Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Rujan 2020. 12:05

lucija07

Tijelu je stvarno potreban odmor od tih hormona, nazalost nije to bas da pijemo andole no svjesne smo svega sto unosimo u sebe da bi dobile taj motuljak srece..
    Evo ja bas vidim po sebi. Inace imam menge svaki 28 ili 29 dan i traje 4 dana..
    Sad nakon simulacije prvu mengu sam dobila 26 dan a, drugu 32 i danas mu je vec 8 dan ciklusa a ja jos uvijek pomalo krvarim i smatram da to nije normalno tj. tijelo je jos pod hormonima…
    Stoga bolje priceka ti i pžocistitu se nego ponovno se stimulirati a nismo se pravo ni ocustile od svih tih umjetnih hormona…

*ocistiti se

• Blacky89
    08. Rujan 2020. 12:29

Prvo da Belaaa-i čestitam! Pa ženo draga!!! Koja sreća! 🎉🎉🎉❤️ Zelim ti školsku trudnoću 🙏 bas sam se iznenadila kad sam pročitala da je uspjelo. Vidiš, čuda se dogadjaju 💪 ne mogu opisati koliko mi je drago! Saljem ti puuuuno pusica i uživaj u trudnoći... al obavjestavaj nas povremeno kako napreduje 😊 volimo čuti naše borilice koje su pobijedile u bitci sa neplodnošću 💪😊
    Nikitta znas kako mi je drago sto si se javila 😍 iskreno, takodjer udjem često na forum da vidim sta ima kod starih cura i jel se javljaju. Nove, držimo i vama palčeve 🤞
    Sta mislis kada bi mogla dobiti odgovor? Nadam se da ce biti razumni pa dozvoliti operaciju u Beču. 
    Meto iskreno, mislila sam ovaj FET poskrivecki napravit 😂 etooo skuzila si me 🙈 da, trebala sam vec biti u FET-u ali se moja gospodja crvena koza odlučila doći ranije, jos dok sam bila na moru, evo frajle 24 dc. 😱 tako da ipak idem idući ciklus u fet (mozda bih i dosla s godišnjeg na uzv, ali mi je prof isto bio na godišnjem). Uglavnom, udjem povremeno na forum da vidim sta se dogadja... znaci pratimo se opet💪 Kad ti trebaš dobit? Ja bih trebala 22.09., al ja vise s njom nista ne znam. Dodje i ode bez najave 😂
    Bozma evo me 😉 vratili se i mi fosili na ovom forumu 😂🤪
    Ovako... novim trudnicama zelim svuuuu sreću i savrsene trudnoce. ❤️
    Flower i Maki vama saljem puno pusica i cekam izvještaj s uzv-ova 👏🏼🍀

• Leptirica 90🦋
    08. Rujan 2020. 13:33

Drage cure evo bila sam kod mog dr u zg. I dem u 2 postupak 20.10 ali oslabio mi vitamin D daće mi da  tablete i da jedem hranu sa vidaminom d i da se sunčam vitamin d mi je važan da što više bude jajnih stanica i zrelih reko mi je pozz svima sretno.

Azospermia

Nada 🍀
    08. Rujan 2020. 14:03

Cure drage i nove i stare, čitam vas, nekad plačem sa vama, nekada se radujem sa vama. Svaka sa svojom jedinstvenom pričom me dirne i da mi snagu za dalje. 
    Želim svim trudnicama puno sreće i uredne trudnoće a nama čekalicama šta prije velike pluseve, velike buše i najveću sreću da dočekamo svoje bebe zdrave u naručje.
    Drage cure borimo se i dalje, želim svima puno sreće, snage i vjere... 🍀🍀🍀🍀

🍀🐞MISS🐞🍀
    08. Rujan 2020. 14:18

Meto kod kojeg doktora si u Cita? Kakve sve pretrage je pozeljno da suprug obavi osim spermiograma? Vidim da ste pisali da je vas vadio FSH
    Ja sam si uzela dosta tih pripravaka , ne znam da li bi i muz trebao nesto biti mada je njegov spermiogram uvijek bio ok
    I meni je Ramiza rekla da ce mi se javiti u sriijedu,nadam se da nas nece zaboraviti 
    Leptirica90 da,obavezno uzmi vitaminD , dosta utjece na rad jajnika i jako je bitan,uvijek mi moj doktor to govori...uza suncanje uzimaj i njega.   Ja vec mjesecima uzimam po 5 kapi dnevno + sto zivim na moru i nikad nije dosta 
    Super sto vec iduci mjesec mozes ici na FET 
    Meni se cini da ja svoj 12.mj nikad necu docekati,steta dto nemam nista smrzlića...bas to puno znaci
    Citam nas ove dane i opet mi se cini da isto ima dosta pozitivnih testova,lijepih betica i da nam se prosjek popravlja! Samo tako nastavimo drage cure 🥰❤️🥰❤️

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

AuroraB
    08. Rujan 2020. 16:00

Miss1502, kako to da ideš tek u 12mj. u novi postupak?
    Ja sam poslala upit u Petrovu, odgovorili su mi da nemaju slobodnih termina ranije. 

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Ruska1986
    08. Rujan 2020. 17:24

Miss, zasto ne probas u poliklinici iVF? Ne ceka se tolko dugo, cini mi se.. A rade preko HZZOa. Jedino ako zbog zdravstvenih razloga moras toliko cekat... Cisto prijedlog...

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

darliv
    08. Rujan 2020. 18:01

Nikitta mislimo na tebe i javi nam se s dobrim vijestima 💓

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

🍀🐞MISS🐞🍀
    08. Rujan 2020. 18:24

AuroraB , Ruska1986  ja sam iz Splita pa sam odlucila jos jedno pokusati u bolnici preko hzza, a receno mi je da mi se 3 mjeseca organizam mora odmoriti od pustih stimulacija,inekcija itd...da to tako ide, pa sad ne znam 
    Dat cu jos jednom priliku u splitskom rodilištu jer sam s doktorom prezadovoljna ,ali ako ni ovog puta ne budem imal smrzlića onda smo odlucili ici privatno u polikliniku cito u splitu...navodno splitsko rodiliste nema tako dobre uvjete za zamrzavanje kao privatnici...ne bi sad bas isla u Zagreb niti igdje drugo ...

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

08. Rujan 2020. 18:28

Miss1502, koliki ti je AMH? U kojoj si stimulaciji bila? Koliko je bilo folikula i stanica? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.