Dakle, sad proučavam termine Covid pregleda. Koliko vidim, samo u Mirogojsku 8 (Fran Mihaljević) mogu doći bez naručivanja, ali tamo rade samo PCR 2 sekvence. Drugdje je najraniji termin u četvrtak, a to mi je malo prekasno s obzirom da u 8 ujutro u petak moram biti u klinici.
I sad ne znam, priznaje li se ovaj od 2 sekvence? Može li mi on biti lažno pozitivan (s obzirom na to da sam prije mjesec i pol vjerojatno prebolila koronu)? Odnosno, je li manja šansa da je onaj od 3 sekvence lažno pozitivan nego ovaj od 2 sekvence?
Meni su u Podobniku rekli da priznaju samo onaj iz nosa🤷♀️🙈
Dakle, sad proučavam termine Covid pregleda. Koliko vidim, samo u Mirogojsku 8 (Fran Mihaljević) mogu doći bez naručivanja, ali tamo rade samo PCR 2 sekvence. Drugdje je najraniji termin u četvrtak, a to mi je malo prekasno s obzirom da u 8 ujutro u petak moram biti u klinici.
I sad ne znam, priznaje li se ovaj od 2 sekvence? Može li mi on biti lažno pozitivan (s obzirom na to da sam prije mjesec i pol vjerojatno prebolila koronu)? Odnosno, je li manja šansa da je onaj od 3 sekvence lažno pozitivan nego ovaj od 2 sekvence?
Pa da, to je PCR test. Ali postoje dva tipa - 2 sekvence i 3 sekvence. Oba su iz nosa
Vidim da i u Vinogradskoj rade svako jutro od 9 do 10.30, ali ne znam koliko traje da ga obrade i treba li se naručivati
💔💔💔
MTB tako je, na operaciju mogu i da ih ne pijem, jer ih do sad nisam ni pila, a imala sam termin za op. On samo želi da stavi “pod kontrolu” bolest (iako nema dokaza da Visanne kod svake bolesnice djeluju), pa kao da trpim manje bolova i lakše čekam operaciju, da tijelo bude u što manjem stresu i tako. Razumijem ja njegov naum i sama sam se radovala tom scenariju, no podnošenje opet bolova u palcu koji su mi se noćas javili, jebenog mirovanja opet, ako je do njih, zaista je kontraproduktivno. Radije ću trpit bolne menge i bol do ovulacije s kakanjem i tim pizdarijama, a mirno spavati, jer na Visanne se recimo ne spava. Budim se u 5 i samo slušam tinitus u oba uha.. i tako svaku noć od kad ih pijem. I tako je bilo i prije. Nisu lake, ali kao podnosit ću ih, pod uvjetom da palac krene na bolje i budem sigurna da si ga neću upropastiti i završit na amputaciji radi jebenih pilula. Samo to želim. Imati mir da to ne utječe na ovaj jebeni palac.
Pa onda je barem odluka laka. Daj si šansu još par dana, ako ne ide, ritualno ih spali.
I doktor će ti priznati da ti je manji stres ona stara opcija koja je gadna, ali na koju si navikla, nego ovo sad.
💔💔💔
Pa da, to je PCR test. Ali postoje dva tipa - 2 sekvence i 3 sekvence. Oba su iz nosa
Vidim da i u Vinogradskoj rade svako jutro od 9 do 10.30, ali ne znam koliko traje da ga obrade i treba li se naručivati
Nemam pojma zbilja... Ja sam radila taj u Štamparu a koji tj kakav je to zbilja ne kuzim... i isto sam imala frku jer su mi rekli da se prvo mailom narucim a ja vec dogovorila kiretazu plus nisam iz zg... Pa sam se tamo rasplakala doslovno (pisala sam to vec😪🙈) i onda mi se zena smilovala i rekla sam da mi hitno treba i da cu sad i odmah platiti 🙈🙈🙈...
Anksimoronkakvo je stanje kod tebe?
Hej… danas bila… folikuli cca 15 mm… sutra covid test… cetvrtak uzv i ako sve bude u redu u subotu punkcija… nqrucila sam se ujutro na covid… ne mogu od straha od toga svega…
Meni su jučer između bili 13-17mm. Sutra idem opet pa ću znati više.. Sad me već malo boluckaju jajnici, nadam se da će mi za sutra odrediti štopericu jer se bojim da ne prerastu. I mene ti je svega strah, najviše sam nekako nervozna zbog sutrašnjeg UZV, jer od sutra bi mogla krenuti napetost oko svega. 😏
Mtb drago mi je što imaš tako dobru doktoricu... drži se sad😘
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
MTB, drago mi je da je u svemu tome bar doktorica razumna. Dok sam čitala promislila sam kako mi izgleda da u ovome što mi prolazimo ženske doktorice imaju malo više razumijevanja nego muški doktori, bar je tako u mom slučaju. Ne kažem da su stručnije, ali mi se čini da imaju malo više empatije za razliku od muških kolega.
Slažem se, ja sam od muškog dobila da što fali donaciji JS, da njemu netko kaže da njegovi sinovi njisu njegovi da bi ih on isto volio. Mislim, ok, imao je najbolju namjeru, ali je primjer potpuno kriv.. Mislim da nije baš gledanje iz muškog kuta i ženskog.. općenito, a kamoli ovo, a kamoli oko donacija.. Al' oni se uzvjetropire kad fulaju neš bezveze, a ne kuže kako reprodukcija i problemi vezani uz to teško padaju ženi…
Da, tocno to. I komentari tipa: prije su zene umirale sa niti 50, do kad bi vi radjali? mozete se vi sredit i izvani lijepo izgledat, ali ne mozete zavarat prirodu i sl. Mozda nisu s losom namjerom ali su totalno nepotrebni. Kad sam ulazila u sve ovo nisam zamisljala da cu sa 39 godina biti neki ekstrem zbog godina, mislila sam da su njima normalne pacijentice u tim godinama.
Oprosti sto pitam, nemoj odgovorit ako ne zelis, zasto ste jos na tempiranim odnosima ako je AMH nikakav?
Vidim da ste me krivo shvatili. Ovo danas nije bila moja doktorica, niti ću ići ubuduće kod nje vjerojatno. Danas sam je prvi put u životu vidjela. Ona je samo napravila kontrolni UZV da se dogovorimo oko kiretaže. Kiretažu radi stari Podobnik, a na kontrole ću kasnije vjerojatno ići kod nekog drugog. Ali svejedno, baš mi je lijepo došla, baš mi je trebao netko tko je nježan, sućutan i navija za mene, a da me pritom ne mulja.
💔💔💔
https://ibb.co/vvgPCTM
Evo MTB ako pomaze ovo je bio moj test koji priznaju kod Podobnika...
Anksimoronkakvo je stanje kod tebe?
Hej… danas bila… folikuli cca 15 mm… sutra covid test… cetvrtak uzv i ako sve bude u redu u subotu punkcija… nqrucila sam se ujutro na covid… ne mogu od straha od toga svega…
Meni su jučer između bili 13-17mm. Sutra idem opet pa ću znati više.. Sad me već malo boluckaju jajnici, nadam se da će mi za sutra odrediti štopericu jer se bojim da ne prerastu. I mene ti je svega strah, najviše sam nekako nervozna zbog sutrašnjeg UZV, jer od sutra bi mogla krenuti napetost oko svega. 😏
Mtb drago mi je što imaš tako dobru doktoricu… drži se sad😘
Ajde javi sta ce ti biti sutra 🙃🙂🙂
Meni ce biti stoperica u cetvrtak, ako sve bude u redu sa covid testom najvjerojatnije pa subota punkcija .. pretp najkasnije nedjelja punkcija..
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Sortiraj odgovore
Najstariji