Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Samo_Sanja
    19. Veljača 2020. 12:09

Slee

Sanja prekrasno je!!

Mala točkica 😍 za dva tjedna idem opet na ultrazvuk i moje putovanje u Osijek završava.. onda normalno kod svoga ginekologa jednom mjesečno.. jedva čekam da mi trbuh naraste pa da ga s ponosom nosim 😊
    Slee tebi i svim curama želim da što prije ugledate pozitivne testiće i bete.. i dobijete svoje sličice 🙏🍀🍀🍀
    Hvala Vam na svemu, svakoj podršci i savjetu!! Najrađe bi vas sve upoznala i odvela na neki party da se svi malo opustimo od crnih misli i podivljamo haha.. za moj ukus najbolje neka živa muzika tamburaška 😀 Cure SRETNO svima, ljubi vas Sanja 💞😘😘

https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png

ike
    19. Veljača 2020. 12:09

Samo_Sanja slicica je carobna 💖💖💖💖

PCOS, Amh:82(g.1984)
    MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
    11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
    04/2020 planiran 2.postupak

Samo_Sanja
    19. Veljača 2020. 12:11

LeLa2807

Samo_Sanja

Arwenmoraš biti godinu dana kod jednog da se možeš prebacit kod nekoga drugoga.. jbga izdrži nekako.. Doći će bebica u međuvremenu 🍀
    Meto i Sleehvala cure!! Evo mene sa ultrazvuka, dobila sličicu.. doktor kaže da trudnoća dobro napreduje i mala mrvica je velika 2 mm.. stavim sliku 😊🥰

može se prebaciti i prije godine dana uz valjan razlog, a gotovo sve prihvate :)

Eto, još bolje.. Arwen slobodno se prebaci, imaš dobar razlog 😘

Samo_Sanja
    19. Veljača 2020. 12:15

ike

Samo_Sanjaslicica je carobna 💖💖💖💖

Jojj muka mi je od ushićenosti.. Meni je sve ovo ko san! Mislim da ću se baš trudno osjećati tek kad mi stomak malo naraste i beba se počne ritati.. Muž će me tek danas vidjet kao trudnu ženu 😁 kad je otišao bila sam par dana od transfera

Supergirl
    19. Veljača 2020. 12:17

Moja beta danas 31 
    Kaj je to...biokemijska? Prije dva dana je bila 101 

ike
    19. Veljača 2020. 12:18

Samo_Sanja  uzivaj u sreći, znaci vas dvoje docekujete muza danas 😍😍😍 prekrasno ❤️❤️❤️
    Zelim ti skolsku trudnocu i da sve prodje bez brige 🍀

11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,

19. Veljača 2020. 12:20

Samo_Sanja

ike

Samo_Sanjaslicica je carobna 💖💖💖💖

Jojj muka mi je od ushićenosti.. Meni je sve ovo ko san! Mislim da ću se baš trudno osjećati tek kad mi stomak malo naraste i beba se počne ritati.. Muž će me tek danas vidjet kao trudnu ženu 😁 kad je otišao bila sam par dana od transfera

Sanjice,  čestitam! Uživajte u ovim divnim trenucima 😍

ike
    19. Veljača 2020. 12:21

Supergirl ajme pa koji klinac 😔  Zao mi je, drzi se sada, pa onda naprijed u borbu, tek je prvi postupak prosao koliko se sjecam. Ma ja uopce ne kuzim tu biokemijsku. 😵 Veliki ti zagrljaj saljem 😘

19. Veljača 2020. 12:22

Supergirl

Moja beta danas 31
    Kaj je to…biokemijska? Prije dva dana je bila 101

Supergirl, žao mi je...

Arwen87
    19. Veljača 2020. 12:22

Samo_Sanja

LeLa2807

Samo_Sanja

Arwenmoraš biti godinu dana kod jednog da se možeš prebacit kod nekoga drugoga.. jbga izdrži nekako.. Doći će bebica u međuvremenu 🍀
    Meto i Sleehvala cure!! Evo mene sa ultrazvuka, dobila sličicu.. doktor kaže da trudnoća dobro napreduje i mala mrvica je velika 2 mm.. stavim sliku 😊🥰

može se prebaciti i prije godine dana uz valjan razlog, a gotovo sve prihvate :)

Eto, još bolje.. Arwen slobodno se prebaci, imaš dobar razlog 😘

Hvala vam svima na savjetima!
    A tebi Sanja zelim mirnu i bezbriznu trudnocu!
    Sad uzivaj i pazi trbuscic,dok ne dodje vrijeme da se upoznate❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.