Sanja prekrasno je!!
Mala točkica 😍 za dva tjedna idem opet na ultrazvuk i moje putovanje u Osijek završava.. onda normalno kod svoga ginekologa jednom mjesečno.. jedva čekam da mi trbuh naraste pa da ga s ponosom nosim 😊
Slee tebi i svim curama želim da što prije ugledate pozitivne testiće i bete.. i dobijete svoje sličice 🙏🍀🍀🍀
Hvala Vam na svemu, svakoj podršci i savjetu!! Najrađe bi vas sve upoznala i odvela na neki party da se svi malo opustimo od crnih misli i podivljamo haha.. za moj ukus najbolje neka živa muzika tamburaška 😀 Cure SRETNO svima, ljubi vas Sanja 💞😘😘
https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png
Samo_Sanja slicica je carobna 💖💖💖💖
PCOS, Amh:82(g.1984)
MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
04/2020 planiran 2.postupak
Arwenmoraš biti godinu dana kod jednog da se možeš prebacit kod nekoga drugoga.. jbga izdrži nekako.. Doći će bebica u međuvremenu 🍀
Meto i Sleehvala cure!! Evo mene sa ultrazvuka, dobila sličicu.. doktor kaže da trudnoća dobro napreduje i mala mrvica je velika 2 mm.. stavim sliku 😊🥰
može se prebaciti i prije godine dana uz valjan razlog, a gotovo sve prihvate :)
Eto, još bolje.. Arwen slobodno se prebaci, imaš dobar razlog 😘
Samo_Sanjaslicica je carobna 💖💖💖💖
Jojj muka mi je od ushićenosti.. Meni je sve ovo ko san! Mislim da ću se baš trudno osjećati tek kad mi stomak malo naraste i beba se počne ritati.. Muž će me tek danas vidjet kao trudnu ženu 😁 kad je otišao bila sam par dana od transfera
Moja beta danas 31
Kaj je to...biokemijska? Prije dva dana je bila 101
Samo_Sanja uzivaj u sreći, znaci vas dvoje docekujete muza danas 😍😍😍 prekrasno ❤️❤️❤️
Zelim ti skolsku trudnocu i da sve prodje bez brige 🍀
11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
Samo_Sanjaslicica je carobna 💖💖💖💖
Jojj muka mi je od ushićenosti.. Meni je sve ovo ko san! Mislim da ću se baš trudno osjećati tek kad mi stomak malo naraste i beba se počne ritati.. Muž će me tek danas vidjet kao trudnu ženu 😁 kad je otišao bila sam par dana od transfera
Sanjice, čestitam! Uživajte u ovim divnim trenucima 😍
Supergirl ajme pa koji klinac 😔 Zao mi je, drzi se sada, pa onda naprijed u borbu, tek je prvi postupak prosao koliko se sjecam. Ma ja uopce ne kuzim tu biokemijsku. 😵 Veliki ti zagrljaj saljem 😘
Moja beta danas 31
Kaj je to…biokemijska? Prije dva dana je bila 101
Supergirl, žao mi je...
Arwenmoraš biti godinu dana kod jednog da se možeš prebacit kod nekoga drugoga.. jbga izdrži nekako.. Doći će bebica u međuvremenu 🍀
Meto i Sleehvala cure!! Evo mene sa ultrazvuka, dobila sličicu.. doktor kaže da trudnoća dobro napreduje i mala mrvica je velika 2 mm.. stavim sliku 😊🥰
može se prebaciti i prije godine dana uz valjan razlog, a gotovo sve prihvate :)
Eto, još bolje.. Arwen slobodno se prebaci, imaš dobar razlog 😘
Hvala vam svima na savjetima!
A tebi Sanja zelim mirnu i bezbriznu trudnocu!
Sad uzivaj i pazi trbuscic,dok ne dodje vrijeme da se upoznate❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji