Belaaa, divne vijesti! Čestitam :)
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Cure kolika je uspješnost sa morulom??? Jel se sjećate koje curke da je uspjela? Obično vrate trodnevni ili blastu
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Curee drage evo me sa pregleda Srceekoo kucaaa❤️🙏 ajme koja neroza pa koja sreca i suzee Boze hvala ti tako sam bila u strahu kaze 6+6 super sve kako treba biti za tri tjedna opet doci vadili mi mokracu uredu tlak 110/70 nastavit fragmine od 5000 utrogestan i folacin tako mi je bilo lipoo viditii ono titranjeee joss sam sva nesvjesna svega placem od srecevi od stresa sta me drza icu odma na bolovanje necu teglit u ducanu i rizikirat jer jucer me skinila s kasevi morala gurar puna kolica secera ulja itd a skladista vani itd nema sanse pa da se sta nedaj Boze desi sebe bi grizla
Predivne vijesti ❤🙂. Neka i dalje sve bude u tom tonu 🙏🍀🤞!
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Pozdrav, u subotu sam imala aspiraciju 6js smo dobili, zar ne bih trebala imati sutra embriotransfer
Cure kolika je uspješnost sa morulom??? Jel se sjećate koje curke da je uspjela? Obično vrate trodnevni ili blaste
Nadamo se da je velikaaaaa, sretno!!!!!!
39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙
https://ibb.co/v16yLRZ
Samo za one koje imaju supermoc vidjenjs sjene sjenine sjene..
Htjela sam cekat ujutro ali ne mogu.. Sad maloprije napravila nakon 458 pisanja..
5 dan transfera embrija starog 4 dana.... Dakle sto bi se racunalo 4 dan blastice....
Cure kolika je uspješnost sa morulom??? Jel se sjećate koje curke da je uspjela? Obično vrate trodnevni ili blastu
Da li ta morula bila 4 ili 5 dan?
Meni su morule zamrznuli jer ja nisam mogla doc 5 dan inace bi cekali 5 dan ovakvo su mi zamrznuli 4 dan.. A gle pravilo je da pravila nema. Meni su vec puno blastica i trodnevnih vratili pa nist.. Sad prvi put imam morule...
Htjela sam cekat ujutro ali ne mogu.. Sad maloprije napravila nakon 458 pisanja..
5 dan transfera embrija starog 4 dana…. Dakle sto bi se racunalo 4 dan blastice….
Ja vidim sjenicu!je da se bas treba potruditi ali se vidi 💪💪💪🤞🤞
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Pozdrav, u subotu sam imala aspiraciju 6js smo dobili, zar ne bih trebala imati sutra embriotransferCure kolika je uspješnost sa morulom??? Jel se sjećate koje curke da je uspjela? Obično vrate trodnevni ili blaste
Nadamo se da je velikaaaaa, sretno!!!!!!
Subota je nulti dan dakle njega ne racunas, ocito cekaju peti dan blastice sto je cetvrtak...
5 dan transfera embrija starog 4 dana…. Dakle sto bi se racunalo 4 dan blastice….
Ja vidim sjenicu!je da se bas treba potruditi ali se vidi 💪💪💪🤞🤞
Uzivo se vidi jace ne mogu uslikati.. A i jaaaako je rano i nakon stvarno brdo piskenja.. Ima sjene... Strucnjak sam ja za njih😂😂😂
Vidjet cu ujutro dal sta tamni...
Sortiraj odgovore
Najstariji