MTB, drago mi je da je u svemu tome bar doktorica razumna. Dok sam čitala promislila sam kako mi izgleda da u ovome što mi prolazimo ženske doktorice imaju malo više razumijevanja nego muški doktori, bar je tako u mom slučaju. Ne kažem da su stručnije, ali mi se čini da imaju malo više empatije za razliku od muških kolega.
Cure, što biste preporučile za bolju implantaciju?
Pogotovo recimo ako se sumnja na trombofiliju..
Andol? Pola?
Nešto za dizati progesteron, a da nisu Duphastone:)?
Hvala
Preporucila bih prvo obaviti testove na Trombofiliju, pogotovo ako postoje neke indikacije za nju… Tada trebaju i injekcije heparina/fragmina jer je andol nista ako je ona u pitanju…
Takodjer za podići progesteron postoje progesteronsje injekcije, no isto se prvo treba izvaditi progesteron da se vidi fali li ga ili ne….
Fali svega sestro, al pokušavam malo skratiti doktore, a dat bar neku ciklusu šansu:)
MTB cijeli dan te cekam. Drago mi je da ste se sve dogovorili i da je sve pri kraju da se vise ne mucis. ❤️
Cure, svima sretno sutra 🤞
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
MTB, drago mi je da je u svemu tome bar doktorica razumna. Dok sam čitala promislila sam kako mi izgleda da u ovome što mi prolazimo ženske doktorice imaju malo više razumijevanja nego muški doktori, bar je tako u mom slučaju. Ne kažem da su stručnije, ali mi se čini da imaju malo više empatije za razliku od muških kolega.
Slažem se, ja sam od muškog dobila da što fali donaciji JS, da njemu netko kaže da njegovi sinovi njisu njegovi da bi ih on isto volio. Mislim, ok, imao je najbolju namjeru, ali je primjer potpuno kriv.. Mislim da nije baš gledanje iz muškog kuta i ženskog.. općenito, a kamoli ovo, a kamoli oko donacija.. Al' oni se uzvjetropire kad fulaju neš bezveze, a ne kuže kako reprodukcija i problemi vezani uz to teško padaju ženi...
Nikitta draga, ja bih ti preporucila da odmaras sto vise i ne hodas jer hodanjem naprezes nogu i vjerujem da sve to utjece na zarastanje. Nekako sumnjam da je od tableta, tvoj doktor bi ti rekao da je, ne sumnjam. A kad smo vec kod palca, vidim da je i Lucija imala frku pa se pitam, je li to jedna od nuspojava u nasim MPO vodama??? 😂 ali stvarno, evo, meni pukao nokat na noznom palcu na pola, i sad Boga molim samo da se ne inficira jer ga rezat ne mogu🤦🏼♀️
Pami, divne vijesti, bas si me razveselila. Znam da si prosla puno toga i od srca ti zelim mirnu i dosadnu trudnocu! 😘
MTB, ostjetim pozitivu i optimizam u ovome sto pises i drago mi je da si bila kod doktorice koja je tvojoj situaciji pristupila na profesionalan i razuman nacin. Zelim ti da u petak sve prodje u najboljem mogucem redu 🤞🏻i da, puno je primjera gdje dodje do prirodne trudnoce kada par odustane i krene dalje 😘
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
MTB lijepo da si naišla na doktoricu koja vidi širu sliku, ne samo brojeve i riječi na papiru :) Sretno dalje neka bude što lakše sve.... kolko je moguće...
Dakle, sad proučavam termine Covid pregleda. Koliko vidim, samo u Mirogojsku 8 (Fran Mihaljević) mogu doći bez naručivanja, ali tamo rade samo PCR 2 sekvence. Drugdje je najraniji termin u četvrtak, a to mi je malo prekasno s obzirom da u 8 ujutro u petak moram biti u klinici.
I sad ne znam, priznaje li se ovaj od 2 sekvence? Može li mi on biti lažno pozitivan (s obzirom na to da sam prije mjesec i pol vjerojatno prebolila koronu)? Odnosno, je li manja šansa da je onaj od 3 sekvence lažno pozitivan nego ovaj od 2 sekvence?
💔💔💔
Nikittadraga, ja bih ti preporucila da odmaras sto vise i ne hodas jer hodanjem naprezes nogu i vjerujem da sve to utjece na zarastanje. Nekako sumnjam da je od tableta, tvoj doktor bi ti rekao da je, ne sumnjam. A kad smo vec kod palca, vidim da je iLucijaimala frku pa se pitam, je li to jedna od nuspojava u nasim MPO vodama???😂ali stvarno, evo, meni pukao nokat na noznom palcu na pola, i sad Boga molim samo da se ne inficira jer ga rezat ne mogu🤦🏼♀️
Pami, divne vijesti, bas si me razveselila. Znam da si prosla puno toga i od srca ti zelim mirnu i dosadnu trudnocu!😘
MTB, ostjetim pozitivu i optimizam u ovome sto pises i drago mi je da si bila kod doktorice koja je tvojoj situaciji pristupila na profesionalan i razuman nacin. Zelim ti da u petak sve prodje u najboljem mogucem redu🤞🏻i da, puno je primjera gdje dodje do prirodne trudnoce kada par odustane i krene dalje😘
Hahaha
Ne ne ovo s mojim palcima je bilo davno prije mpo-a.. Dok sam imala 20 i koju... Ne sjecam se sad tocno ali tad ni decka nisam imala😂...
Dakle, sad proučavam termine Covid pregleda. Koliko vidim, samo u Mirogojsku 8 (Fran Mihaljević) mogu doći bez naručivanja, ali tamo rade samo PCR 2 sekvence. Drugdje je najraniji termin u četvrtak, a to mi je malo prekasno s obzirom da u 8 ujutro u petak moram biti u klinici.
I sad ne znam, priznaje li se ovaj od 2 sekvence? Može li mi on biti lažno pozitivan (s obzirom na to da sam prije mjesec i pol vjerojatno prebolila koronu)? Odnosno, je li manja šansa da je onaj od 3 sekvence lažno pozitivan nego ovaj od 2 sekvence?
Imaš u Agramu sa 3 sekvence ako se ne varam, ali cijena je nešto veća... 950 kn. Ja sam ih zvala da pitam za testiranje 😊
Uglavnom za Štampara se mora najaviti jel? Dobro da znam unaprijed prije nego budem putovala za Hr.
Ali sa 2 sekvence je pouzdanost ista samo je pitanje dali u klinici priznaju. Ako priznaju super, možeš slobodno
endometrioza
Nikitta, definitivno nisam htjela reći da nešto umišljaš. Razumna si žena, ako imaš neki simptom, vjerujem da je tu.
Ja mrzim, mrzim pilule, i pila sam nakon skoro 20 godina sad 18 dana prije postupka i mrzila sam ih svaki dan dok sam ih pila i samo gledala kad će mi otkazati neki organ (ove koje sam ja pila samo ponekad uzrokuju tromb, pa kažu da odeš hitno na hitnu ako osjetiš iti jedan simptom). Sve se više razmišljam da kriterij pri idućem postupku bude - idem kod one klinike koja ne zahtijeva da pijem pilule
Ne znam zašto je tvom doktoru bitno da ih piješ, s obzirom na to da je do sad ipak skupio kredita, dala bih mu još par dana šanse (uz mirovanje). Ako se ne popravi situacija, prestala bih ih piti i gotovo. Na operaciju valjda možeš ići i ako ih ne piješ?
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji