Belaaa, sad smo te malo zasule pitanjima, a rekla si da nećeš puno po forumu Kakav ti je FSH bio? Ako se dobro sjećam u prošlom postupku su ti i stanice bile loše kad si ostala bez transfera? Očito se uz to sve popravila i kvaliteta stanica. Jesi još išta pila, znam da dr. Marušić preporuči Omegu, Q10
Belaaa da li mislis da su se nalazi popravili od trava koje si pila? Kako se moze lh popraviti uopce, da li neko zna s cim?
Ja sam danas uzela maticnu mlijec s dodatkom vitamin d, omegu,q10, prenetal i zeljezo..valjda ce to biti dovoljno pripravaka do 12 .mj kad mi planiran novi ivf...
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Belaaa ma prekrasno, hvala na napisanom iskustvu, dat će Bog da sve bude sada u redu do kraja,koliko dugo si pila trave od Ramize?
Znaci 7 i 8 misec i evo u osmom cuda m
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Belaaa ma prekrasno, hvala na napisanom iskustvu, dat će Bog da sve bude sada u redu do kraja,koliko dugo si pila trave od Ramize?
Sedmi i osmi misec i evo u osmom moga cuda sve na strku i ne nadjuc se i nalazi odlicni🤗
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Belaaa, sad smo te malo zasule pitanjima, a rekla si da nećeš puno po forumuKakav ti je FSH bio? Ako se dobro sjećam u prošlom postupku su ti i stanice bile loše kad si ostala bez transfera? Očito se uz to sve popravila i kvaliteta stanica. Jesi još išta pila, znam da dr. Marušić preporuči Omegu, Q10
I fsh mi je bio los pa se popravijo neznam koliko tocno sad i da nista nisam pila od preparata vitaminiski osim tu i tamo nutri nano popila jer sam bas tila odmorit od tableta i svega samo te njene trave 7 i 8 misec i vec tila narucit za ostsle ture i evo moje mrvice sve se poslozilo i onaj gore 🙏 i trave pomogle i da fragmin si dsjem od 5000 od dana transvera jer sam je ja pitala da oce mi dati sta jer meni su inace trombociti poviseni jer ja nemam slezenu i eto vidi prvi put i fragmin protiv zgrusavanja i mozda je i on pripomogao i sad ga i dalje dajem 🤗🙏
Belaaa ja nisam dobro, to mi je glupo uopće više tu pisati. Čekam odluku liječničkog konzilija da li će mi se odobriti financiranje operacije endometrioze u Austriji, pa sam na iglama.. ništa još ne znam, predala sam zahtjev prije 2 tjedna, valjda će uskoro biti neke povratne informacije. Dijagnoza je prilično loša i kompleksna, pa se iskreno nadam da će mi odobriti. I tako. Vozim slalom između dobrih i loših dana, ali bez Ketonala, Spasmexa i Normabela da mi olakšaju bolove, bih naprosto prošvikala…
Jako mi je zao zbog tebe i moje misljene fa ce sve se sredit samo vjeruj ustraj i moli i moli se ovoj svetici ,🙏 i da ramizine trave su ti odlicne i za endimitriozu ima tamo di je zeni bila 13 smanjila se na 3 tako sve treba provati i boriti se do zadnjeg i da vidjet ces odobrit ce i sve ces rijesiti vjerujem u tebe i tvoju snagu ti si zena koja je isto prozivila svega,❤️🙏
I da pitali ste me za siptome nista posebno radila sam i nista nisam osluskivala par dana prije stvari me bolilo koda cu procurit tu i tamo koda me neko stipka u maternici il jajnicima i noc prije testa kruljenje u jajnicima i crijevimavali bez neke jace boli uvjerena da ce test biti negativan ono ,🙏❤️sada malo cike tu i tamo u kukovima bol lagana i prepone i prije nego sam test napravila usta suha zedna i malo ledja osjetim nekad uzas vruce a nekad hladno i dole ko neku tezinu napeto eto to je sve i dalje cu odmorit i ne zamsrat ne osluskivat ni trazit ista i da sta manje po forumima itd javim se nskon uzv a vi zene drage cuvajte se borite se nadajte i vjerujte 🙏❤️🤗😍 jubim vas sve puno!
E i da jednu noc sam od 00 do 5h ujutro isla jedno 5,6 puta na wc ito piskila posteno svaki put 🤭 eto pozz od mene i svima zelim svu srecu 🙏🙏❤️😍
Belaaa ja nisam dobro, to mi je glupo uopće više tu pisati. Čekam odluku liječničkog konzilija da li će mi se odobriti financiranje operacije endometrioze u Austriji, pa sam na iglama.. ništa još ne znam, predala sam zahtjev prije 2 tjedna, valjda će uskoro biti neke povratne informacije. Dijagnoza je prilično loša i kompleksna, pa se iskreno nadam da će mi odobriti. I tako. Vozim slalom između dobrih i loših dana, ali bez Ketonala, Spasmexa i Normabela da mi olakšaju bolove, bih naprosto prošvikala…
Jako mi je zao zbog tebe i moje misljene fa ce sve se sredit samo vjeruj ustraj i moli i moli se ovoj svetici ,🙏 i da ramizine trave su ti odlicne i za endimitriozu ima tamo di je zeni bila 13 smanjila se na 3 tako sve treba provati i boriti se do zadnjeg i da vidjet ces odobrit ce i sve ces rijesiti vjerujem u tebe i tvoju snagu ti si zena koja je isto prozivila svega,❤️🙏
Također se molim Sv. Maravillas i relikvija je uvijek uz mene u novčaniku, i na transferu sam se molila, biti će za sve nas jedan dan, samo treba vjerovati 🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji