Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vuky
    19. Veljača 2020. 17:12

Mrva voljela bi da obje imamo pozitivan test ❤️ ja jos uvijek mislim da je najava menge... vidjeti cemo, jos 5 dana... :/

vuky
    19. Veljača 2020. 17:12

Blacky zao mi je 😔 k vragu....

vuky
    19. Veljača 2020. 17:14

PinkFairydust

Mrva1986

Joj sve neke lose vijesti danas. Nadam se da ce nas vuky obradovati pozitivnim testom sto prije 🤞🤞🤞
    vuky, popiski za veselje:)

Toliko sam ovaj put kukavica, bojim se da je negativno da mislim da cu cekati betu .... 😕

• avama
    19. Veljača 2020. 17:15

Cure ja jos cekam m. Od nedjelje ne koristim esteofem i utrogestan i jos nisam dobila. Beta je bila neg. A ja sam tako napuhana od tih hormona, uzas, lice mi je u komi, a celulit ne smijem  ni pogledat.

PinkFairydust
    19. Veljača 2020. 17:15

vuky

PinkFairydust

Mrva1986

Joj sve neke lose vijesti danas. Nadam se da ce nas vuky obradovati pozitivnim testom sto prije 🤞🤞🤞
    vuky, popiski za veselje:)

Toliko sam ovaj put kukavica, bojim se da je negativno da mislim da cu cekati betu …. 😕

svaka ti cast :) nadam se da ce beta ispast ogromna:):) 

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

• Mrva1986
    19. Veljača 2020. 17:32

vuky

Mrvavoljela bi da obje imamo pozitivan test ❤️ ja jos uvijek mislim da je najava menge… vidjeti cemo, jos 5 dana… :/

I ja bih voljela najvise na svijetu. Al danas sam bas potonula. Do jucer sam jos bila pozitivna kolko tolko. Za tebe sam sigurna da je to to draga💓💞🤗 ono mrljanje mi super zvuci i kolko citam po forumima koja god je to imala u to vrijeme je bila implantacija🥰

Supergirl
    19. Veljača 2020. 17:34

Sve vas jako grlim 😘😘 cure koje sutra idu na transfer, zelim vam puno uspjeha
    Ovo je takva jedna prekrasna zajednica, krasne ste sve do jedne, svima vam saljem brdo ljubavi ❤❤❤❤

• Mrva1986
    19. Veljača 2020. 17:35

Ja sam najranije procurila 10dt,to je sutra. Tak da sam vec sad uplasena na najjace. Najljepse se osijecam na dan transfera i dan poslije. A sve dalje je agonija svakim danom sve veca. Prvih dana mazim busu i pricam s mrvicom, a sad se ne usudim vise... Ko neki obrambeni mehanizam od razocaranja

Lemon
    19. Veljača 2020. 17:38

Ivy@

Pozdrav ženice, genetičarka a i doktor nam kao idealno rješenje predlažu Belgiju i pgd metodu radi muževe genetike, pa jel mi pobliže možete opisati korake vi koje ste bile tamo, koliko se čeka, ma iskreno svi me detalji zanimaju 😊, hvala vam 😊

Dobrodošla, radili ste kariogram, koja vam je dijagnoza? Ja sam bila tamo, imam balans.transl.kromosoma. Ostala sam trudna iz prvog FETA ali se trudnoća nije dobro razvijala. Moraš dobiti potpisani zahtjev od mpo doktora i sa nalazima poslati na zavod na odobrenje. prije svega dogovoris sa Belgijom da te primaju i da ti pošalju cjenik koji isto šalješ na zavod. Rješenje netko čeka dva mjeseca netko 2 tjedna kao ja, nema pravila. Ideš tri puta tamo. Nama su konzultacije bile u 12.mj a FET u 7. 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

19. Veljača 2020. 17:43

Lala, mjesec dana otkaznog, ali sam iskopala negdje da za vrijeme otkaznog imam pravo trazit drugi posao pa sam jutros isla na testiranje, pa jos nakon toga popila kavu sa drugim kandidatima 😂nije mi se bas zurilo natrag. Kasnije me zvali da sam prosla testove pa sutra idem opet 😂. Sad se mislim kako mi je bas dobro na sadasnjem poslu da je prava steta da idem.
    Samo_Sanja, je li beba ova crna tockica? Ja to nista ne znam, nisam nikad vidila sliku tako rano 🙈
    Vuky, ovaj ce biti pozitivan, 100%
    Supergirl, pa jebem mu ......a mozda ni to nije lose, nesto se desava, bit ce sljedeci put

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.