Ruska1986, zanimljivo je to što pišeš. Moguće da onda iz više razloga stavljaju taj razmak od 2-3mj. Hm. Tko bi ga znao u čemu je točno stvar.
Lucija07, zato vas baš i pitam da vidim jel' je to normalno ili kako?
Pitati ću sutra zašto sam tako kasno naručena, da li zbog gužvi (a vrlo vjerojatno je i to također u pitanju, jer je Petrova trenutno krcata sa postupcima; vidi se to po čekaonici i gužvi pred vratima IVF sestre) ili zbog toga što odmah misle sa mnom u stimulirani pa su odredili ta dva mjeseca… i napomenula bi da želim u prirodni. Mada, prirodna ovulacija bude kroz "par dana" i sumnjam da bi stigla išta sada.
Imamo novaca za privatnu kliniku, ali to ostavljam za kasnije.. mada gledajući kako vrijeme ide i propada, razmišljam da odmah aktiviramo tu opciju. 🤷♀️
Joj iskreno... Ostala sam trudna tamo gdje je sve po traci sto bi se reklo.. Znam da, sad zvuci puno ta 2,3 mjeseca ali privatno uvijek stignete... I sad da zoves negdje privatno opet bi morala cekati mengu pa bi ti i oni rekli buduci da si sad bila u stimulaciji pricekati jos mjesec dana i kad gledas to ti je to.. A fakat je SKUPO privatno.. Nije covjeku zao da uspije no nije ni to garancija uspjeha....
AuroraB, slazem se sa lucija07. I sama sam srljala iz postupka u postupak. Zbog nalaza me uhvatila panika da sto vise cekam da mi je manja sansa pa mi je bilo puno cekat postupak preko HZZO-a 4 mjeseca nego sam isla privatno da bi se uvijek nesto iskompliciralo i bila u postupku kad sam trebala bit i u bolnici. A prirodnjaci, ma ne bi trosila ni postupke preko HZZO na njih, radije se dogovorit s doktorom pa uz letrozol i koju inekcijicu o tvom trosku. 3 puta sam isla u prirodnjak dok sam cekala stimulirani i iskreno ne bi vise nikad bacala novce na njih. 2 puta je puknuo folikul vecer prije, a 1 put nije bilo stanice. To mi je Ok za cure koje ni u stimuliranom ne dobiju puno stanica, a vidim da ih u tebe ima dosta. Znam da ti je tesko cekat, i sama sam takva, ali probaj iskoristit ovo cekanje da malo boostas stanice sa nekim dodacima. Evo ja skinula sa amazona audio knjigu "It starts with the egg" pa sam to slusala svaki dan po malo (iako nisam bas puno toga primjenila) ali ovaj put mi je cekanje brzo proslo....cak mi se cini da ne bi bilo lose i da je jos koji mjesec
Meni je dr isto rekla da cekamo 3 mjeseca do novog postupka. 😊 kaze da mora tijelo da odmori toliko 😊
Meni i ta 3 mjeseca traju kao godina jer ja nazalost ne mogu prirodno da pokusavam jer nemam jajovode.. Da se ja pitam isla bih svaki mjesec 😂 Ali ko zna zasto je to dobro 🥰
Draga moja ja prvi put išla u 2mj a sad 9 ili 10 ću drugi puta meni traje cjela vječnost a zbog korone nisam mogla prije u 2 postupak znači meni je razlika 6 mjeseci.
Azospermia
Lucija07 i Bozma u pravu ste, u potpunosti, poslušati ću vas i stati na loptu. Što se tiče boostanja; prestala sam pušiti... mislim da svojim jajnim stanicama tako mogu najviše pomoći. Te cigarete su stvarno teško zlo za plodnost. Nisam bila tvrdokorni pušač, ali omakle se godine 😒. Matična mliječ mi nikad nije išla, kad kod sam je kupila, nisam ju pravilno uzimala. S čajevima sam si na ti i volim ih piti, imate tu kakvu ideju možda?
Leptirica90, budu se sad tebi pokrenule stvari, super je da imate dovoljno smrznutih spermića i bude to s vremenom. Šteta da je prošlo 10god do otkrivanja problema, ali sad znate na čemu ste i s vremenom to bude došlo na svoje! 🙌
Micko03, istina, tijelo se mora odmoriti... mnoge cure tu su primjer za to..U tom čekanju bi bilo dobro da radimo stvari koje nećemo moći kad dođe beba🙂🧸
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Zaboravila sam vam napisati hvala na savjetima ☺️
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Belaa, vracala sam se unazad dva tjedna ali ne mogu nac tvoje objave… je li kod tebe bilo stimulorano ili fet? Imas li kakvih simptoma?
Hej Kiki989 nista ni fet ni stimulacija prirodnjak koristila te trave i dosla na dogovor za desti misec i donila friske nalaze di su se popravili i slucajno mi bija14 dan ciklusa i ona me slucajno pogledala i odusevila se sluznicom i tom velikom stanicom i dvije manje i odma me za uru napravili aspiraciju i nakon dva dana nasu mrvicu vratili petostanicu ok za drugi dan vracanja evo moja mrva raste🙏❤️ i samo da bude sve ok prvi uzv 22.9,🙏🙏
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Bellaa, šta ti se točno popravilo u nalazima?
Blacky89, nema te odavno. Kad ideš u FET?
Meto, nek ovaj put bude dobitni
Belaaa dakle naježila sam se od glave do pete! Ženo draga, ne mogu vjerovati da se napokon sve posložilo! Prepresretna sam radi tebe, zaista si zaslužila nakon svega što si prošla. I kako si opisala taj postupak, sve je nekako mirišalo na dobro. Čestitam ti od srca! Dao Bog da sve ide dalje školski. Grlim te, tvoja vjera mi daje snagu, kad padnem na dno, uvijek se tebe sjetim koliko si držala vjeru. To mogu samo rijetki. ❤️❤️❤️
Meto navratim povremeno da upratim tebe, Blacky, Sunshine, Bozmui mislim da je to to od starih curki (valjda nisam nekog nenamjerno ispustila), a da se nisu prebacile na Fb, ja tamo nisam 😂 Navijam za sve vas. 🥰
Nikitta draga uvijek mslim na tebe posebno u molitvama bassam se pitala sta je stobom kako si❤️ ja jos nesvjesna svega malo u strahu ali vjerujem u onoga gore i njemu u ruke i znam da ce izici na dobro🙏i da svima bi vam preporucila Sveticu Sv.Maraviljas od Isusa vjeruj te mi otkad se toj svetici molim i utjecem moj zivot se poboljsao i desavaju se lijepe stvari imate na fejsu stranicu Katolicko Svijedoncastvo i prikljucite se i ostavte u poruci svoja imena i muzeva momaka i di se moli krunica za potomstvo! I imate stranicu Sv Maraviljas di mozete viditi svjedocanstva! Što Bog hoce ,Kako Bog hoce ,Kad Bog hoce !!!
Tamo cu vam u molitvenu staviti molitvu Sv .Mareviljas i mozete u nji naruciti besplatno relikviju i slicicu blagoslovjenu !
Ja sam tu sveticu slucajno otkrila i nosila sam sa sobom relikviju na transver i nisam je ispustala!,❤️🙏Znam da svak ima svoje i neki od vas mozda ne vjeruju itd ali evo ja vam dajem svoju pricu i svoje svjedocanstvo🙏🙏❤️😍
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Bellaa, šta ti se točno popravilo u nalazima?
Blacky89, nema te odavno. Kad ideš u FET?
Meto, nek ovaj put bude dobitni
Draga Bozma sve svi od amh do lh itd sve sve u granici kako trebs a insce lh mi bi visi ok 11 vratio se na ispod 9 amh se poveca za cilu jedinicu sa 2,61 na 3,61 itd😍🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji