Curke ja na go konacno, mila testic mozes vec uraditi ali gledaj ima vecu osjetljivost.
Onaj iz dm i bipe su 25mIu i treba ti prva mokraca za njih, sretno🤞😊
Tuma bravo, beta je super, 🤞🤞 da se sve nastavi kako treba😊
Maki jel bio uzv? 🤗
Pocela sam piskiti lh trakice🙈 Uzv mi u pon 13dc, u slucaju da trakice budu sumnjive idem ranije. Ovo mi je prvi fet bez estrofema, da ja odmah krenem sa ciklom il pricekam koji dan? Jucer sam poharala dm🙈
Bozma kakvo je stanje kod tebe?💪
Nikitta sve znas, tu sam sta god treba, bez ustrucavanja ti stojim na raspolaganju❤️
Blacky stigla vjestica? 🙈
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Ivanaxx to je sve normalno, ja imam prirodno bolne ovulacije a u stim. ne mogu hodat od bolova🙈 Drzim 🤞🤞 za cetvrtak. Da to je supresija, stiti folikule a stoperica ce uraditi da sazriju do kraja.
Lucija i ti si u fetu, sretno do neba🤞🤗
Ja moram pohvatati sve, idem citati unatrag🙆
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Odustala sam ipak, strpit cu se jos dan-dva. Iako jutros me bolucka, kao da ce M stic 😒😒😒
🤍
Odustala sam ipak, strpit cu se jos dan-dva. Iako jutros me bolucka, kao da ce M stic 😒😒😒
To ti isto nista ne treba znacit... I meni je bilo kao da cu svaki cas dobit, ali ipak nisam 🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Curee drage evo me sa pregleda Srceekoo kucaaa❤️🙏 ajme koja neroza pa koja sreca i suzee Boze hvala ti tako sam bila u strahu kaze 6+6 super sve kako treba biti za tri tjedna opet doci vadili mi mokracu uredu tlak 110/70 nastavit fragmine od 5000 utrogestan i folacin tako mi je bilo lipoo viditii ono titranjeee joss sam sva nesvjesna svega placem od srecevi od stresa sta me drza icu odma na bolovanje necu teglit u ducanu i rizikirat jer jucer me skinila s kasevi morala gurar puna kolica secera ulja itd a skladista vani itd nema sanse pa da se sta nedaj Boze desi sebe bi grizla
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Curee drage evo me sa pregleda Srceekoo kucaaa❤️🙏 ajme koja neroza pa koja sreca i suzee Boze hvala ti tako sam bila u strahu kaze 6+6 super sve kako treba biti za tri tjedna opet doci vadili mi mokracu uredu tlak 110/70 nastavit fragmine od 5000 utrogestan i folacin tako mi je bilo lipoo viditii ono titranjeee joss sam sva nesvjesna svega placem od srecevi od stresa sta me drza icu odma na bolovanje necu teglit u ducanu i rizikirat jer jucer me skinila s kasevi morala gurar puna kolica secera ulja itd a skladista vani itd nema sanse pa da se sta nedaj Boze desi sebe bi grizla
Super vijest 🤗🤗🤗
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ivanaxxto je sve normalno, ja imam prirodno bolne ovulacije a u stim. ne mogu hodat od bolova🙈 Drzim 🤞🤞 za cetvrtak. Da to je supresija, stiti folikule a stoperica ce uraditi da sazriju do kraja.
Lucija i ti si u fetu, sretno do neba🤞🤗
Ja moram pohvatati sve, idem citati unatrag🙆
Hvala punoo:)
Ivanaxx ne brini, nece puknuti prije vremena, normalno je da osjecas jajnike i da malo boli... sretno!😊
Mila2311 i mene je boljelo kao da cu dobit, tj još boli 😅 imam lagane grčeve i tu i tamo me presjece u jajnicima (taj dio je drugačiji kod mene nego u pmsu)
Makist predivno😍 mala živahna bebica 😍
Belaa prekrasno😍😍 cestitam na srećku, bas mi je drago😍🥰❤
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Super vijest 🤗🤗🤗
Hvalaa draga jos sam van sebe joj i sreca i neroza jos malo drzi od jutros sad cemo smireno i polakooo zivot raste u meni i bit ce sve dobroo❤️🙏🙏
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Ivanaxxne brini, nece puknuti prije vremena, normalno je da osjecas jajnike i da malo boli… sretno!😊
Mila2311i mene je boljelo kao da cu dobit, tj još boli 😅 imam lagane grčeve i tu i tamo me presjece u jajnicima (taj dio je drugačiji kod mene nego u pmsu)
Makist predivno😍 mala živahna bebica 😍
Belaa prekrasno😍😍 cestitam na srećku, bas mi je drago😍🥰❤
Hvaaala punooo 🙏❤️😘
Sortiraj odgovore
Najstariji