Tuma nikako da ti velim za AMH, sigurno slušaš non stop “jebate tako mlada i tako nizak AMH”, ali neka te to ne jebe, ja sam s 30 godina imala AMH 4.4 pmol, nakon 3 stimulirana pao je na 1,3 pmol, mislila sam da ću umrijet od suza. Onda sam morala pauzirat postupke, napunila 33 godine, smanjila stres, AMH porasao na 5,5 pmol! Onda je s 35 godina pao na 3,2 pmol, sad napunila 37 i AMH je pao na 1,9 pmol. Satrala sam opet rezervu s 2 stumulirana u pol godine… Vjerujem da će opet porast… mora 🤣 Mah, mrzim taj AMH, zabrijale smo da nam on određuje rezervu, a zapravo ga vade da odrede terapiju radi odaziva jajnika. Voljela bih da nikad nisam čula za AMH, jer on je jebeni pokazatelj koliko nam je tijelo u stresu, a ne kakve su js 🙄 Sretno i nemoj prerano s testovima, samo će ti donijet stres ma kakav rezultat bio 🙈
Ma da, bilo bi najbolje stvarno da nikad nisam znala ni da postoji. Znam da je više zbog određivanja terapije, ali eto ja i 1.put od 3 folikula 2 prazna, sad od 4- 3 prazna…. očito mi nije neko bajne stanje dolje😅
Ma suzdržati cu se nekako. Upotpunila sam si dane pa nekako ide, al najgore je rano jutro i večer. Onda samo osluškujem i razmišljam o testu 😅
Držim ti fige da bude plusić 💕
Samo da javim curkama koje prate moju situaciju, HZZO mi je odbio zahtjev za liječenje u inozemstvu. 2 liječnika su dala pozitivno mišljenje, 1 je dao negativno mišljenje, i zbog toga su me odbili. Ne bih dalje ovdje pisala o tome. Žalit ću se i borba tek kreće. Idem do kraja. Glava me boli od plakanja, bijesa, stresa. Cure, želim vam svima sreću u postupcima, trudnoćama. Za mene predstoji jedno teško razdoblje, kad budem mogla, javit ću se, ali znajte da mislim na vas sve i želim vam svako dobro. Veliki zagrljaj svima od mene. ❤️
Lavice jedna, ne znam sto drugo pametno reci osim sretno do neba i nazad💓💓💓...
Cure kako oni kontaju na humanoj trudnocu od zadnje menstruacije il od dana transvera jer ako mi je od zadnje menstruacije onda sam u 6 tjednu a ja bez nekih posenih siptoma i ova moja prija mi kaze da ne brinem ako mi srceko ne prokuca odma jer je njoj tek u 11 tjednu prokucalo bitno da plod je ok i da oni to prate ako je od dana transvera onda mi je tek 3 tjedan jeli ikoo zna ??? ajme kad ce taj Utorak 🙏 provat cu ne zamarat see…❤️🙏
Trudnocu računaju kao i svaku ostalu,od prvog dana zadnje menstruacije, a plod se ne razvija bas normalno ako mu srce ne kuca do 11 tjedna tj tad se znaci uopće ne razvija.. To je jedino stvar loseg doktora i ultrazvuka.. Srceko pocne titrati u 6 ili 7 tjednu jedino sto znaju biti starije aparature pa doktori ne vide..
Sretno💓
Nikitta daj, pokaži im zube, bori se kako god znaš!!! To je neki ego-trip očito u pitanju...
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Samo da javim curkama koje prate moju situaciju, HZZO mi je odbio zahtjev za liječenje u inozemstvu. 2 liječnika su dala pozitivno mišljenje, 1 je dao negativno mišljenje, i zbog toga su me odbili. Ne bih dalje ovdje pisala o tome. Žalit ću se i borba tek kreće. Idem do kraja. Glava me boli od plakanja, bijesa, stresa. Cure, želim vam svima sreću u postupcima, trudnoćama. Za mene predstoji jedno teško razdoblje, kad budem mogla, javit ću se, ali znajte da mislim na vas sve i želim vam svako dobro. Veliki zagrljaj svima od mene. ❤️
Strasnooo.....p.m. im. Oprostite na izrazu. Saljem ti svu srecu ovog svijeta i snagu da se boris i izboris za sebe i svoju srecu. Znam da ce zvucati klisej. Ali nekada je taj put trnovit i pun prepreka. Ali na kraju ce biti taj put nagraden. Sigurna sam to. Vjerujem da ti nije lako. Ali znam da ces skupiti snage, obrisat suze i krenut u borbu da osvojis svoj rat. Saljem ti puno zagrljaja. Iako nisam puno pisala ovdje pratila sam tvoju pricu.
A evo da kazem i ja da nam je bila danas punkcija i da smo dobili 4 zrele jajne stanice za oploditi. Cekam sutra email da vidimo kako ce biti dalje. Ako bude sve ok u utorak u 10 je transfer.
Nasa dijagnoza je:
Ja - PCOS
Muz - OAT - Oligoasthenoteratozoospermija
Stimulacija je bila:
1DC - Elonva 150
6DC - 10DC Orgalutran 0,25 mg/0,5
10DC - Luveris 75 IE
11DC - 13DC Luveris 75 IE + Bemfola 150 I.e./0,25 ml
14DC - Luveris 75 IE + Bemfola 225 I.e.
15 DC - Ovitrelle (stoperica)
16DC - punkcija
Krivo napisala 🙈
Nasa dijagnoza je:
Ja - PCOS
Muz - OAT - Oligoasthenoteratozoospermija
Stimulacija je bila:
1DC - Elonva 150
6DC - 10DC Orgalutran 0,25 mg/0,5
10DC - Luveris 75 IE
11DC - 12DC Luveris 75 IE + Bemfola 150 I.e./0,25 ml
13DC - Luveris 75 IE + Bemfola 225 I.e.
14DC - Ovitrelle (stoperica)
16DC - punkcija
Nikitta, ne znam sta da ti kazem osim da se drzis! Ne mogu vjerovat da su 2 doktora za i onda da je jedan protiv! Pa uzas...
Lucija, tebi sretno!
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Nikitta pa jebemu sve više 😤 bas mi je žao, ali ne odustaj, bori se i žali, moraju popustit , osobito kad su 2 za.... držim fige da uspije i to brzo, da ne moraš dugo čekati na rješenje žalbe. Šaljem ti zagrljaje i želim ti puno snage za daljnje borbe 🥰
Lucija07 sreeetno!❤🤞
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji