Jutro cure🙋
Vuky tu sam, dok sve procitam zaspem u pola posta, pocela raditi, ledja mi se raspadaju jos preuredjujemo dnevni boravak, ja i mm sami radimo tv wall tako da grcamo u prasini 🙈
Sretno sa testicima uskoro🤞
Blacky bas to, 🖕😔 Zao mi je jako❤️ Nadam se da ce ti Os donijeti srecu🤞
Nadalica 😘, kod nas nista od 11mj sto se keksa tice😂🤦♀️ Mislim da sam spremna pokusati, rekla sam mm da jedini keks imam sa ginekoloskom sondom😳🙈
Samo Sanja sretno na pregledu🤗
Viola zao mi je zbog neg bete😔
Cekalice kakvo je stanje, testice na sunce🤞🤞
Marta drago mi je da se otkrili da postoji problem, nadam se da ce fet sa heparinima proci kako treba🤞😊 sto se tice vracanja smrzlica, uradi onako kako je za tebe najbolje, jedan mjesec gori-doli, ionako smo navikle na cekanja 😊
Cure koje trebaju u postupak zelim srecu i mirne zivce, na zalost pojedini gin su bezobrazni i probajte preko maila pitati sa kojim nalazima bi bilo dobro doci na konzultacije da budete spremni barem malo, ili dr opce prakse ili igrate na zenske suze😉 Ja bih bila dosadna i svaki dan visila u ordinaciji🙈
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Meto jutro... bas gledam di so, nema te, a ti u radovima! Ja zasad odoljevam testiranju... totalno me strah onog praznog prostora opet... zasad sam odlucna u cekanju bete... trbuh povremeno jos boli, jaknike malo osjetim... i stalno mislim da sam procurila 😕
Ok, ove reklame me totalno zivciraju, inace, a danas extra... je imamo mi neke admine? Moderatore? Bas zivcira toliko spama... :/
Jutro vuky. Nadam se da si dobro. Ja bolova dolje imam sve manje. Sise splasnule skroz jos za vikend. Danas sam nesto bas potonula. Ja nemam nikakvih kineza i probat cu izgurat vikend bez testova,bas ko sto velis, bojim se praznine. Ja isto stalno jurcam u wc vidit sto ima u gacama. Pa promatram iscjedak od utrica, pa gledam nijanse, jos cu dioptriju zaradit🙈🙉
Samo_Sanja,problem je sto sam se prije 3 mjeseca prebacila kod nje jer je bila manje zlo🤦🏽♀️😂
Prije nje sam bila kod gin.koji mi nikad nije radio uzv jer se to njemu cinilo ok!
A nju sam i na prvom pregledu molila za uputnicu za kontrolu hormona jer ih nikad nisam radila,pa mi nije htjela dati jer nema indikacije!
Na kraju sam ih izvadila na privatno,platila 600 kn i otkrila da imam nizak AMH!
Tako da nemam pojma da li se sad uopce mogu negdje prebaciti u tako kratkom roku,a ako i mogu nemam pojma gdje,jer je ovdje kod nas u Slavoniji teska katastrofa po tom pitanju!
jutro Mrva Ja sam imala smedu mrljicu 6dt, od tada sve cisto ali puno iscjedka i isto stalno gledam jel krenula M! Sinoc sam popila casu vina i opustila se, biti ce da mi se i maternica opustila .... nije me budila bol nocu! Cice mi nisu ni reagirale nesto, malo su osjetljivije bi rekla ... uglavnom, nista posebno... svima nam to isto bude bi rekla... cekamo betu :)
Ovako sam sinoc mislila, ako ste gledali onaj crtic Nase tijelo ... pa pokazuju procese, stanice, sto se dogada... e, ja bi od transfera malu kamericu na embrije i da pratim svaki momenat sto se dogada 🤣🤣🤣🤣🤣
Cure mada sam u ovim vodama 3god ali uvijek dobro dođe savjet.. Tko bi se popamtio 🤣🤣kod muža je dosta loše, od prilike samo 5%pokretljivosti a svega 100.000 spermija.. 2 icsi beta 0, 1icsi molarna trudnoća.. Kod mene sve ok osim mutacija i homozigot i heterozigot.. Ostao je zadnji pokušaj, a danas su konzultacije.. Znači super odgovorim na stimulaciju i dodjemo do transfera, čak i blastica ali neće i neće.. Što da je danas pitam, tražim još??? Svaki savjet je dobro došao.. U pitanju je petrova bolnica, Maja Banović 🤗.. Do sada nisam dobila poslije transfera ništa osim folacina i utrogestana
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Vuky super mi je jio taj crtani , hahha neka embrija na miru mislim da im je lijepo tamo gdje su sad. Sto mislis bili taj 6 dan ta tockica mogla biti znak implatacije daj Boze 🙏🏻
PCOS, Amh:82(g.1984)
MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
04/2020 planiran 2.postupak
Simba mozda ce ti cure od vise staza moci pomoci, ja ti zelim od srca da vasa borba ovog puta zavrsi s velikom nagradom 💛
PCOS, Amh:82(g.1984)
MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
04/2020 planiran 2.postupak
jutro MrvaJa sam imala smedu mrljicu 6dt, od tada sve cisto ali puno iscjedka i isto stalno gledam jel krenula M! Sinoc sam popila casu vina i opustila se, biti ce da mi se i maternica opustila …. nije me budila bol nocu! Cice mi nisu ni reagirale nesto, malo su osjetljivije bi rekla … uglavnom, nista posebno… svima nam to isto bude bi rekla… cekamo betu :)
Ovako sam sinoc mislila, ako ste gledali onaj crtic Nase tijelo … pa pokazuju procese, stanice, sto se dogada… e, ja bi od transfera malu kamericu na embrije i da pratim svaki momenat sto se dogada 🤣🤣🤣🤣🤣
Jao pa ja mislim da ti nemas razloga za brigu. To je sigurno implantacija bila 🤞🤗 ja sam sve gledala i gledala kad me grcilo i nist. Tak da neznam vise kaj da mislim. Da sam bar imala mrljicu bar bi se nadala tome
ike to sam se ja taj dan ponadala...ali tko zna sto je... nemam nikakav klasican simptom sem sto sam imala bolove ko da cu dobiti... sad nista bas... nema do cekanja! 😕 i nocas mi je bilo vruce... no to je sve od heparina sigurno...
Bozma neka zovu sada, reci im da se tvoj mir i zdravlje ne mogu platiti! Biti ce to ok... imas sto godisnjeg u tom otkaznom?
Sortiraj odgovore
Najstariji