Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Rujan 2020. 21:51

Belaaa, sad smo te malo zasule pitanjima, a rekla si da nećeš puno po forumu  Kakav ti je FSH bio? Ako se dobro sjećam u prošlom postupku su ti i stanice bile loše kad si ostala bez transfera? Očito se uz to sve popravila i kvaliteta stanica. Jesi još išta pila, znam da dr. Marušić preporuči Omegu, Q10

07. Rujan 2020. 21:53

Nikitta, ima li novosti vezano za trošak operacije? 

🍀🐞MISS🐞🍀
    07. Rujan 2020. 21:57

Belaaa da li mislis da su se nalazi popravili od trava koje si pila? Kako se moze lh popraviti uopce, da li neko zna s cim? 
    Ja sam danas uzela maticnu mlijec s dodatkom vitamin d, omegu,q10, prenetal i zeljezo..valjda ce to biti dovoljno pripravaka do 12 .mj kad mi planiran novi ivf...

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    07. Rujan 2020. 22:08

Nikitta

Belaaa ma prekrasno, hvala na napisanom iskustvu, dat će Bog da sve bude sada u redu do kraja,koliko dugo si pila trave od Ramize?

Znaci 7 i 8 misec i evo u osmom cuda m

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

07. Rujan 2020. 22:10

Nikitta

Belaaa ma prekrasno, hvala na napisanom iskustvu, dat će Bog da sve bude sada u redu do kraja,koliko dugo si pila trave od Ramize?

Sedmi i osmi misec i evo u osmom moga cuda sve na strku i ne nadjuc se i  nalazi odlicni🤗

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

07. Rujan 2020. 22:15

Bozma

Belaaa, sad smo te malo zasule pitanjima, a rekla si da nećeš puno po forumu Kakav ti je FSH bio? Ako se dobro sjećam u prošlom postupku su ti i stanice bile loše kad si ostala bez transfera? Očito se uz to sve popravila i kvaliteta stanica. Jesi još išta pila, znam da dr. Marušić preporuči Omegu, Q10

I fsh mi je bio los pa se popravijo neznam koliko tocno sad i da nista nisam pila od preparata vitaminiski osim tu i tamo nutri nano popila jer sam bas tila odmorit od tableta i svega samo te njene trave 7 i 8 misec i vec tila narucit za ostsle ture i evo moje mrvice sve se poslozilo i onaj gore 🙏 i trave pomogle i da fragmin si dsjem od 5000 od dana transvera jer sam je ja pitala da oce mi dati sta jer meni su inace trombociti poviseni jer ja nemam slezenu i eto vidi prvi put i fragmin protiv zgrusavanja i mozda je i on pripomogao i sad ga i dalje dajem 🤗🙏

07. Rujan 2020. 22:20

Nikitta

Belaaa ja nisam dobro, to mi je glupo uopće više tu pisati. Čekam odluku liječničkog konzilija da li će mi se odobriti financiranje operacije endometrioze u Austriji, pa sam na iglama.. ništa još ne znam, predala sam zahtjev prije 2 tjedna, valjda će uskoro biti neke povratne informacije. Dijagnoza je prilično loša i kompleksna, pa se iskreno nadam da će mi odobriti. I tako. Vozim slalom između dobrih i loših dana, ali bez Ketonala, Spasmexa i Normabela da mi olakšaju bolove, bih naprosto prošvikala…

Jako mi je zao zbog tebe i moje misljene fa ce sve se sredit samo vjeruj ustraj i moli i moli se ovoj svetici ,🙏 i da ramizine trave su ti odlicne i za endimitriozu ima tamo di je zeni bila 13 smanjila se na 3 tako sve treba provati i boriti se do zadnjeg i da vidjet ces odobrit ce i sve ces rijesiti vjerujem u tebe i tvoju snagu ti si zena koja je isto prozivila svega,❤️🙏

07. Rujan 2020. 22:28

I da pitali  ste me za siptome nista posebno radila sam i nista nisam osluskivala par dana prije stvari me bolilo koda cu procurit tu i tamo koda me neko stipka u maternici il jajnicima i noc prije testa kruljenje u jajnicima i crijevimavali bez neke jace boli  uvjerena da ce test biti negativan  ono ,🙏❤️sada malo cike tu i tamo u kukovima bol lagana i prepone i prije nego sam test napravila usta suha zedna i malo ledja osjetim nekad uzas vruce a nekad hladno i dole ko neku tezinu napeto eto to je sve i dalje cu odmorit i ne zamsrat ne osluskivat ni trazit ista i da sta manje po forumima itd javim se nskon uzv a vi zene drage cuvajte se borite se nadajte  i vjerujte 🙏❤️🤗😍 jubim vas sve puno!

07. Rujan 2020. 22:31

E i da jednu noc sam od 00 do  5h ujutro isla jedno 5,6 puta na wc ito piskila posteno svaki put 🤭 eto pozz od mene i svima zelim svu srecu 🙏🙏❤️😍

KK_29.03
    07. Rujan 2020. 22:55

Belaaa

Nikitta

Belaaa ja nisam dobro, to mi je glupo uopće više tu pisati. Čekam odluku liječničkog konzilija da li će mi se odobriti financiranje operacije endometrioze u Austriji, pa sam na iglama.. ništa još ne znam, predala sam zahtjev prije 2 tjedna, valjda će uskoro biti neke povratne informacije. Dijagnoza je prilično loša i kompleksna, pa se iskreno nadam da će mi odobriti. I tako. Vozim slalom između dobrih i loših dana, ali bez Ketonala, Spasmexa i Normabela da mi olakšaju bolove, bih naprosto prošvikala…

Jako mi je zao zbog tebe i moje misljene fa ce sve se sredit samo vjeruj ustraj i moli i moli se ovoj svetici ,🙏 i da ramizine trave su ti odlicne i za endimitriozu ima tamo di je zeni bila 13 smanjila se na 3 tako sve treba provati i boriti se do zadnjeg i da vidjet ces odobrit ce i sve ces rijesiti vjerujem u tebe i tvoju snagu ti si zena koja je isto prozivila svega,❤️🙏

Također se molim Sv. Maravillas i relikvija je uvijek uz mene u novčaniku, i na transferu sam se molila, biti će za sve nas jedan dan, samo treba vjerovati 🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.