    Lucyinthesky a misliš da je prekasno za implantacijsko? Jel svježa krv ili smedjarenje? Meni se isto čini malo prerano za menstruaciju. A meni biolog rekao da ako dodje do krvarenja do bete da je vjerojatno implantacijsko 🤞🏻 pisni test 

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Matkiša 😎
    14. Prosinac 2020. 09:01

Lucyinthesky nije još ništa gotovo 🤞 ta krvarenja su uvijek kod nas moguća, ipak nismo mi baš uobičajene trudilice...
    Hvala curke 💗 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

ANKSIMORON
    14. Prosinac 2020. 09:05

Mattan

Curkeee imat ćemo 3 vanserijski dobra smrzlića 🎉🎉🎉 Kaže biologica da su pre pre dobi, četvrta je onak, mogla bi proći ali ima nekih nepravilnosti pa radije ne bi 😊 Ugl presretna sam, i idem kući

Super 🥳🥳🥳🥳🥳🥳

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

ANKSIMORON
    14. Prosinac 2020. 09:07

Lucyinthesky

Čestitam Mattan, lijepe vijesti 🥳
    Cure, mislim da od mene ništa ni ovaj put, imam neke lagane krvave tragove od jutros i rekla bi da se menga pokušava probit preko utrića. Danas je 8dpt trodnevnih, napravit ću sutra test i betu u petak izvadit, ali to je to, sigurna sam.

😔😔😔 mislis? Ne mora nista znacit? Jesi probala napravit test koji? 

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

Lucyinthesky
    14. Prosinac 2020. 09:10

Divne ste sve skupa i hvala vam ❤️
    Ne znam da li bi bilo implantacijsko, ali nije smeđarenje nego rozo-crveni trag kad se obrišem i malo na dnevnom ulošku.
    manemoj ja sam u prvom postupku pitala dr šta ako prokrvarim prije bete. Rekao mi je da to nije moguće na estrofemu i utrićima što sam tada morala uzimati. Počelo je slično ovako, na dan inače očekivane menge i čim sam stala s terapijom, počelo zapravo. Na to mi nije kasnije ništa rekao.
    Koliko se sjećam MISS je krvsrile tek nakon bete šta ne?
    A vidjet ćemo...

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

VM
    14. Prosinac 2020. 09:19

Pozdrav cure, nakon jučer negativnog urin testa, danas čekam betu da potvrdi ili ako su čuda moguća bude pozitivna 
    Zna li itko kako ide postupak FET-a ali stimuliran? Jel isto nakon ovog IVF-a moram čekati jedan ciklus ili se to može odmah u nakon menge? Raditi ću pauzu zbog blagdana ali pitam opće informacije  hvala.

Cure koje čekaju betu i transfere SRETNO!!! 

39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
    02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
    03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙

manemoj
    14. Prosinac 2020. 09:28

VM

Pozdrav cure, nakon jučer negativnog urin testa, danas čekam betu da potvrdi ili ako su čuda moguća bude pozitivna
    Zna li itko kako ide postupak FET-a ali stimuliran? Jel isto nakon ovog IVF-a moram čekati jedan ciklus ili se to može odmah u nakon menge? Raditi ću pauzu zbog blagdana ali pitam opće informacijehvala.

Cure koje čekaju betu i transfere SRETNO!!!

Ja sam išla u FET odmah nakon stimuliranog. Čim mi je krenula M sam se javila doktoru i išla na pregled. Na pregledu ti on procjeni jel sve ok i onda ili kaže da čekate ili daje zeleno svijetlo

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Ruska1986
    14. Prosinac 2020. 09:31

Lucyinthesky

Divne ste sve skupa i hvala vam ❤️
    Ne znam da li bi bilo implantacijsko, ali nije smeđarenje nego rozo-crveni trag kad se obrišem i malo na dnevnom ulošku.
    manemoj ja sam u prvom postupku pitala dr šta ako prokrvarim prije bete. Rekao mi je da to nije moguće na estrofemu i utrićima što sam tada morala uzimati. Počelo je slično ovako, na dan inače očekivane menge i čim sam stala s terapijom, počelo zapravo. Na to mi nije kasnije ništa rekao.
    Koliko se sjećam MISS je krvsrile tek nakon bete šta ne?
    A vidjet ćemo…

Pa i ne mora bit smedjarenje...Meni su rekli da 5, 6 dnt moze biti spotting svjeze krvi! Mozda je tebi implantancijsko bilo kasnije 🤷🏻‍♀️ 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

AuroraB
    14. Prosinac 2020. 09:41

Mattan, dobra si bila kokica kad si dobila tako lijepe zametke👏☺️🐔🐧🐧🐧
    Lucyinthesky nije još ništa izgubljeno, mislim da sam negdje pročitala da se kasnija implantacija događa 7-8dpt... Daj pokušaj pišnuti jedan testić😽

Cure, gotova sam sa transferom😍 Vraćena su mi dva zametka, jedan navodno savršeni osmostanični, bez fragmenata, da jako lijepo izgleda, ocjena AA, a drugi ima 10 stanica i fragmenata manje od 5%, on je mrvicu slabiji ali isto dobar. 
    Treći kojem su jučer bile stanice nejednakih veličina, se ispravio i krenuo u fazu prekompaktacije☃️😇 tako da će njega čuvati još dva dana... Navodno vjeruju da će doći do blastice, tu se zaista ne želim zanositi, ali 🤞🤞
    Četvrti već ima 17stanica i naravno nije dobar zbog toga, ali mu opraštam, nek on samo luduje i ode sa stilom😂
    Embriologica koja je danas u smjeni,  je jedna mlada, predivna žena sa kojim obavite razgovor prije transfera☺️, a ne da vas bace na stol tik do transfera i kažu npr. sve stanice su vam propale, vraćamo ovo što je ostalo i aj bok. (privatna klinika vs. državna bolnica 1:0) 

Saznala sam još da se na postupak ništa ne čeka ako plaćate, a ako potpišu ugovor za HZZO-om u siječnju, da će se doći na red u ožujku.

Sretna sam cure, moliti ću i vjerovati u ove svoje bebice. Betu vadim na Badnjak✨🌠 Tako da će ovaj Božić otići svakako u krajnost, samo je pitanje koju😏🙂💗🌲

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.