Vidiš onda me muljao ginekolog (socijalni) uvjeravao me da nemre dat recept neg samo opća praksa. Joj kak mi idu na živce s tim prepucavanjem 😡
Hvala za info flower93 👍
Ma koma je to sve.. Kao da sve brige koje imamo na pameti nisu dovoljne, nego se jos moramo s njima boriti..
Moj ginekolog je takodjer socijalni i dosla sam k njemu nakon prvih konz, pokazala mu specijalisticki nalaz i za sve kaj je mogel, odmah mi je dal recept. Moram bit jako zahvalna na odlicnom ginekologu jer mi redovno daje uputnice bez problema, bolovanja kad god trebam, putni nalog svaki put, itd.. Zao mi je da to nije nesto normalno -. -
Flower koliko sam skuzila da zivi o u istom gradu. Isto idem kod socijalnog ginića i užasan je. Ne mogu dobit bolovanje, ne želi davati uputnice ako mpo doktor na pismeno ne pošalje da on to traži, ne daje putni nalog ma užas. A ni jedan dobar ne prima više pacijente da se prebacim
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Arwen nisam sigurna da za pregled ili pretragu mozes dobit bolovanje... E sad vjerojatno ovisi i o doktorima... mozda mozes nesta dobit od opće prakse...
Sunshine znaci Agram 3 dana? Dobro je, onda imam rezervu. Nisam se njih niti sjetila a nisam ni znala da nalaz bude tako brzo. Znaci “selo” nek zna samo svekrva ne? 😂
Marta 🤞 da ostaneš trudna pa da ne moras davat otkaz 🙈
Bozma napravila si uzbunu na forumu 😂 sad kad se odjednom poveća broj nezaposlenih 😉🤪
Salu na stranu, al mislim stvarno da nam u postupcima posao radi dosta stresa...
Bozma moze ponovjo koji mioinositol, jer se ne vidi
https://hr.iherb.com/pr/Now-Foods-Inositol-Powder-1-lb-454-g/43479
nekako mi draži u prahu, nakon tolikih tableta. Ja sam uzela taj, nisu mi naplatili PDV, a ima i manjih pakiranja 227g-112kn
Blacky89 prijateljica mi ide u Os na postupke i za svaki pregled je od svoje gin.dobila doznake za bolovanje(kod dr.je u Vinkovcima)!
Trenutno ceka rezultate druge inseminacije i na bolovanju je do vadjenja bete,takodjer je bila na bolovanju do bete i nakon prvog postupka!
A ova moja dr.je curi koja radi u trgovini,nakon inseminacije dala jedva tri dana bolovanja uz obrazlozenje da joj ne treba vise!?!?
Zar takve stvari nisu regulirane nekakvim zakonom?
Kako mogu biti takve drasticne razlike i razlicita prava paciienata koji idu na iste preglede i postupke?
Blacky89, a tek uzbune na poslu. Osjećam se ko narodni heroj, od petka ne prestaje zvonit mobitel, zovu me kolege, direktori... kaže muž da sam ovih 5 dana najtraženija osoba u hrvatskoj
Jbg, teško će više naći ovakvu budalu koja godišnje koristi za vucaranje po klinikama pa još i preko takvog godišnjeg dolazi radit, 1 dan bolovanja u 15 godina staža i na kraju me i taj dan vratili
Odrađujem otkazni, ali već sam se nekako isključila i nema onog osjećaja da nešto moram.
Nemojte još davat otkaz, vidjet ćemo najprije je li upalilo meni, tko zna, možda ću onda bit pod stresom od brige kako platit stan i račune pa mi dođe na isto
Nadalica super sam.. i dalje me malo ponekad dole probada, sise me bole, al još su uvijek blijede i iste veličine 😂 drugih nikakvih simptoma nemam.. osim što znam navečer bit jako gladna i kad legnem u krevet gladna sam ko pas 😀
Sad sam 5+3.. sutra idem na ultrazvuk.. Sigurno je predivno osjetiti bebu u stomaku a ti još imaš dvije, predivno.. i ja ću vjerovatno plakat kad svoju mrvicu osjetim 😍 Kako si mi ti? Jel su prošle mučnine?
maltezer i Viola žao mi je zbog M.. držim fige da ona sljedeća ne dođe i sretno za sljedeći postupak 🤞🤞
Supergirl čestitam na pozitivnoj beti 😊 Sretno sutra i neka se lijepo duplo.. vidjet ćeš kako će sutra biti velika ❤
Arwen Ja kad sam došla na prvi pregled nisam imala ništa od papira, doktor P. me pregledao, običan gin. pregled i dao mi papir na kojemu piše šta sve moram vadit.. to sam sve doma vadila, krvnu sliku, papa test, briseve, i ostalo, jedino spolne hormone sam vadila u Osijeku i to 3 dc.. morala sam mirno sjedit nekih 20 min prije nego što su me piknuli.. poslje toga imala sam sve spremno za postupak.. I ništa se ne plaća u Os dr. Popović mi dao uputnicu.. šta god da te on pošalje ne plaćaš ništa i nalaz dolazi njemu na komp, pa sljedeći put kad dođeš kaže kakav ti je nalaz
Slee sretno u postupku!! Samo pozitiva i ako vjeruješ da će uspijet onda i hoće..Tako sam ja vjerovala i isplatilo se 😘
Arwen Super brzo si stigla na red.. Popović ima određene dane kad radi u ambulanti jer kad je dežuran onda ga nema, jer mu dežurstvo počinje u 15h.. on i dr. Abičić se izmjenjuju.. ugl. uvijek je netko od njih tamo.. Za mene je on uvijek gledao kad da me naruči da dođem baš njemu.. Mislim da za sve tako gleda ako je moguće da on pregleda svoje pacijentice! Pogotovo za prvi pregled ideš obavezno kod koga se vodiš! Za bolovanje ti ne mogu ništa reći.. jer sam nezaposlena pa sam totalno free 😂
Blacky znači vraćaš se u Osijek!! Neka ti je sa srećom!! I neka bude prvi postupak u Os dobitan 🙏🤞🤞
Cure meni je cijelu dan trebao da vas pročitam..bila u zaostatku.. al eto nadam se da sam sve uhvatita!! Novim curama dobrodošlica.. i držim fige za one koje sljedeći tjedan vade betu 💕😘 ja sutra idem na prvi ultrazvuk.. Tako sam uzbuđena i nadam se da će sve biti Ok.. pusa svima ❤
https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png
Samo_Sanja hvala ti na odgovoru!
Znam da se ne placa nista od pretraga za mpo i da dobijem uputnice,osim ako idem na privatno!
Problem je u tome sto sam ja svoju dr.molila za uputnicu za hormone jer sam taman dobila M i mogla sam ih izvaditi ovaj ciklus!
Ne znam kako je drugdje,ali ovdje kod nas se na nalaze ceka vise od 20 dana!
Da sam ih izvadila danas,mogla sam mozda imati sve nalaze spremne za sljedeci ciklus,a ovako cu ih tek sljedeci ciklus vaditi i imati za 3.
Zbog toga sam bas bila razocarana!
Inace,i ja sam zadovoljna kako sam brzo dobila termin za pregled!
Prijateljica koja ide gin.u Vinkovce je za svaki pregled i pretragu dobila bolovanje jer izgubi cijeli dan,i na kraju krajeva,ne moze si nitko od nas stimati kad bi isao na pregled jer dr.ne rade stalno ambulantu!
A ova moja ce mi ocito praviti problem i oko toga!
Ako cu za svaki pregled,pretragu i folikulometriju morati uzimati dan godisnjeg,onda cu sve slobodne dane ispucati a necu ni stici do drugog postupka!
Samo Sanja Sretno sutra na pregledu 🤩 ah da te ne lazem mucnine se samo pogorsavaju, kako odmicem sa sedmicama sve mi je gore s mucninama.. nadam se da ti neces biti moje srece.. a kod mene siske otekle, bole na dodir, kad imamo keks mm ima zabranu pipanja icega, samo stavi izvadi i to je to hahah
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Samo_Sanjahvala ti na odgovoru!
Znam da se ne placa nista od pretraga za mpo i da dobijem uputnice,osim ako idem na privatno!
Problem je u tome sto sam ja svoju dr.molila za uputnicu za hormone jer sam taman dobila M i mogla sam ih izvaditi ovaj ciklus!
Ne znam kako je drugdje,ali ovdje kod nas se na nalaze ceka vise od 20 dana!
Da sam ih izvadila danas,mogla sam mozda imati sve nalaze spremne za sljedeci ciklus,a ovako cu ih tek sljedeci ciklus vaditi i imati za 3.
Zbog toga sam bas bila razocarana!
Inace,i ja sam zadovoljna kako sam brzo dobila termin za pregled!
Prijateljica koja ide gin.u Vinkovce je za svaki pregled i pretragu dobila bolovanje jer izgubi cijeli dan,i na kraju krajeva,ne moze si nitko od nas stimati kad bi isao na pregled jer dr.ne rade stalno ambulantu!
A ova moja ce mi ocito praviti problem i oko toga!
Ako cu za svaki pregled,pretragu i folikulometriju morati uzimati dan godisnjeg,onda cu sve slobodne dane ispucati a necu ni stici do drugog postupka!
Jesi razmišljala da promjeniš ginekologa?! Ja bi da sam na tvome mjestu.. Ja u svome gradu imam jednog jedinog ginekologa, ali da nisam s njime zadovoljna mijenjala bi ga makar onda morala putovati svaki put.. ovako odem i pješice.. Ja stvarno neznam koliko sam morala čekati nalaz od hormona u Os.. Mislim da njima to brzo stigne pa čim stigne kažu nam jel je u redu ili nije.. meni je Popović rekao nisam zadovoljan sa tvojim hormonima.. AMH 7.48 ..FSH 6.89 ..LH 3.03... drugo mi je sve bilo Ok jedino ova tri uvijek kopira i zaljepi na novi nalaz.. sljedeći put kad sam došla onda mi rekao da imam slabu rezervu jajnih stanica.. šokiralo me s obzirom da ja imam nepunih 25 godina i on se iznenadio s obzirom na godine..ali šta možemo..svatko imam nekakav problem.. Barem sam znala šta nije u redu..
Samo SanjaSretno sutra na pregledu 🤩 ah da te ne lazem mucnine se samo pogorsavaju, kako odmicem sa sedmicama sve mi je gore s mucninama.. nadam se da ti neces biti moje srece.. a kod mene siske otekle, bole na dodir, kad imamo keks mm ima zabranu pipanja icega, samo stavi izvadi i to je to hahah
Hvala ti 💞
Žao mi je što te i dalje pate mučnine.. Nadam se da će uskoro nestati, uglavnom nestanu u 2 tromjesečju.. barem sam tako pročitala, neznam iz osobnog iskustva..saznat ćemo uskoro 😁
Ja sinoć legla na trbuh bole za poludit.. samo još ne bujaju i ne tamne..to valjda dođe kasnije.. Nisam cijelu noć spavala, zaspala sam negdje u 2 i za 45 minuta mi alarm svirao..evo drndam se u vlaku 🤣🤣
Keks na eks 😂😂 u stilu ne diraj me ako želiš živjet 😂
Ja sam svome isto jednom zabranila,ludo su me bolile al to je bilo zbog štoperice i neznam čega još.. sad me još tako ne bole, ono je bilo kod da me neko nožem reže... A što se tiče keksa ja sam jedno zadnji put prije mjesec dana kad mi je M završila.. prvo apstinencija zbog bolje kvalitete, pa onda dao uzorak al sam i ja bila na punkciji pa rekli bolje nemojte nekih 10 dana, pa nakon punkcije 5 dan transfer pa isto nisam htjela..Pa onda on otišao 2 tjedna na teren.. evo danas se vraća.. Sad moram pitat dr. jel sad smijemo jer mi je muž sigurno zagorio 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji