Jučer su bila 3,danas su 4 😍 2 odlična i 2 vrlo dobra!
Čekamo 5.dan i u petak najvjerojatnije vraćamo 2 :)
Suuper, onda cemo se pratiti😂…
I meni transfer u cetvrtak ili petak jos ce mi javiti.
Super, pratimo se :) u kojoj si ti bolnici?
Ja, sam privatno kod Lucingera
Pozdrav cure, prvo čestitam svježim trudnicamai želim sreću onima koje čekaju betu i nama koje smo u postupcima
Zanima me da li je tko vidio biologicu Lanu kod Lučija. Jel radi ona još? Hvala pozz
Radi radi, samo luci ju ne voli izlagati previse ljudima zbog korone bas mi je tako rekao da mora paziti na nju😂
Super, pametno on zbori hvala na info!
39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙
Bozma, daj si malo vjere!!! <3 Meni ovo liči na pozitivan test, kineski ili ne kineski! Ja koristim kineske LH trakice kao i kineske testove koje sam koristila par dana prije očekivane M i nikad nisam ni na jednom vidjela apsolutno nikakvu crticu, čistu bjelinu samo! :) A imala sam više vrsta...
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
AuroraB, i ja sam godinama na tim kinezima, tu i tamo kad ostanem bez kupim u Mullera i nikad crte, osim par puta od Brevactida. Ako je i biokemijska bit cu presretna, jer i to je nesto. A sutra idem po ljekove u bolnicu.
Ako ti sutra ujutro bude takav test, morala budeš betu izvaditi prije nego se kreneš pikati🙆♀️
Samara prekrasne brojkice🥰 Ovo što su se podijelile je po meni predobar znak🤗
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Bozma😱🤯😍 ako ti je dns 7dpo, mozes recimo u cet/pet izvadit betu, trebala bi nesto pokazat! Ajmee navijam da ti samo utrici sad trebaju 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼😍😍😍
Ma ako i ne bude nista sretna sam i sa ovim. Strah me i ponadat se icem vise
Bozma😱🤯😍 ako ti je dns 7dpo, mozes recimo u cet/pet izvadit betu, trebala bi nesto pokazat! Ajmee navijam da ti samo utrici sad trebaju 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼😍😍😍
Ma ako i ne bude nista sretna sam i sa ovim. Strah me i ponadat se icem vise
Bozma, ovo je predivno što čitam.. crtica na testu iz prirodnog pokušaja? pokušaj ostati smirena i pribrana što više, beta će ti najbolje pokazat na čemu si, ali čvrsto vjerujem i nadam se da je i tebe sreća pomazila
Ako ti sutra ujutro bude takav test, morala budeš betu izvaditi prije nego se kreneš pikati🙆♀️
Samaraprekrasne brojkice🥰 Ovo što su se podijelile je po meni predobar znak🤗
Hvala 🥰
Imam jako dobar osjećaj za ovaj postupak 💕
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Bozma 😱😱😱 držim palčeve i na rukama i na nogama da beta bude velika i da se pravilno dupla i da nam budeš preslatka trudnica 🤞🍀 znaci u šoku sam 🤪 ❤️
Znaci treba samo malo malo srece 😉
Bozma prekrasno, javi nam se sutra s velikom betom 🤞🏻🥰
Ja sam danas s krenula s Menopurom 225, nisu mi komentirali nalaz progesterona, ali valjda je onda danas bio ok..
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji